Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Cze gruby.Jeszcze nie za to boxdelowa wyłapała na psiocheSiema bracia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kleo już pokazała psioche ?!?!
Serio?Boxdelowa poległa, a zaraz wielkie chłopiska!!! 170 kg vs 150![]()
Ja oglądam z PPV, ale sprawdź sobie na strimov siteSerio?
Gdzie takie złoto oglądać Dobry Panie?
Morda lepiej sie odpal zielona petarde niz to ogladac !!! Ja dopiero na Wrzosa włącze !!Serio?
Gdzie takie złoto oglądać Dobry Panie?
Skurwysyny jebane !!!! Co za dyskryminacja ??!! Za co kurwa ?????? bo jestem gruby ?????????????!!!Lekarze nie dopuścili grubasa 170 kilowego!!!
Nadciśnienie podobno.. Aż cały bordowy.Skurwysyny jebane !!!! Co za dyskryminacja ??!! Za co kurwa ?????? bo jestem gruby ?????????????!!!
Mogłeś to przewidziec i jechac na zastepstwoSkurwysyny jebane !!!! Co za dyskryminacja ??!! Za co kurwa ?????? bo jestem gruby ?????????????!!!

To tylko stres !!! Dawac go do walki cisnienie ma 140/90 idealne !! Recze za niego !!!Nadciśnienie podobno.. Aż cały bordowy.
To pewnie przed debiutem w klatce...Nadciśnienie podobno.. Aż cały bordowy.
Idealne to chyba trochę niższe, choć pewnie wielki chłop ma trochę wyższeTo tylko stres !!! Dawac go do walki cisnienie ma 140/90 idealne !! Recze za niego !!!

No kurwa zaskoczenie jak to że po zimie przychodzi wiosna, oni ich pierwszy i ostatni raz badają przed walką czy o chuj tam chodzi, ogólnie to trzeba być debilem żeby zestawiac takie walki które na 90% nie dojdą do skutku, a ten noras to też pizda nigdy więcej nie powinien dostać szansy na walkę bo już i tak dostał w pizde w turnieju od chudego szczura, żadnych takich grubasów co mają +150kg i żadnych starych menelic typu goha widzieć więcej na rozpisce nie chce, a nie zdziwię się jak wypadnie coś jeszcze na sam koniec.Lekarze nie dopuścili grubasa 170 kilowego!!!
Według normy światowej 140/90 idealne !!! celowo normy zanizaja zeby koncerny farmaceutyczne zarabiały !! Nawet taki debil jak Prorok to wie !!!Idealne to chyba trochę niższe, choć pewnie wielki chłop ma trochę wyższe![]()
Tadek Norek się napierdala ?!!!To jest walka w boksie? Hahaha one dostaną po jednym strzale i koniec walki, kartę walki na prime układa jakiś jebany idiota na spółkę z juzwiakiem.
Dawać kurwa już tego norasa na brodnicką będzie ciekawiej
Nie bo młot januszek się wystraszył albo dostał polecenie z góry bo gala się nie sprzedała i chcą ciąć koszty.Tadek Norek się napierdala ?!!!
Ten złomiarz niedorozwoj ?!Nie bo młot januszek się wystraszył albo dostał polecenie z góry bo gala się nie sprzedała i chcą ciąć koszty.
Pijany ?!I jak brodnicka, bo postawiłem na nią
Normalnie szon wali dwa szony na pizde!Pijany ?!
Jeszcze nie pokazała cycków, czekamy…I jak brodnicka, bo postawiłem na nią