Dawid _Ozdoba-Legenda
UFC Middleweight
Młody to narkoman, a Zenek go chyba powoli odcina od kasy.Ale tam musi być lipa w tej rodzinie. Co ciekawe to jest ich jedyne dziecko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Młody to narkoman, a Zenek go chyba powoli odcina od kasy.Ale tam musi być lipa w tej rodzinie. Co ciekawe to jest ich jedyne dziecko.
Matka go rozpiesciłaMłody to narkoman, a Zenek go chyba powoli odcina od kasy.
Młody to narkoman, a Zenek go chyba powoli odcina od kasy.

dlaczego uważasz że akurat ja tym się jaram? xD
nie porównuj patostreamów do jakichś programów z influŚledzisz godzinami solowego gościa w Toruniu na kamerkach i zadajesz mi te pytanie? To tam pewnie będzie miał sto razy więcej zabawy.
nie porównuj patostreamów do jakichś programów z influ

Podobno Kaczor ma być tam. Martyniuk idzie na leczenieDawać go do big Brothera Primemma
Podobno Kaczor ma być tam. Martyniuk idzie na leczenie

Możliwe, ale piszą o nim tylko dzięki ojcu.nie wiem czy wiecie, ale jego sława na cala Polske zaczęła się o tego, ze po weselu rozstał się z zona dosłownie po 2-5 dniach
Aktor Damiecki miał podobna historie, ale chyba wytrzymał 2-3 tygodnie![]()
no wiadomo, ale ta sprawa była szeroko komentowana w gazetach. Mam osobę w domu co kupuje takie gazetki i temat był długo grzany.Możliwe, ale piszą o nim tylko dzięki ojcu.

Dopiero Jówko po latach odpalil Soroko.
Zrobili sobie worek treningowy z kurdupla.

Ekipa się zebrała.

Ekipa się zebrała.
Pojawił się też @DONTOLIVERPopek jest teflonowy. Ja nie wiem do czego ten facet musiałby się jeszcze przyznać aby stracić fanów....