Prime Show MMA

Pełna karta walk z formułami, jakby ktoś chciał obstawiać.

Ggd7MeXWcAAJlTQ
Szachta to weźmie, Soroko w kryminale nie trenował, nie suplementował, fizycznie to jest wrak.
A na resztę wyjebane, nie obstawiam tego ustawionego ścierwa zwanego freak fight.

Ale Zadora se nasrał na szyi, japierdole, wziął chyba przykład ze swojej przyjaciółki lochy laluny.

Szachta to weźmie, Soroko w kryminale nie trenował, nie suplementował, fizycznie to jest wrak.
A na resztę wyjebane, nie obstawiam tego ustawionego ścierwa zwanego freak fight.

Ale Zadora se nasrał na szyi, japierdole, wziął chyba przykład ze swojej przyjaciółki lochy laluny.
Zadora powinien tego Muranskiego ciężko znokautowac

Zadora powinien tego Muranskiego ciężko znokautowac
Mam nadzieję że tak będzie ale już opisałem jak to może wyglądać gdzieś wyżej.
Mnie to nie grzeje bo skończy się jakoś dziwnie by fama poszła w internety na plecach starego przygłupa który jednak w jakiś sposób jest medialny, dyskwalifikacja to najlepsze co może spotkać prime w tym zestawieniu.

Mnie to nie grzeje bo skończy się jakoś dziwnie by fama poszła w internety na plecach starego przygłupa który jednak w jakiś sposób jest medialny, dyskwalifikacja to najlepsze co może spotkać prime w tym zestawieniu.
Ciekawe gdzie będzie stał ten Muranski jak bedzie walczył Ryta tam skandal i dyskwalifikacja wisi w powietrzu. Na szczęście ja frikow nie oglądam

Ciekawe gdzie będzie stał ten Muranski jak bedzie walczył Ryta tam skandal i dyskwalifikacja wisi w powietrzu. Na szczęście ja frikow nie oglądam
Ja dla jajcow rzucam okiem, nawet ruskie friki oglądałem ale tam to się działy cyrki, zdyskwalifikowany wskakiwał SPOWROTEM przez klatkę do walki i walił partyzanta itp :D

No to jest właśnie kluczowe, czy będzie w klatce, czy przed klatką, w klatce bez kogoś kto go przypilnuje (pniak) to wiadomo, a za klatką to będą się dłużej zmieniać niż bić, jak wspominałem te zestawienie to gówno.

Po co @zombiak wziął ta walkę w boksie ?

Przecież Casio go zdystansuje warunkami i gówno będzie nie powrót do KRS1.
Bo ponieważ piniądze leżą na ulicy, tylko trzeba sprzedać rekord :lesnarhappy:

Jak za pierwszym razem mógł myśleć że da radę jako zawodowiec, tak teraz to głupota że idzie na jego warunki, no ale...

Murański musi mieć coś z głową. Tyle wpierdoli i nadal walczy: niesamowite.
To już nawet nie chodzi o kase, bardziej o to, że kręci go popularność i może mówić co chce, bo ile on może tam zarabiać? 250 tys zł? Za parę lat to nawet nie pokryje kosztów leczenia...

Murański musi mieć coś z głową. Tyle wpierdoli i nadal walczy: niesamowite.
To już nawet nie chodzi o kase, bardziej o to, że kręci go popularność i może mówić co chce, bo ile on może tam zarabiać? 250 tys zł? Za parę lat to nawet nie pokryje kosztów leczenia...
Co Ty max 200 kasował za walki z Tańculą, gdzie był boom na niego i friki. Teraz obstawiam, że dostanie z 80-100 max.

Co Ty max 200 kasował za walki z Tańculą, gdzie był boom na niego i friki. Teraz obstawiam, że dostanie z 80-100 max.
Mi chodziło bardziej o stawkę za którą choć trochę można byłoby zrozumieć dlaczego on jeszcze walczy, chociaż z tym Prime to nigdy nie wiadomo. Ci ludzie ewidentnie nie patrzą Excelem na tą organizacje...

Mi chodziło bardziej o stawkę za którą choć trochę można byłoby zrozumieć dlaczego on jeszcze walczy, chociaż z tym Prime to nigdy nie wiadomo. Ci ludzie ewidentnie nie patrzą Excelem na tą organizacje...
No jak nie patrzą jak polowa każdej karty to nołnejmy za 8k.

