Czy to jest kawałek z Ogniem i Mieczem? Chyba jak husaria wjeżdzała
Nie lubie rapsów w HL-ach, więc ten przypadł mi do gustu. Tylko jakość trochę słaba
edit. okej doczytałem, że to z Sienkiewiczowskiej ekranizacji ;)
Mi podobnie jak Arlovskiemu trochę oczy popuściły na początku. Mi się trailer mega podoba, muzyka epicka w chuj, husaria nakurwia!!! Lepsze takie epickie i dramatyczne utwory, niż jakiś transformers samogwałcący się wiertarką czy inne dźwięki kotłowni.
No właśnie nie wiem czy użytkownicy głosują, raczej nie :) Śledź fb Michała w weekend :) Do piątku przesyłanie filmów w niedzielę ogłoszenie zwycięzcy :)
No jakości lepszej nie dało się wycisnąć, walki pobierane z ipli, wszystko HD, ale każdy klip trzeba przycinać, żeby pozbyć się logotypów ipla oraz polsatu a potem przybliżyć, żeby pozbyć się czarnych pasów u góry i dołu i żeby klip był na cały ekran :)
Moim zdaniem super pomysł na muzykę, cudze Two Steps From Hell chwalicie a swego nie znacie :) Dobrze, że żadnych szarż husarii tam nie wstawiłeś, nie pasowałoby.
Wg mnie dobra robota. Mogłeś co prawda walnąć więcej urywek z walk, ale jest bdb.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.