Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Szybko wróciła energia do niegoNo dziś to mi do boxa przychodzą nawilżacz, mata grzewcza i zestaw 3 czujek do boxa, więc pozytyw dnia jak chuj.
Ale obczajcie to, mojemu "kuzynowi" (16 letni zjebany syn zmarłego już wujka, który nie pytal kiedy pogrzeb ojca, a kiedy moze przyjechac po rzeczy ktore mu sie naleza) w przeddzień urodzin (wczoraj) ktoś zajebał kukirina spod domu XDDDDDD

kukirina
w sumie racja, wolałem jednak dodać kontekst zjebania w razie gdyby był tu ktoś, kto jest jeszcze niewinny i nie wie co to za kurestwo ten kukyrynWystarczy to żeby widzieć że jest zjebany.
Nie musiałeś go dokładniej opisywać.

Ten Wolverin to nie był dobry pomysłw sumie racja, wolałem jednak dodać kontekst zjebania w razie gdyby był tu ktoś, kto jest jeszcze niewinny i nie wie co to za kurestwo ten kukyryn
btw dzien jeszcze lepszy, bo udalo mi sie dostac raty na limitowana edycje ps5 z wolverinem![]()

To tym bardziej pozytyw dnia, jak się drugiemu coś nie udało. Klasyczny Polak tak powinien odczuwaćTen Wolverin to nie był dobry pomysł![]()

Zajebiście! Jakie przetwory? Z czego?Chłopaki, pojebana akcja.
Wczoraj w przerwie przy robieniu przetworów oglądaliśmy z narzeczoną najnowszy odcinek Masz Minutę. Występowali w nim zwycięzcy odcinków bieżącego sezonu, w tym również jeden gość, którego niedawno miałem okazję poznać występując.
Wracam do kuchni, napierdalam dalej przetwory (bo ile można babę lać XD), widzę na telefonie powiadomienie z Instagrama. Otwieram, czytam, no i szok.
Ten sam ziomek, którego poznałem, pisze do mnie pierwszy z propozycją wspólnej pracy nad żartami.
Jaram się w chuj, ale jest to też dla mnie coś nowego - zazwyczaj to ja jestem osobą, która inicjuje kontakty z innymi, prosi o pomoc, czy pyta o możliwość dołączenia gdzieś. Pierwszy raz ever ktoś zainteresował się w ten sposób mną. Nie przywykłem do takiej formy docenienia, może sobie jakoś umniejszam, ale ja wciąż raczkuję w tym świecie i to zaskakujące, że ktoś "większy" ode mnie uważa, że może skorzystać na współpracy ze mną.
Paaaanie, tylko wczoraj zrobiliśmy:Zajebiście! Jakie przetwory? Z czego?
Daj przepis na te jalapeno. Ja lubię ostrę, wiec to ma być takie że morda pali, czy raczej takie lajtowe?Paaaanie, tylko wczoraj zrobiliśmy:
- syrop z malin
- początek nalewki z brzoskwiń i morel
- takie chujostwo z imbiru, kurkumy, cytryn i miodu na przeziębienie
Parę dni temu zrobiliśmy powidła śliwkowe, dżem morelowy i buraczki z marchewką, a jeszcze z tydzień wcześniej zrobiłem swoje jalapeno w zalewie octowej (papryczki z własnych krzaczkow kurde faja).
Chłopaki, pojebana akcja.
Wczoraj w przerwie przy robieniu przetworów oglądaliśmy z narzeczoną najnowszy odcinek Masz Minutę. Występowali w nim zwycięzcy odcinków bieżącego sezonu, w tym również jeden gość, którego niedawno miałem okazję poznać występując.
Wracam do kuchni, napierdalam dalej przetwory (bo ile można babę lać XD), widzę na telefonie powiadomienie z Instagrama. Otwieram, czytam, no i szok.
Ten sam ziomek, którego poznałem, pisze do mnie pierwszy z propozycją wspólnej pracy nad żartami.
Jaram się w chuj, ale jest to też dla mnie coś nowego - zazwyczaj to ja jestem osobą, która inicjuje kontakty z innymi, prosi o pomoc, czy pyta o możliwość dołączenia gdzieś. Pierwszy raz ever ktoś zainteresował się w ten sposób mną. Nie przywykłem do takiej formy docenienia, może sobie jakoś umniejszam, ale ja wciąż raczkuję w tym świecie i to zaskakujące, że ktoś "większy" ode mnie uważa, że może skorzystać na współpracy ze mną.

Raczej loża VIP, kurwy, wino i co inoJakaś wejściówka do Spodka czy coś…

Gdy już zrobisz karierę jak Pacześ nie zapominaj o kibicach z Cohones.
Jakaś wejściówka do Spodka czy coś…
![]()
Taaa postawi… oczy w słupRaczej loża VIP, kurwy, wino i co ino![]()

https://www.stonerchef.pl/marynowane-jalapeno/, jalapeno nie jest jakieś turbo ostre, chociaż mi w tym roku to powychodziły niezłe wariaty - może uda mi się później wrzucić zdjęcia papryk z ogrodu, bo mam ich jeszcze trochę i zaczynają właśnie dojrzewać.Daj przepis na te jalapeno. Ja lubię ostrę, wiec to ma być takie że morda pali, czy raczej takie lajtowe?
Gdy już zrobisz karierę jak Pacześ nie zapominaj o kibicach z Cohones.
Jakaś wejściówka do Spodka czy coś…
![]()
Raczej loża VIP, kurwy, wino i co ino![]()
Chłopaki, bo ja biedny póki co i obecnie stać mnie na spodek, a na talerzyk i nie na kurwy i wino, a roksę na minuty i vipa z biedronki XDTaaa postawi… oczy w słup![]()
Chłopaki, pojebana akcja.
Podpowiadasz koledze żeby nie dał się ‚wykorzystać’?Byku tylko uważaj jak będzie Cię częstował jakimiś tabletkami przed pisaniem żartów.
![]()