Autovidol
WSOF Heavyweight
Oj fantastyczna to była konsola, i ten brak antypirackich zabezpieczeń

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Oj fantastyczna to była konsola, i ten brak antypirackich zabezpieczeń

I brak dobrych gier.Oj fantastyczna to była konsola, i ten brak antypirackich zabezpieczeń
![]()

Bez przesady, coś tam się grało.I brak dobrych gier.![]()
No niby coś tam było ale gran turismo było bieda wersja gry ze stacjonarnej konsoli, gow to samo. Do tego analog z dupy który nie nadawał się do grania. Po za odgrywaniem na kiblu biblioteki z PSX psp skończyło u mnie jako odtwarzacz MP3 podpięty w roku 2007 do radia w samochodzie.Bez przesady, coś tam się grało.
Teraz już nie pamiętam bo minęło z 10 lat, ale na pewno kilka dobrych gierek było.
Bez przesady, coś tam się grało.
Teraz już nie pamiętam bo minęło z 10 lat, ale na pewno kilka dobrych gierek było.

To właśnie była bolączka tej konsoli. Żałosne gry z uznanych serii na stacjonarne konsole. Zabrakło pomysłów jakie miało Nintendo trochę później i trochę wcześniej.Gow, Tekken, FIFA, FIFA Street 2, GTA, Manhunt, UFC, Fight Night, Prince of Persia, Gran Turismo, Metal Gear Solid.

W sumie oprócz tekken dark resurrection nie grałem w żadną grę z psp. Tylko emulacja. Praktycznie wszystkie stare konsole na tym chodzą, oczywiście łącznie z psx.I brak dobrych gier.
Ale do gier wymienionych się wyśmienicie nadaje. Pandora i pliki ISO z karty. Stare final fantasy, gran turismo 1/2 bo przecież nie to gówno dedykowane dla psp i reszta gier z pierwszego PlayStation. Do tego używałem PSP jak obczailem że dedykowane gry to bieda wersje lub bieda kontynuacje gier z PS2.
Te dwie części Gow i Tekken Dark Ressurection absolutnie nie ustępowały grom z PS2.Gow, Tekken, FIFA, FIFA Street 2, GTA, Manhunt, UFC, Fight Night, Prince of Persia, Gran Turismo, Metal Gear Solid. Było trochę tych dobrych gier. Oczywiście są to wersję gorsze niż na konsole stacjonarne, ale one nie miały z nimi konkurować, bo i nie miały możliwości. Ja wspominam zajebiście swoje PSP. Na wycieczki szkole się zabierało, w podróży można było pykać, a i w domu nawet po nocy grać, bo jakbym odpalił kompa to zaraz by rodzice kazali wyłączać i do spania![]()
To właśnie była bolączka tej konsoli. Żałosne gry z uznanych serii na stacjonarne konsole
Te dwie części Gow i Tekken Dark Ressurection absolutnie nie ustępowały grom z PS2.
Też miałem.Gowy to nawet remastery dostały na PS3. To były mega gry. Pierwszy byłem w szoku, że mogłem grać w coś tak dobrego z każdego miejsca
Też miałem.
Swoją drogą chodzą pogłoski, że cała grecka seria ma dostać remaster na PS5.
Zdecydowanie. Też wole greckiego Kratosa.Mogliby zrobić Remake ale też w formie slasherów. Mi się dużo bardziej podobała seria w takiej formie niż tej z 2018 (IMO bardzo przereklamowanej)
Gow dla mnie skończył się na części trzeciej.Zdecydowanie. Też wole greckiego Kratosa.
O ile Gow z 2018 i Ragnarok jest ok to powinno być imo nowe IP.
Pod tym względem elegancko się sprawdza też Razer Kishi jeżeli ktoś nie chce ciągnąć z Chin. Ten sprzęt plus emulator 3ds i jest grania na miesiąceŁokurła ale temat.
Witam szanowne grono.
Mi handheldPC tak poryły beret, że zrezygnowałem całkowicie z PC-ta. Mam Decka, DeckaOLED, Ally i Ally X.
By nie było elitarystycznie - właśnie przyleciała paczuszka z Chin i szczerze polecam każdemu niesamowity gadżet - Gamesir G8+ Galileo. Małe gówno za 56EUR, które zmienia każdy telefon albo tablet jebanego potwora emulacji i ergonomii.
Joysticki z efektem halla niesamowitej jakości, mechaniczne przyciski a nawet średni telefon emuluje wszystko elegancko. Połączenie przez Bluetooth - żadnych kabli. Działa też ze Switch.
View attachment 112852
Duch Sparty był bardzo dobry i sporo wnosił do lore serii. Wstąpienie było już zrobione na siłę - choć gra jest ładniejsza od niejednego tytułu z PS4.Gow dla mnie skończył się na części trzeciej.
A takie coś mi Matrix zaproponował
No jeżeli tak leciutka i mała konstrukcja potrafi już w PS2 to spoko zaczyna być.Dojebana fest
A potem przyszła Vita i się skończyłoOj fantastyczna to była konsola, i ten brak antypirackich zabezpieczeń
![]()

Napisz jak oceniasz jak już przetestujeszWybór padł na r36s, zobaczymy ile będzie zabawy
bardzo dobra sam mam i polecamWybór padł na r36s, zobaczymy ile będzie zabawy
Doszlo? Jakie miales rozkminy/priorytety?Zamówiłem Trimui Smart Pro z kartą sd 128 giga
Razem z dodatkowym vatem jaki jest naliczany do UK zapłaciłem 44 funty. Dam wam znać jak działa.
Nie doszło jeszcze. Ma byc 26. Czym się kierowałem? Zobaczyłem że jest na promocji w AliExpress I że ma dobre oceny. Sprawdziłem trochę recenzji na YouTube i wygląda że jest to jedna z najlepszych retro konsol w tym przedziale cenowym. Nie chciałem kupować nic małego bo mam raczej duże dłonie.Doszlo? Jakie miales rozkminy/priorytety?
Ja sie waham czy isc w typowe retro, czy jednak "aspirowac" do emulacji czegoś wyżej... Generalnie ekran >4" a jeszcze fajniej gdyby byl wiekszy...