Prime Show MMA

Grubas z draq.

No i to jest właśnie to o czym mówiłem, tancula to jest debil co kieruje się zdaniem jakichś piwniczaków jak przy tej ankiecie czy chcą walki karzeła z robotem kurwa jego mać gdzie to jest kompletnie bez sensu i nieciekawe i tylko właśnie debilom z piwnicy może się coś takiego podobać ale rozkminili sobie że kupią raz robota za 10k i przecież robot nie będzie brał pieniędzy za walkę! To wystarczy zapłacić jakiemuś cieciowi za walkę z robotem typu ufoludzikowi a później i tak go wydymać na 80% wypłaty.

Jeszcze chwila i z tanculą będą te same piwniczaki jechać bo już co gale pojawiają się te same mordy i nieciekawe zestawienia jak to u góry.

Już bym wolał tego dżage z Jasiem kapelą, niby mają podobne poglądy, ale jasiu jest bardziej ekstremalny i mogłaby się wywiązać momentami śmieszna albo ciekawa dyskusja, w której jeden chce przekonać że jego lewactwo jest lepsze niż lewactwo tego drugiego i mogłaby powstać kopalnia memów, a tu wzięli jakiegoś cwela który nie dość że bic się nie umie to na dodatek wysłowić i kurwa będzie siedziała ze wzrokiem skierowanym w podłogę i będzie mamrotał pod nosem.

Już ten turniej kloszardow też wyjaśniłem kilka stron wcześniej, że nikt nie chce oglądać tych drezdeńskich meneli którzy się położą po pierwszym ciosie jak ufoludek z murzynem.

Jedyne co by mogło uratować ten turniej to kurwa CZARUŚ, ale ciekawe czy ten opalony kretyn z wydziaranym Bagietą na plecach wie o jego istnieniu.

Jak wie to pewnie "nie bo to za duża patologia" ale ćpuny i menele z drezdenka to już nie jest patologia.

Tfu

Czas po latach rozwiązać niesnaski ze słynnego planu asymetria. Charakteru staremu Muranowi odmówić w walce nie można, więc powinien przełamać narkomana.

Popek to dowód na to, że nie można się skompromitować w 100%. Dumny patus i ćpun, on jest tak złym człowiekiem...
Chociaż rozbawiło mnie jak pokonał Burneikę.

Lekcja na dziś. Nie pożyczajcie pieniędzy, bo pójdziecie siedzieć.

ale to jest ananasek śmieszny.
1774516139326.jpeg

Ja prdl.

Oby się nie skończyło jakimś zgonem jak któryś się poślizgnie w klatce.
Śmierć na gali freakowej sprawiłaby, że cały biznes freakowy dałoby się szybko zaorać tak samo jak walki na liście.
Oczywiście dałoby się też to zrobić na początku, ale politycy bez odwagi więc...
Nawet prawa nie trzeba zmieniać w kosmiczny sposób, dosłownie parę zdań dodać.

Back