Warszawski Antek
KSW Light Heavyweight
Chyba u was na Ukrainieprzestalo dzialac ppv
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chyba u was na Ukrainieprzestalo dzialac ppv
Masz rację, jak na razie w mojej pralni nikt nie nocuje, kiedyś jakiś żul sobie przyniósł materac bo mówił że wrócił z tajlandzkich wakacji i nie ma dokąd iść, ale my z sąsiadem powiedzieliśmy mu że na podwórku jest ciepło i że ma wypierdalać z tym swoim materacem, więcej gościa nie widziałem, aż do dzisiaj....Ok czyli oszczędzasz na praniu, bo i tak nikt tam nie nocuje
ogladasz gowno i zalisz sie, ze ogladasz gownoNie no kurwa tragiczna gala, widać że juzwiak ma tam do gadania, ani to sportowe ani to zabawne kurwa sparingi to sobie na sali mogę obejrzeć na wyższym poziomie, a i persony kulawe a nie jakieś magnesy, w końcu Adam Małysz się nie bije.
Co za debil zmontował tak chujową galę i takie chujowe zestawienia?
Zawsze takie gówno oglądałem dla rozrywki, a dzisiaj nie dostałem kurwa nic od tej gali, dobrze chociaż że za darmo, wyobraźcie sobie że ktoś za.to. płaci kurwa.ogladasz gowno i zalisz sie, ze ogladasz gowno
Masz rację, jak na razie w mojej pralni nikt nie nocuje, kiedyś jakiś żul sobie przyniósł materac bo mówił że wrócił z tajlandzkich wakacji i nie ma dokąd iść, ale my z sąsiadem powiedzieliśmy mu że na podwórku jest ciepło i że ma wypierdalać z tym swoim materacem, więcej gościa nie widziałem, aż do dzisiaj....
Przykro mi.*tajskich
Dalej nie czytałem
Buraku ty kurwa następnym razem jak będziesz chciał błysnąć to się brokatem posyp.*tajskich
Dalej nie czytałem
Buraku ty kurwa następnym razem jak będziesz chciał błysnąć to się brokatem posyp.
Tak, forma "tajlandzka" jest poprawna i odnosi się do rzeczy związanych z krajem (np. rząd tajlandzki, armia tajlandzka), podobnie jak "tajlandzki", ale równie poprawna jest forma "tajska", która odnosi się do mieszkańców (etnicznych Tajów) i ich kultury (np. kuchnia tajska, masaż tajski). W języku potocznym obie formy często się przenikają, ale w tekstach wymagających precyzji rozróżnia się "tajlandzki" (państwo) od "tajski" (lud).
To miałeś kurwa wakacje w państwie tajlandzkim, czy wśród tajskiego ludu oszołomie?
No to bez pomocy napisałem a później z pomocą się utwierdziłem że mam rację, a teraz idź spać.Doceniam reserch ale my tu gramy bez pomocy
Buraku ty kurwa następnym razem jak będziesz chciał błysnąć to się brokatem posyp.
No to bez pomocy napisałem a później z pomocą się utwierdziłem że mam rację, a teraz idź spać.

Na zarzuty to ja tobie odpowiedziałem, a teraz przestań odwracać kota ogonem i idź spać.To nie było konieczne ale rozumiem frustrację
Odpowiadając na zarzut to forma "tajlandzka" również jest poprawna ale rzadziej używana, głównie w formach urzędowych i mowie potocznej
Odmiany "tajski" są częściej i naturalnie używane
Możesz mówić do mnie mistrzu, obejdzie się bez tych wyszukanych tytułów.Jak wolisz Samozwańczy ekspert czy Autorytet we własnej sprawie?![]()
Na zarzuty to ja tobie odpowiedziałem, a teraz przestań odwracać kota ogonem i idź spać.
Tak, bo jakiś pół debil z iq szympansa ustawił dwie walki no limit w trójkącie, na karcie wstępnej. Równie dobrze mogli się tam kręcić w tej klatce, jak gówno w przeręblu, do północy.21:47 a tu trzy walki się skończyły? XD
Obejrzałem sobie rano na tiktoku z przyśpieszeniem 1,5x, a tą walkę Tańculi na 2x.Nie no kurwa tragiczna gala, widać że juzwiak ma tam do gadania, ani to sportowe ani to zabawne kurwa sparingi to sobie na sali mogę obejrzeć na wyższym poziomie, a i persony kulawe a nie jakieś magnesy, w końcu Adam Małysz się nie bije.
Co za debil zmontował tak chujową galę i takie chujowe zestawienia?
Litości. To było tak słabe, że ja pioerd.lę. Dziwne zasady , ciągłe przerwania i wznowienia, paralityki brani nie wiadomo skąd.....Obejrzałem sobie rano na tiktoku z przyśpieszeniem 1,5x, a tą walkę Tańculi na 2x.
Tylko te walki jeden na kilku są jeszcze ciekawe. Początek freaków to były zabawne bijatyki jak spod remizy, a teraz...
Może na następnej gali będzie to co robi jedna z rumuńskich organizacji MMALitości. To było tak słabe, że ja pioerd.lę. Dziwne zasady , ciągłe przerwania i wznowienia, paralityki brani nie wiadomo skąd.....