Jak ma 80k to jest dobrze na ten moment w tej organizacji z wartością którą wnosi. Mnie bardziej zastanawia jaki idiota zdecydował się płacić juzwiakowi więcej niż 20k za te błazenadę z ukrytej prawdy.

No jak nie patrzą jak polowa każdej karty to nołnejmy za 8k.

Jak ma 80k to jest dobrze na ten moment w tej organizacji z wartością którą wnosi. Mnie bardziej zastanawia jaki idiota zdecydował się płacić juzwiakowi więcej niż 20k za te błazenadę z ukrytej prawdy.
Jóźwiak to gwiazda. Program Miasto vs Wieś gdzie jakiś staruszek wyglądał jakby jeszcze takiego wieśniaka w życiu nie widział.
Boże a ile oni Popkowi zapłacili i jeszcze obiecali zapłacić za niego karę

Jóźwiak to gwiazda. Program Miasto vs Wieś gdzie jakiś staruszek wyglądał jakby jeszcze takiego wieśniaka w życiu nie widział.
Boże a ile oni Popkowi zapłacili i jeszcze obiecali zapłacić za niego karę

Rozjebałeś xD.

Nie mam i tak jak obejrzeć bo TV nie oglądam ale wystarczy opis.

49-letni Paweł Jóźwiak jest szefem firmy FEN MMA zajmującej się organizacją walk w oktagonie. Czasem nawet sam jeszcze występuje w tzw. klatce. Tym razem prezes, wraz ze swoją młodziutką partnerką, 22-letnią Anią powalczą w błocie, gnoju, a nawet wodzie.

Obu udaje wielkich celebrytów a Ania jest pewnie z Wypizdowa.

Rozjebałeś xD.

Nie mam i tak jak obejrzeć bo TV nie oglądam ale wystarczy opis.

49-letni Paweł Jóźwiak jest szefem firmy FEN MMA zajmującej się organizacją walk w oktagonie. Czasem nawet sam jeszcze występuje w tzw. klatce. Tym razem prezes, wraz ze swoją młodziutką partnerką, 22-letnią Anią powalczą w błocie, gnoju, a nawet wodzie.

Obu udaje wielkich celebrytów a Ania jest pewnie z Wypizdowa.
Na polsat go chyba to jest ale trzeba płacić

Na miejscu ojca tej typiary poprosiłbym o adres zamieszkania Marcina, jakiś las w okolicy, rura, dwa uderzenia po kolanach i koniec kariery sportowej, renta :D

Łatwo wydawać sądy na podstawie wrzutek w necie.

Typiara na pierwszy rzut oka wyglądała na niezłe ziółko (wilczyca z Wall Street :lol: ), szukające fejmu.

Jakoś Anita będąc z Wrzoskiem 13 lat nie doświadczyła jakiejkolwiek przemocy z jego strony, co sama potwierdziła.

Baba już niejednemu zrobiła sieczkę w głowie i z normalnego kolesia ,,przemocowca”.

Na miejscu ojca tej typiary poprosiłbym o adres zamieszkania Marcina, jakiś las w okolicy, rura, dwa uderzenia po kolanach i koniec kariery sportowej, renta :D
Renta? A to nie jest tak żeby to mieć to trzeba płacić składki do ZUS-u? Obawiam się, że mało który zawodnik ememej to płaci

Kolejny kurwa, zawód freak fighter.

Więksi od niego upadali szybko gdy przestawali dbać o swoją grupę odbiorców, on nawet takiej nie ma. Taniec na linie, będzie się wiodło do pierwszej przegranej, a taka nadejdzie bo głąb bierze wszystko jak leci, i po tej przegranej federacja powie sprawdzam, jakie ty masz zasięgi, jaką masz społeczność, co możesz nam zaoferować prócz tego że do ostatniej walki byłeś niepokonany? No i powrót do walk za 8k.

Kolejny kurwa, zawód freak fighter.

Więksi od niego upadali szybko gdy przestawali dbać o swoją grupę odbiorców, on nawet takiej nie ma. Taniec na linie, będzie się wiodło do pierwszej przegranej, a taka nadejdzie bo głąb bierze wszystko jak leci, i po tej przegranej federacja powie sprawdzam, jakie ty masz zasięgi, jaką masz społeczność, co możesz nam zaoferować prócz tego że do ostatniej walki byłeś niepokonany? No i powrót do walk za 8k.

On jest normalny ? Bo się zachowuje jakby go prąd jebnal

Back