Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ogólnie jakiś agresywny femonoid został skarcony, a potem szmatławce puściły fame, ze każdy tajniak tam bił kobiety, a Hallman sie załapał na zdjęciachCo oni sie tam do tego Hallmana tak dojebali? Zadora wytyka mu, że lał baby pałą jednocześnie wypierając argumenty że to nie jest potwierdzone, a ten ryta twierdzi że nie jest pewne, ale i tak 'huj mu w dupe"
były zdjęcia bohaterskiego Piotrusia jak latał pałowaćCo oni sie tam do tego Hallmana tak dojebali? Zadora wytyka mu, że lał baby pałą jednocześnie wypierając argumenty że to nie jest potwierdzone, a ten ryta twierdzi że nie jest pewne, ale i tak 'huj mu w dupe"
Tak jak zwykle, po DrwaluO ktorej pudzian?

TOMCIO W STRACHU ?

Najpierw nie wyskakuje moks ?Tak jak zwykle, po Drwalu![]()
ogólnie jakiś agresywny femonoid został skarcony, a potem szmatławce puściły fame, ze każdy tajniak tam bił kobiety, a Hallman sie załapał na zdjęciach
To to ja wiem że była fota Halmana, była gównoburza w 2020 roku a potem okazało sie że nie do końca te fotki moga potwierdzać że to on je pałował. Czyli zadora nie zrobił Update swojej bani, a ryta częściowo zrobił ale dysfunkcje umysłowe znaczące pozostały.były zdjęcia bohaterskiego Piotrusia jak latał pałować
nr 1 gówna na świecie nie żałuje na zabezpieczenia swojego gównaSą jakieś alternatywne transmisje?
CZAREK ALE SYFY NA TWARZY I CIELE CHYBA BOMBA WJECHAŁA

Nie wiem czy Moks nie wypadł...Najpierw nie wyskakuje moks ?

Więzienne techniki nie pomogły xd
Więzienne techniki nie pomogły xd