Poznaliśmy skład turnieju Fight Club na FAME 31

defthomas

Vale Tudo
Championship
Cohones
MMARocks
Poznalismy-sklad-turnieju-Fight-Club-na-FAME-31.jpg

FAME 31, zaplanowana na 9 maja 2026 roku odbędzie się w Koszalinie a głównym punktem wydarzenia będzie Fight Club Tournament, czyli turniej bokserski w małych rękawicach do MMA, w którym nagrodą główną jest BMW M5.

Podczas poniedziałkowej konferencji prasowej przed galą FAME 31 poznaliśmy wszystkich uczestników turnieju poza tzw. jokerem do walki rezerwowej którego organizacja ujawni w późniejszym czasie. Oprócz samego turnieju, FAME zapowiedziała ogłoszenie dodatkowych pojedynków, które mają podgrzać atmosferę między rundami turniejowymi.

Oto aktualna karta walk i lista potwierdzonych uczestników turnieju:

Fight Club Tournament (Boks, małe rękawice)

Na ten moment federacja ogłosiła 9 z 10 zawodników, którzy wezmą udział w drabince turniejowej (ćwierćfinały):

• Kasjusz "Don Kasjo" Życiński vs TBA
  • Akop Szostak vs TBA
  • Paweł "Scarface" