Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
jego starzy maja tyle hajsu ze i tak byl ustawionydebil jakieś stypendium dostał, kilka walk we frikach, stówa od Stanowskiego i się ustawił jebany
Prawicowa Polska poniosła klęskę dziejową.Cwel z twittera przejebal?
Najebałbyś go? Waga chyba podobnaAle ten dalton jest przyjebany japierdole

Najebalbym jednego wieczoru jemu, wampirkowi, juwce robaliniemu, papjezowi kapeli i jeszcze ufoludkowi.Najebałbyś go? Waga chyba podobna![]()
Najebalbym jednego wieczoru jemu, wampirkowi, juwce robaliniemu, papjezowi kapeli i jeszcze ufoludkowi.
No, no + Wszystkich członków Ich Troje, bliźniaków Mroczek, Fineasza i Ferba, młodzieżową drużynę Poloni Warszawa i Maćka z całym zespołem downaNajebalbym jednego wieczoru jemu, wampirkowi, juwce robaliniemu, papjezowi kapeli i jeszcze ufoludkowi.

Maćka z całym zespołem downa![]()
Nie musisz mam projektować swoich wakacyjnych poranków.A później wstał z łóżka i wrzucił bieliznę do prania
Po kolei bym ich rozjebał bo by mi wystarczyło po minucie czy dwie na lebka.No, no + Wszystkich członków Ich Troje, bliźniaków Mroczek, Fineasza i Ferba, młodzieżową drużynę Poloni Warszawa i Maćka z całym zespołem downa![]()
Nie musisz mam projektować swoich wakacyjnych poranków.
W moich stronach śpi się na waleta więc rano nie trzeba niczego zmieniaćNaturalna sprawa zmieniać codziennie bieliznę
Może tam gdzie egzystujesz nie ma tego zwyczaju i czekacie na sobotę

W moich stronach śpi się na waleta więc rano nie trzeba niczego zmieniać![]()