GroszMC
Bellator Heavyweight
Ale z tym drugim bił się pierwszy raz dosyć długo… tak tylko mówięNie sprawdzałem na to kursu ale nie mógł być atrakcyjny z uwagi na fakt, że wszystkie walki Soroko kończyły się w 1rundzie.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale z tym drugim bił się pierwszy raz dosyć długo… tak tylko mówięNie sprawdzałem na to kursu ale nie mógł być atrakcyjny z uwagi na fakt, że wszystkie walki Soroko kończyły się w 1rundzie.

No jeśli dla Ciebie 3 i pół minuty to jest dosyć długo to okAle z tym drugim bił się pierwszy raz dosyć długo… tak tylko mówię![]()
Dodam tylko, że Soroko przez te nieco ponad 3 min. był nokdaunowany 3 czy 4 razy.I był kurewsko wystrzelony i w miarę świeży po wyjściu z puchy.No jeśli dla Ciebie 3 i pół minuty to jest dosyć długo to okDodam tylko, że Soroko przez te nieco ponad 3 min. był nokdaunowany 3 czy 4 razy.
I był kurewsko wystrzelony i w miarę świeży po wyjściu z puchy.
Szczerze mówiąc to rzut monetą ze względu na gabaryty, Pasternak niby większe doświadczenie ale od dawna raczej nie trenuje jak kilka lat temu tylko się opierdala to raz, dwa, z kim on się przygotuje, z Mindą? Trzy, labrygas jest w gazie, ciągle się uczy, z tego co widać to trenuje więc teoretycznie jeśli nie popełni jakiegoś bardzo głupiego błędu to powinien wygrać. Tam będzie spokojnie 20kg przewagi, prawdziwa siła techniki się nie boi i moim skromnym zdaniem trudniejsza walka byłaby dla labrygi gdyby walczył z mindą.A jak widzisz walkę Labrygi i Pasternaka w MMA, która jest ogłoszona.
Apteka zaatakował Murana, bo zobaczył....łzy niepełnosprawnego chłopca.
To nie jest śmieszne modzia, rozumiem go.Może chodzi o jego własne łzy, mówi o sobie w trzeciej osobie żeby złapać dystans do tej wymagającej emocjonalnie chwili.

To jest śmieszne, chłopy oglądają mordobicie, krew, pojebane rzeczy a tu wjedzie jakaś bajka czy inny gówniany film i oko się szklane robiTo nie jest śmieszne modzia, rozumiem go.
Ja też kiedyś oglądałem taki smutny film, jak jeden gościu uratował biednego kotka i zdarza się uronić łzę, za każdym razem jak o tym myślę![]()
Kiedy jakies spotkanie u mnie? Ja udostępniam przestrzeń Ty zbierz ekipę z forum.To nie jest śmieszne modzia, rozumiem go.
Ja też kiedyś oglądałem taki smutny film, jak jeden gościu uratował biednego kotka i zdarza się uronić łzę, za każdym razem jak o tym myślę![]()
Nie ma problemu, stęskniłem się jużKiedy jakies spotkanie u mnie? Ja udostępniam przestrzeń Ty zbierz ekipę z forum.

Ja również, działajmy zatem!Nie ma problemu, stęskniłem się już![]()

Napisał piździelec którego gonili stąd nie raz jak psaCi ludzie w ogóle są pozbawieni jakichkolwiek zasad i honoru.

Ryta złapał się trochę z Muranem o przebieg walki z Zadorą i juz to wystarczyło aby lecieć do Ekierta na wywiad mimo, że wcześniej potrafił wyzywać go od k..ew. Ci ludzie w ogóle są pozbawieni jakichkolwiek zasad i honoru.
Ryta złapał się trochę z Muranem o przebieg walki z Zadorą i juz to wystarczyło aby lecieć do Ekierta na wywiad mimo, że wcześniej potrafił wyzywać go od k..ew. Ci ludzie w ogóle są pozbawieni jakichkolwiek zasad i honoru.
Czy on kiedyś przegra?
Czy on kiedyś przegra?
Muran rozkręca kampanię prezydencką.
No.Już by zbierał podpisy. Farmazon Murana z tym kandydowaniem.