Anonymous
Vale Tudo Championship
Nie wiem o czym plecieszPanowie, a gdzie jest ta przeróbka z Mieshą i chujami od COhones?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie wiem o czym plecieszPanowie, a gdzie jest ta przeróbka z Mieshą i chujami od COhones?![]()
Aaa, chodzi pewnie o ten shit od Bębna ;)@kaczka41 i inni -
widziałem gdzieś, nie wiem czy w tym temacie - taką przeróbkę ze zdjęcia zamyślonej Mieshy Tate. Były takie chmurki z tekstami jak :
"tyle chujów od Cohones " . " palcówka od tego i tego" "anal od gronostaja" "moze od razu dzwonic po perverta?"
To było epickie.
Nie piszcie, że mod skasował : /
HELP!
Mistrzostwo.@MuraS mój max na ten moment. O kuhwa, nie przyciąłem :)
![]()
@Betonowy Krzychu to też na razie max
![]()
Ale do rzeczy. Piątkowy wieczór, wiadomo - muzyka itd. Zapewne mało kto wie, że polskie środowisko mma ma niemały wkład w tą dziedzinę.
Zespół Perfect, pamiętacie? "Miałem 10 lat, gdy przejechał po mnie Fiat...". A kto wiedział, że za całym zamieszaniem stoją polscy trenerzy?
![]()
Właściciele Najpotężniejszej Organizacji we Wszechświecie (poza dywizją -77) to twórcy hitu, który niegdyś trząsł parkietami w Polsce, "jo ma ha, jo ma so..."
![]()
Ale i młode wilki postanowiły skorzystać, wykorzystując bum na disco polo.
![]()
Ci którym za oceanem się nie powiodło też szukają swego miejsca na scenie muzycznej.
![]()
To tyle podróży muzycznej. Pozdrawiam![]()
Ostatnie to już sztos ostateczny, płaczę ze śmiechu. Użytkownik roku, innej opcji nie ma![]()

Nie posmutniał, bo jak nagrodę wygra wydawca i ilustrator mojej poezji to i tak razem będziemy chlać za kasę z pucharu zastawionego w lombardzie :D@MysticBęben posmutniał. Jest mocna rywalizacja
E: kurwa Bęben jest z zeszłego roku

Toż to oczywista oczywistość :)Nie posmutniał, bo jak nagrodę wygra wydawca i ilustrator mojej poezji to i tak razem będziemy chlać za kasę z pucharu zastawionego w lombardzie :D
No nie, J-Son ?![]()
Zlot Ksw37? :)Toż to oczywista oczywistość :)
Ten rok raczej ciężko, ale w przyszłym...Zlot Ksw37? :)
Co Ty sobie wyobrażasz? Nie możesz być userem roku bez zlotu, masz być.Ten rok raczej ciężko, ale w przyszłym...
Co Ty sobie wyobrażasz? Nie możesz być userem roku bez zlotu, masz być.
Konkurencja nie śpi i na zloty śmiga, co nie @klimekone ?
Phi... Pokrzyczano i co ? Minęło bo się znudziło, nagle każdy przestał pierdolić farmazony, a przynajmniej dzięki temu nie jestem zwykłym nonamem na forumMyślę, że @Viser mógłby się obrazić![]()
. Także w jakimś stopniu jestem wdzięczny. " Nieważne jak mówią, ważne żeby mówili " .Kumplujesz się z Mahonkiem? Co u niego słychać?Phi... Pokrzyczano i co ? Minęło bo się znudziło, nagle każdy przestał pierdolić farmazony, a przynajmniej dzięki temu nie jestem zwykłym nonamem na forum. Także w jakimś stopniu jestem wdzięczny. " Nieważne jak mówią, ważne żeby mówili " .
Nie znam żadnego mahonka, mnie tu jeszcze chyba nie było jak ten cwelas urzędował.Kumplujesz się z Mahonkiem? Co u niego słychać?
Bo doniesiemy mamie jak się wypowiadasz!Nie znam żadnego mahonka, mnie tu jeszcze chyba nie było jak ten cwelas urzędował.

O co chodzi w tej przeróbce powyżej? ...
Kto to ?

Ten w koszulce kaczora to Nastula?Jak to kto?
Zawodnicy!![]()
Oczywiście, prosto z Prajd.Ten w koszulce kaczora to Nastula?