Prime Show MMA

@Dawid _Ozdoba-Legenda

Pamiętasz ten program z chudymi cwelami z yt i Zygmuntem chajzeremw więzieniu ?

Będzie druga edycja a tam między innymi żona Zenka Martyniuka i piosenkarka Dudziak.

Jak nie oglądam takich programów to jak będzie 2 edycja to chyba dla tej 2 się skusze, bo już 1 edycja latała na wyspach :lol:

O kuzwa Dudziak ma 82 lata:jjsmile:
chudy cwel to na spółkę z drugim chudym cwelem Cię spłodzili, wypierdalaj już stąd, kolejne multi

@Cloud

Nawet pasuje do tego wątku bo Dajczman kręcił się na galach Prime i Fame jako zawodnik.

Kurwa ale mnie rozwala że te wszystkie Maliki Montany i Bedoesy szczególnie ta 2 ciągle mi coś z nimi lata na X czy Youtube jak latają wszędzie za ta trójka zwaną Brokies.

Jezu jak ten świat zmiękczał by dziś jakieś Bedoesy i Maliki latały za jakimś Disco Karolem/ kurwa co za ksywa/

Ten świat tak strasznie upada :jon:

15 lat temu takiego Malika i Bedoesa to by równo jechali, ale przecież dziś nawet Paluch smaży cholewki do young multiego.

Niesamowite jak takie chude przegrywy z YouTube przejęły wszystkie te branże w Polsce i nawet u takich sebków stały się wyroczniami XD

To naprawdę idzie w taką stronę że te wszystkie Bedoesy będa za 5 lat latać po mieście z wybitnym w internecie 12 latkiem. A Szewko który też ma teraz wojnę z Zychowiczem przez zasięgi będzie kręcił live z Lexy.

Do tego Canal Plus wrzuca do więzienia schorowaną 82 letnią Elżbietę Dudziak .

2026- latające samochody , a mamy rządy chudych Youtuberków i krzywdzenie starszych osób przez potężną stacje telewizyjną.

Jaki żelek z tego @Vitold japierdole, ogląda gówno i jest zdziwiony że mu się wyświetla gówno dla gimbazy.

Ja na przykład nawet nie wiem kto to jest ten brukies a on widzi ich wszędzie :cool:

Mordo już wiele razy tłumaczyłem że ja siedze często na niezalogowanym YT i tam wyskakuje wszystko co popadnie co pchają algorytmy a przeważnie pchają fastfoody

Więc potrafi mi pobocznie wyskoczyć jakiś dietetyk Wrzosek ,WK,AJ , Disco Karol czy inne Andziaksy.

Dziś np wyskoczyła mi w pobocznych recenzja Volverine z TVgry a ja mam w tylku uniwersum gier. Tak działa YT pcha te wszystkie wielkie żelki i kanały na główne strony.

Ten Disco Karol to w cholerę często mi teraz lata

A o Brokies wiem stąd bo śledzę codziennie top 30 teledysków najpopularniejszych w Polsce i oni często tam latają na kartach.

Niestety ten biznes tez przejęły youtubery bo jak puści coś Bandura czy Mortalcio to od razu mają nr 1.

Smutno śmieszne czasy.

Mordo już wiele razy tłumaczyłem że ja siedze często na niezalogowanym YT i tam wyskakuje wszystko co popadnie co pchają algorytmy a przeważnie pchają fastfoody

Więc potrafi mi pobocznie wyskoczyć jakiś dietetyk Wrzosek ,WK,AJ , Disco Karol czy inne Andziaksy.

Dziś np wyskoczyła mi w pobocznych recenzja Volverine z TVgry a ja mam w tylku uniwersum gier. Tak działa YT pcha te wszystkie wielkie żelki i kanały na główne strony.

Ten Disco Karol to w cholerę często mi teraz lata
Morda tam plebsie

Back