Siedem
NoLife FC
Linki, albo jutro porozmawiamy inaczej Michasiu:)Nie oglądam, może tylko raz widziałam skrót po walce Najman vs Muran, czy z Fonfarą... czy Szczurka z Polonez 1 na YT.
Nawet jak nie oglądasz to masz znaleźć, dla mnie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Linki, albo jutro porozmawiamy inaczej Michasiu:)Nie oglądam, może tylko raz widziałam skrót po walce Najman vs Muran, czy z Fonfarą... czy Szczurka z Polonez 1 na YT.
Linki, albo jutro porozmawiamy inaczej Michasiu:)
Nawet jak nie oglądasz to masz znaleźć, dla mnie.

Mr. Linkciemnej?Panowie w jakiej piździe znajdę powtórkę?

Panowie w jakiej piździe znajdę powtórkę?
żegnajcie

Taką redakcję to rozumiem
Sam dopiero nadrabiam.@Cassius42 @Dawid _Ozdoba-Legenda można gdzieś to zobaczyć? Chce zobaczyć te butelki na transa, walkę 5 i sztachete z analikiem, na tazziego mam wyjebane.
[K-1, małe rękawice]: Marianna Schreiber (PRIME 1-0-0) pokonała Małgorzatę "Gochę" Zwierzyńską (PRIME 1-1-0) przez dyskwalifikację (narożnik Zwierzyńskiej rzucił butelką w Schreiber)
XD
Nie oglądałem ale musiało być srogo.
Bum zadora niedługo wyłapie w K1 od ochroniarza z Biedronki.
To było nawet niezłe.
Wiadomo, ale Zadora ubzdurał sobie, że w młaj taj są takie uderzenia dozwolone.Moim zdaniem wygrywał więc głupio w chuj, tak to ten drugi, już się cieszył i woził, że wygrał, a tak na prawdę to wcale lepszy nie był.
To pokazuje tylko stan umysłu we freak'ach :DWiadomo, ale Zadora ubzdurał sobie, że w młaj taj są takie uderzenia dozwolone.
Albo jego brak...To pokazuje tylko stan umysłu we freak'ach :D
To było nawet niezłe.
Bardzo dobrze robisz. Powinniśmy bojkotować te galę frikowe jako hardkorowi fani tego sportu.Nie oglądam, może tylko raz widziałam skrót po walce Najman vs Muran, czy z Fonfarą... czy Szczurka z Polonez 1 na YT.
W praktyce całe cohones to robi, na swój sposób. Ludzie tu tylko czekają żeby obsmarować gównem jakiegoś kiepa co jest kreatywna i fajną rozrywką.Bardzo dobrze robisz. Powinniśmy bojkotować te galę frikowe jako hardkorowi fani tego sportu.
Wśród sebastianów ulicznych, ktorzy "liznęli" troche MMA w postaci treningów stójkowych w znikomej liczbie plus woreczek w piwnicy, wciąż panuje przekonanie że grapling to przytulanie a nie walka. W dodatku tylko boks i k1 kojarzą się z mordobiciem i spuszczaniem komus wpierdolu.Dlaczego te uliczne pizdeczki kreujące się na uliczników nie chcą się bić w MMA.
Księga ulicy mówi jasno, przytulanie tylko gdy na celi ciasno.Wśród sebastianów ulicznych, ktorzy "liznęli" troche MMA w postaci treningów stójkowych w znikomej liczbie plus woreczek w piwnicy, wciąż panuje przekonanie że grapling to przytulanie a nie walka. W dodatku tylko boks i k1 kojarzą się z mordobiciem i spuszczaniem komus wpierdolu.
Tylko łatwiej chyba nauczyć się para boksu czy K1 (podstaw) niż BJJ... aby to jakoś wyglądało w walce.Wśród sebastianów ulicznych, ktorzy "liznęli" troche MMA w postaci treningów stójkowych w znikomej liczbie plus woreczek w piwnicy, wciąż panuje przekonanie że grapling to przytulanie a nie walka. W dodatku tylko boks i k1 kojarzą się z mordobiciem i spuszczaniem komus wpierdolu.
Nikt ich na głowie nie postawił, u mnie też takie sebixy się wożą, bo biją szybkie ciosy w powietrze po kilku treningach boksuWśród sebastianów ulicznych, ktorzy "liznęli" troche MMA w postaci treningów stójkowych w znikomej liczbie plus woreczek w piwnicy, wciąż panuje przekonanie że grapling to przytulanie a nie walka. W dodatku tylko boks i k1 kojarzą się z mordobiciem i spuszczaniem komus wpierdolu.
Wywracasz, łapiesz za gdyla albo przystawiasz pięść do mordy i nie wiedzą co się dzieje.To pokazuje tylko stan umysłu we freak'ach :D
Całe to chyba nieW praktyce całe cohones to robi, na swój sposób. Ludzie tu tylko czekają żeby obsmarować gównem jakiegoś kiepa co jest kreatywna i fajną rozrywką.
kilku fanów freakfightingu by się jednak tu znalazło 

