Jawor
Bellator Bantamweight
Dorobiłeś sie wreszcie ?
pozytywny wynik na hiv?
Wreszcie jakiś pozytyw.

Spokojnie w byle co bydlaka nie wsadzam.. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dorobiłeś sie wreszcie ?
pozytywny wynik na hiv?

Jaki stary dziad!!!
![]()

Jaki stary dziad!!!
![]()
Nigdy nie oglądałem Ulicy Sezamkowej bo była gejowska

Byłeś Team Snoopy zapewne.Nigdy nie oglądałem Ulicy Sezamkowej bo była gejowska![]()
TeamByłeś Team Snoopy zapewne.
Nigdy nie oglądałem Ulicy Sezamkowej bo była gejowska![]()
| Lata emisji | 1985–1992 |
|---|
Nie wiem skąd rodzice to wzięli ale miałem to na vhs i katowałem dzień w dzień jako mały bąbel.
Lata emisji 1985–1992
Ty stary pierdzielu!!
Potem Tata nagrał na to Szklaną pułapkę i się skończyło.Nie wiem skąd rodzice to wzięli ale miałem to na vhs i katowałem dzień w dzień jako mały bąbel.
W Lotto się wylosowałoKurwa mać, jakieś wideła mieli za dziecioka![]()

Rodzice uczciwie zarobili. Nie sprzedali ani mnie, ani rodzeństwa bo niestety nie mam takowego za wideło…Kurwa mać, jakieś wideła mieli za dziecioka![]()
to się nazywa biedaRodzice uczciwie zarobili. Nie sprzedali ani mnie, ani rodzeństwa bo niestety nie mam takowego za wideło…
To jakieś cygańsko-jerzyckie praktyki handlu dziećmi za RTV?
tatuś stoczniowiec i obrońca demokracji?W Lotto się wylosowało![]()

Nie masz, ale też nie bądź taki pewny że nie miałeś rodzeństwaRodzice uczciwie zarobili. Nie sprzedali ani mnie, ani rodzeństwa bo niestety nie mam takowego za wideło…
To jakieś cygańsko-jerzyckie praktyki handlu dziećmi za RTV?

Opowieści Biblijne, też to lubiłem za dzieciaka. Ulubiony odcinek to ten z Samsonem, fajny też był Dawid i Goliat i Daniel w jaskini lwów.
Zjadłem kebaba
Jesteś gotowy na marjusza?Pudzian i real !
To nie ten tematJeden z gorszych kurwa dni w tym roku, jak nie top1
Chuj (pod)ludziom w dupe