5jointow
WSOF Light Heavyweight
Po to jest ta tabelka żeby nie trzeba było sprawdzać każdej rozpiski.Najłatwiej byłoby zebrać do kupy wszystkie rozpiski, wtedy przy ustawianiu swojej rozpiski poprostu sprawdzasz na liście czy była taka walka.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Po to jest ta tabelka żeby nie trzeba było sprawdzać każdej rozpiski.Najłatwiej byłoby zebrać do kupy wszystkie rozpiski, wtedy przy ustawianiu swojej rozpiski poprostu sprawdzasz na liście czy była taka walka.

Ja tam nie potrafię z tego korzystać bo nie miałem okazji nigdzie się nauczyć, w takim razie zostaje tylko przy głosowaniuPo to jest ta tabelka żeby nie trzeba było sprawdzać każdej rozpiski.![]()

Z tego już rozumiem bardziej, ładniej to wygląda niż to co zaproponowałem ale to jeden chuj w sumie, poprostu na mój sposób trzebaby stracić 2 minuty więcej na sprawdzanie. Złożyć ci coś z tego czy masz rozpiskę?To jest właśnie drugie źródło informacji, czyli wszystkie walki w danej kategorii, tu na przykładzie 61kg
View attachment 104903
Na pewno będzie cała kogucia i nad tym mozesz juz pomyśleć. Może dojdzie coś jeszcze z innych dywizji.Z tego już rozumiem bardziej, ładniej to wygląda niż to co zaproponowałem ale to jeden chuj w sumie, poprostu na mój sposób trzebaby stracić 2 minuty więcej na sprawdzanie. Złożyć ci coś z tego czy masz rozpiskę?
No co ty byku, Djaz podrzuci rozpiski tak jak wyżej i ułożysz sobie z tego, kto co woli, jak ci tak wygodniej to czemu nie.w takim razie zostaje tylko przy głosowaniu![]()

Ale bym to zobaczyłMoraes vs Wikłacz

Na początek dałbym tą Filipinkę@Roshi @Cassius42 prośba o rekrutację.
www.instagram.com
Na początek dałbym tą Filipinkę![]()
jeszcze nie jest opatrzona, 32 lata, a już doświadczona...
Red De La Cruz
![]()
Red Dela Cruz (@red_delacruz) • Instagram photos and videos
424K Followers, 1,063 Following, 101 Posts - See Instagram photos and videos from Red Dela Cruz (@red_delacruz)www.instagram.com

Prosta sprawa. Kategoria ciężka - wielkie chłopiska, jeden cios i gaśnie światłoPowoli można myśleć o nowej dywizji, Jakieś propozycje?

ZamykamyProsta sprawa. Kategoria ciężka - wielkie chłopiska, jeden cios i gaśnie światło![]()