Wyniki PRIME SHOW MMA 10 – wyniki gali

Bo duża część zawodowców to patola z mniejszym IQ niż freaki :roberteyeblinking:

Jedyną formą walki dla prawdziwych twardzieli jest Gromda, a nie mma...
Skończysz w piwnicy

A jest gdzieś jeszcze walka Pasuta z Jóźwiakiem z fejmu?
Jak już to Wotore albo KOTS, Gromda ma chuja wspólnego z solówką na ulicy .

Zadora ma zakaz trenowania w klubach we Wrocławiu, to sobie sami odpowiedzcie jak śliska jest to osobowość....

Nie słyszałem o zakazie trenowania, ale prawda jest taka, że zwiedził każdy możliwy klub we Wrocławiu odkąd tu przyjechał, a przyjechał w 2016 roku. Żeby takiej klasy kickboxer, mianujący się legendą - w 2024 roku trenował w amatorskim klubie Puma na peryferiach miasta, to coś musi być na rzeczy. Z 3 klubów wyleciał na kopach, z pozostałych podobno sam zrezygnował. Dzban skąd odchodzi, pozostawia za sobą smród...

Sorry, nigdy nie trenował w GYM Fight u Petertila, pewnie dlatego, że nie lubi ciężko sparować :tongue:. Dzban lubi sparować mocno z jakimiś dziećmi po klubach na bramce, choćby z ogarniętym amatorem - nigdy.

Nie słyszałem o zakazie trenowania, ale prawda jest taka, że zwiedził każdy możliwy klub we Wrocławiu odkąd tu przyjechał, a przyjechał w 2016 roku. Żeby takiej klasy kickboxer, mianujący się legendą - w 2024 roku trenował w amatorskim klubie Puma na peryferiach miasta, to coś musi być na rzeczy. Z 3 klubów wyleciał na kopach, z pozostałych podobno sam zrezygnował. Dzban skąd odchodzi, pozostawia za sobą smród...

Sorry, nigdy nie trenował w GYM Fight u Petertila, pewnie dlatego, że nie lubi ciężko sparować :tongue:. Dzban lubi sparować mocno z jakimiś dziećmi po klubach na bramce, choćby z ogarniętym amatorem - nigdy.
To jest idiota, aferzysta
Tam ostatnia szara komórka toczyła sparing. Niestety przegrała. Nie ma co ratować. To szkoda jeść dawać

Jak już to Wotore albo KOTS, Gromda ma chuja wspólnego z solówką na ulicy .
Oczywiście cisnę bekę z tej organizacji porywacza moralizatora, dlatego kpiłem, że w Tajlandii znalazłoby się masę nastolatków ważących 75 kg którzy rozwalili by tych Gromdziarzy na zasadach boksu birmańskiego albo w ogóle by do nich nie wyszli:roberteyeblinking:
BTW w ogóle jak jakaś organizacja doprowadzi to śmierci albo do warzywa to właśnie Gromda. Oni się tak mało różnią od walk na liście...

Back