Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie z Khalidovem tylko z Nurmagomedov emJak to??? Przecież Kasjo miał być niezniszczalny i miał wygrać z Khalidovem. I tak w rekordzie będzie miał 8-0. Jeszcze w wywiadzie po walce, że w K1 by wygrał z Zadorą Rewanż, bo widział na jedno oko
Dwa razy na deskach, dostał syto na łebGrubo dostał Kasjo?
to jest bardzo smutne bardzo ...kolo niebieski pas a na glebie obracał się oddając plecy
Wygrał Mati? Przez ghost punch czy dead armbar?JAACEK! JAACEK! JAACEK!A, nie... MATI! MATI! MATI! Sorka, pomyliłem się
Tu największe znaczenie było, że w końcu dostał przeciwnika co nie jest jakimś podrabiańcem, a sportowcem i tyle. Wszystkie walki sportowe Kasjo dostawał i tutaj również tak to wyglądało.Nie ukrywajmy ze kasjo to chuj nie bokser. W fame prowadzili go za rączkę, ogólnie dzban jak chuj. Zadora pięknie go wyjaśnił
Ma ktoś skróty jak Don Pajaco dostaje na łeb?
Nazwanie go ciotopizdom to za małoAle to jest pała.
Zdeklasowany Don Kasjo nie zgadza się z wynikiem! Zgłosi protest po brutalnej porażce!
Powracający po operacji kręgosłupa Dominik Zadora, choć był skazywany na porażkę, pokonał przed czasem Kasjusza Życińskiego w boksie. Samozwańczy "Król" tymczasem na swoim Instagramie poprosił kibiców o pomoc... w napisaniu odwołania od wyniku!fansportu.pl
dziekowacAle to jest pała.
Zdeklasowany Don Kasjo nie zgadza się z wynikiem! Zgłosi protest po brutalnej porażce!
Powracający po operacji kręgosłupa Dominik Zadora, choć był skazywany na porażkę, pokonał przed czasem Kasjusza Życińskiego w boksie. Samozwańczy "Król" tymczasem na swoim Instagramie poprosił kibiców o pomoc... w napisaniu odwołania od wyniku!fansportu.pl
A tam zaraz po wylewie …Wielki konferansjer RED. Ponoć chłop po wylewie...
kuźwa zasnąłem przed laptopem i pamiętam tylko pierwszą rundę walki Kasjo, a wcześniej zdążyłem obejrzeć tylko walke Jóźwiaka z Redem oraz jak Kapela dostaje manto.
Warto szukać reszty?
Piątkowska dawała radę?
ale wstyd z babą nie wygrać, nawet jeśli była mistrzynią, ale taka różnica wagi...Walka Piątkowskiej to była żenada, właściwie mityczny balans i wygrana poprzez unikanie ciosów. Oczywiście ten cały Puszar to całkowite nieporozumienie, ale był przykład na żywo, że ta "walka" od samego początku nie miała sensu.
tej reszty to tak bardzo szukac nie musisz - jest na tej konkretnej stronie ;)kuźwa zasnąłem przed laptopem i pamiętam tylko pierwszą rundę walki Kasjo, a wcześniej zdążyłem obejrzeć tylko walke Jóźwiaka z Redem oraz jak Kapela dostaje manto.
Warto szukać reszty?
Piątkowska dawała radę?
ale wstyd z babą nie wygrać, nawet jeśli była mistrzynią, ale taka różnica wagi...
To fakt, ale kuźwa ważąc ponad stówę i przegrać to...Problem taki że wstyd przegrać ale wygrana to też nie powód do chwały
Debyl to zrobi i zmieni sobie werdykt. Będzie się trzepał przy następnej walce, jak wpisze sobie 10-0 zamiast 8-2
No i na dodatek mu sędzia pomógł po drugim nokdaunie dając dodatkowy czas, gdy zawołał lekarza. A debil twierdzi, że przerwanie niesłuszne, bo nie padł :DAle jakie kurwa punkty jak ten śmieć przez TKO przegrał?