Ja na szczęście nie mam takich dylematówZawsze oglądam z obrzydzeniem. Potem jest mi wstyd. A na drugi dzień udaje, że nic się nie wydarzyło.

Wydaje mi się, że patusy chcące sie napierdalać nie rozkminiają tego wedle płaszczyzn. Tu raczej chodzi o to że boks i MT/k1 są bardziej zakorzenione w popkulturze. Jakies kawałki rapowe itd, to tam bardziej przewija się chłop napierdzielający w worek lub sparujący w rękawicach. Co do łatwości przyswojenia technik, to może i boks w tym przoduje chociaż nie do końca się z tym zgadzam, ale jakbym miał za zadanie od zera w kilka miesięcy radzić sobie na ulicy to tylko zapasy wchodzą w grę.Tylko łatwiej chyba nauczyć się para boksu czy K1 (podstaw) niż BJJ... aby to jakoś wyglądało w walce.
Kiedyś po treningu MT gadałem z gościem a'la sebol że dobrze by porobić zapasy albo bjj bo same uderzenia nie wystarczą. On mówi, że zapaśnicy kojarzą mu się z grubasami sumo. Powiedziałem mu że są w uj silni i robią salta to się zdziwił. Mimo istnienia YT i cohones, to ludzie dalej gówno wiedzą o mmaNikt ich na głowie nie postawił, u mnie też takie sebixy się wożą, bo biją szybkie ciosy w powietrze po kilku treningach boksu
Bo duża część zawodowców to patola z mniejszym IQ niż freaki
Nadrobiłem ten syf, Strus oczywiście w pierwszej kolejności stwierdził, że Michalak przerwał za szybko. Co za gość, zbierał w stójce - padł, zbierał w parterze i nie wiedział co się dzieje - ale za szybko przerwane. Arbi pewnie już wie, że głowa nie zagrała, ale kurwa po walce tym razem.
Najlepszy polski kickboxer Japoński Dzban stwierdził, że zajebanie łokcia z 12-6 dwukrotnie w potylice jest legalne. Bo w MT są legalne, ale zapomniał, że oni kurwa nie walczyli w MT. Gość mówi, że nie czytał regulaminu, a jeśli łokcie to MT i nie ma co czytać. Nieważne, że nie było klinczu, wycięć, kopnięć, kolan - miały być łokcie czyli według dzbana zasady MT. To jest popapraniec, ja pierdole.

Jedyną formą walki dla prawdziwych twardzieli jest Gromda, a nie mma...Dlaczego te uliczne pizdeczki kreujące się na uliczników nie chcą się bić w MMA. To jest najbardziej odpowiadający ulicy format walki.
Pewnie temu że to pizdy co albo w grupie albo ze sprzętem.
Ten szachta rozjebany jak amator coś pięknego
Jego panienka Denis już raz pokazał siadając bez ciosy by sędzia go ratował. Te mityczne solówki na ulicy też tak rozgrywał?
A jest gdzieś jeszcze walka Pasuta z Jóźwiakiem z fejmu?Sam dopiero nadrabiam.
jest gdzieś jeszcze walka Pasuta z Jóźwiakiem z fejmu