JosueEstebanez PRIDE FC Middleweight Jan 11, 2026 #213 MirsadBektic said: Click to expand... Od tej rudej kreatury bije fałszem w każdej sytuacji
szplin Vale Tudo Open Jan 11, 2026 #214 VoRaNeK said: *tajskich Dalej nie czytałem Click to expand... Dlaczego tajskie a nie tajlandzkie?
Zawodnik567 ONE FC Heavyweight Jan 13, 2026 #215 Moja reakcja po Prime 15 Gdyby nie walka Murana to chyba dałbym jej -5 na 10 a tak dam te 2 na 10. Jedna z najsłabszych gal FF jakie widziałem w historii.
Moja reakcja po Prime 15 Gdyby nie walka Murana to chyba dałbym jej -5 na 10 a tak dam te 2 na 10. Jedna z najsłabszych gal FF jakie widziałem w historii.
Zawodnik567 ONE FC Heavyweight Jan 13, 2026 #216 Taazy zaczyna mnie coraz bardziej wk...ac z tym, że jak nie idzie mu w pojedynkach to się tylko klei do siatki.A idź z takim wojownikiem. Okropna gala brrr. 5 dni będę miał koszmary po niej.
Taazy zaczyna mnie coraz bardziej wk...ac z tym, że jak nie idzie mu w pojedynkach to się tylko klei do siatki.A idź z takim wojownikiem. Okropna gala brrr. 5 dni będę miał koszmary po niej.