Respectones MMA Federation

Najłatwiej byłoby zebrać do kupy wszystkie rozpiski, wtedy przy ustawianiu swojej rozpiski poprostu sprawdzasz na liście czy była taka walka.
Po to jest ta tabelka żeby nie trzeba było sprawdzać każdej rozpiski. :beczka:

To jest właśnie drugie źródło informacji, czyli wszystkie walki w danej kategorii, tu na przykładzie 61kg

1722266574250.png

Last edited:
To jest właśnie drugie źródło informacji, czyli wszystkie walki w danej kategorii, tu na przykładzie 61kg

View attachment 104903
Z tego już rozumiem bardziej, ładniej to wygląda niż to co zaproponowałem ale to jeden chuj w sumie, poprostu na mój sposób trzebaby stracić 2 minuty więcej na sprawdzanie. Złożyć ci coś z tego czy masz rozpiskę?

Z tego już rozumiem bardziej, ładniej to wygląda niż to co zaproponowałem ale to jeden chuj w sumie, poprostu na mój sposób trzebaby stracić 2 minuty więcej na sprawdzanie. Złożyć ci coś z tego czy masz rozpiskę?
Na pewno będzie cała kogucia i nad tym mozesz juz pomyśleć. Może dojdzie coś jeszcze z innych dywizji.

Można planować Respectones 7.

Walki które muszą się odbyć to:
Sandhagen vs, O'Malley
Johnson vs. Figuerido

Pozostałych zawodników można zestawiać przeciwko sobie. Poniżej ranking i wszystkie walki jakie odbyły się w limicie do 61kg. Kolorowe kwadraciki oznaczają rezultat ostatniej walki.

1722330822460.png

1722330885433.png

@Siedem

Kto ma chęć zestawić walki na Respectones 8? Potrzebuję 7 walk w dywizji do 66 kg, przy czym na karacie muszą pojawić się Holloway i Mitchel (niekoniecznie przeciwko sobie). Ranking jest trzy posty wyżej, a poniżej walki, które miały już miejsce.

1723039016477.png

Back