Prime Show MMA

Miejsce takich ludzi jest w więzieniu. Jeszcze zaraz będą argumenty,,dałem się sprowokować". Że on w klatce taki szalony nie jest...
Ogólnie to jest czynna napaść uwieczniona na nagraniu i chuj kogo będzie interesować jaka była konwencja programu, przyczyna, jeśli ktoś to zgłosić to soroko wraca do puchy bo to jest jednak tak, jakbyś stał sobie na przystanku, a ktoś bez powodu by ci załadował hajkika na chodniku.n

Powodzenia dla tej przecpanej pizdeczki mentalnej.

Ogólnie to jest czynna napaść uwieczniona na nagraniu i chuj kogo będzie interesować jaka była konwencja programu, przyczyna, jeśli ktoś to zgłosić to soroko wraca do puchy bo to jest jednak tak, jakbyś stał sobie na przystanku, a ktoś bez powodu by ci załadował hajkika na chodniku.n

Powodzenia dla tej przecpanej pizdeczki mentalnej.
Jeszcze aby zaatakował kogoś z jego posturą, a nie ,,różaluje"...

Ale bohaterzy z tych przeciwników Jówko! Takie luźno wypłacane liście lubią wrócić jak bumerang, z nieoczekiwanych kierunków czego serdecznie życzę!
Wczoraj Tańcula w KS powiedział, że dal przyzwolenie na popychanie i lekkie liście. Czyli Jówko musi mieć za to hajs, w ogóle mi nie szkoda zgreda.

Wczoraj Tańcula w KS powiedział, że dal przyzwolenie na popychanie i lekkie liście. Czyli Jówko musi mieć za to hajs, w ogóle mi nie szkoda zgreda.
Mi też go nie bardzo szkoda, za to nie szanuję kurew które biją słabszych, upośledzonych, gdy można to załatwić inaczej. Zazwyczaj takie lamusy miękną gdy na drodze stanie ktoś podobnych rozmiarów, wtedy już rączki przy sobie trzymają

Mi też go nie bardzo szkoda, za to nie szanuję kurew które biją słabszych, upośledzonych, gdy można to załatwić inaczej. Zazwyczaj takie lamusy miękną gdy na drodze stanie ktoś podobnych rozmiarów, wtedy już rączki przy sobie trzymają
Tzn. ja cie rozumiem i w pełni się zgadzam. Ale jeśli twój szef(tańcula) mówi na wizji oficjalnie, że powiedział, że można lekkie liście no to jest zgoda. Nawet bym się nie zdziwił jakby mu zapłacili, żeby mu tego liścia sprzedał.

Tzn. ja cie rozumiem i w pełni się zgadzam. Ale jeśli twój szef(tańcula) mówi na wizji oficjalnie, że powiedział, że można lekkie liście no to jest zgoda. Nawet bym się nie zdziwił jakby mu zapłacili, żeby mu tego liścia sprzedał.
To jest inna sprawa, tu mamy tę hipokryzję w pełnej krasie, bo Tańcula na wizji zachęca niezbyt lotnych i stabilnych ludków do patologii, po czym ich banują. Być może to pod publiczkę wszystko, i ci zbanowani wcale walczyć nie mają tylko zrobić bydło za czapkę śliwek. Różnie może być. Natomiast rozgarnięty człowiek rozumie kto tu jest narzędziem, a kto prawdziwym sprawcą. Moim zdaniem, jeszcze się przejadą na tym. I jak mam strzelać, to będzie to ten prime cały, niby są na fali, ale to jest fala gówna w którym łatwo mogą zatonąć.

Back