Wyniki PRIME SHOW MMA 15: Arab vs Taazy – wyniki gali

Nie no kurwa tragiczna gala, widać że juzwiak ma tam do gadania, ani to sportowe ani to zabawne kurwa sparingi to sobie na sali mogę obejrzeć na wyższym poziomie, a i persony kulawe a nie jakieś magnesy, w końcu Adam Małysz się nie bije.

Co za debil zmontował tak chujową galę i takie chujowe zestawienia?

Ok czyli oszczędzasz na praniu, bo i tak nikt tam nie nocuje
Masz rację, jak na razie w mojej pralni nikt nie nocuje, kiedyś jakiś żul sobie przyniósł materac bo mówił że wrócił z tajlandzkich wakacji i nie ma dokąd iść, ale my z sąsiadem powiedzieliśmy mu że na podwórku jest ciepło i że ma wypierdalać z tym swoim materacem, więcej gościa nie widziałem, aż do dzisiaj....

Nie no kurwa tragiczna gala, widać że juzwiak ma tam do gadania, ani to sportowe ani to zabawne kurwa sparingi to sobie na sali mogę obejrzeć na wyższym poziomie, a i persony kulawe a nie jakieś magnesy, w końcu Adam Małysz się nie bije.

ogladasz gowno i zalisz sie, ze ogladasz gowno

Masz rację, jak na razie w mojej pralni nikt nie nocuje, kiedyś jakiś żul sobie przyniósł materac bo mówił że wrócił z tajlandzkich wakacji i nie ma dokąd iść, ale my z sąsiadem powiedzieliśmy mu że na podwórku jest ciepło i że ma wypierdalać z tym swoim materacem, więcej gościa nie widziałem, aż do dzisiaj....

*tajskich
Dalej nie czytałem

*tajskich
Dalej nie czytałem
Buraku ty kurwa następnym razem jak będziesz chciał błysnąć to się brokatem posyp.

Tak, forma "tajlandzka" jest poprawna i odnosi się do rzeczy związanych z krajem (np. rząd tajlandzki, armia tajlandzka), podobnie jak "tajlandzki", ale równie poprawna jest forma "tajska", która odnosi się do mieszkańców (etnicznych Tajów) i ich kultury (np. kuchnia tajska, masaż tajski). W języku potocznym obie formy często się przenikają, ale w tekstach wymagających precyzji rozróżnia się "tajlandzki" (państwo) od "tajski" (lud).

To miałeś kurwa wakacje w państwie tajlandzkim, czy wśród tajskiego ludu oszołomie?

Buraku ty kurwa następnym razem jak będziesz chciał błysnąć to się brokatem posyp.

Tak, forma "tajlandzka" jest poprawna i odnosi się do rzeczy związanych z krajem (np. rząd tajlandzki, armia tajlandzka), podobnie jak "tajlandzki", ale równie poprawna jest forma "tajska", która odnosi się do mieszkańców (etnicznych Tajów) i ich kultury (np. kuchnia tajska, masaż tajski). W języku potocznym obie formy często się przenikają, ale w tekstach wymagających precyzji rozróżnia się "tajlandzki" (państwo) od "tajski" (lud).

To miałeś kurwa wakacje w państwie tajlandzkim, czy wśród tajskiego ludu oszołomie?

Doceniam reserch ale my tu gramy bez pomocy

Doceniam reserch ale my tu gramy bez pomocy
No to bez pomocy napisałem a później z pomocą się utwierdziłem że mam rację, a teraz idź spać.

Kurwa tazy to jest głupi, na chuj się prosił o muajtaj i nieprzerwany klincz z parterowcem który będzie od niego silniejszy, przegra na własne życzenie.

To nie było konieczne ale rozumiem frustrację

Odpowiadając na zarzut to forma "tajlandzka" również jest poprawna ale rzadziej używana, głównie w formach urzędowych i mowie potocznej
Odmiany "tajski" są częściej i naturalnie używane

To nie było konieczne ale rozumiem frustrację

Odpowiadając na zarzut to forma "tajlandzka" również jest poprawna ale rzadziej używana, głównie w formach urzędowych i mowie potocznej
Odmiany "tajski" są częściej i naturalnie używane
Na zarzuty to ja tobie odpowiedziałem, a teraz przestań odwracać kota ogonem i idź spać.

Taazy - Arab: czy w tajskim klincz na linach (tym samym na ścianie klatki) nie jest ograniczony czasowo? Jak jest z łokciami z klinczu? Można robić zapasy i z zapasów uderzać łokciem czy można je zadawać tylko bez klinczu? Czy ta walka nie wyglądała Wam trochę bardziej jak brudny boks Randego Couture a nie tajboks?

Mnie wygląda, ze Taazy zmieniając zasady na tajski sam sobie strzelił w stopę przy takiej przewadze siły fizycznej Araba, który miotał nim po ringu jak lalka szmaciana :P. Wniosek jest taki, że Arab zabiłby Go w mma wręcz :P. Jeśli ta walka w ogóle toczyła się zgodnie z zasadami tajskiego boksu :).

tez chwilami miałem wrażenie, ze w klinczu Arab ma taka przewagę fizyczna, ze zaraz Taazemu pęknie kręgosłup :).

Taazy - do maks 84kg i żadnych walk z cięższymi przeciwnikami bo szybko zrobi z siebie kalekę wnioskując po tym ile na łeb zbiera!

Niby tak ale po pierwszej rundzie Arab był już spompowany. W połowie drugiej już praktycznie walczył o dotrwanie do końca. Także jeśli na zasadach MMA nie poddałby w pierwszej rundzie mogłoby być różnie. Tak czy siak czy siusiak Tazemu przyda się kubeł zimnej wody na łeb.

Obejrzałem sobie rano na tiktoku z przyśpieszeniem 1,5x, a tą walkę Tańculi na 2x.
Tylko te walki jeden na kilku są jeszcze ciekawe. Początek freaków to były zabawne bijatyki jak spod remizy, a teraz...

Obejrzałem sobie rano na tiktoku z przyśpieszeniem 1,5x, a tą walkę Tańculi na 2x.
Tylko te walki jeden na kilku są jeszcze ciekawe. Początek freaków to były zabawne bijatyki jak spod remizy, a teraz...
Litości. To było tak słabe, że ja pioerd.lę. Dziwne zasady , ciągłe przerwania i wznowienia, paralityki brani nie wiadomo skąd.....

Back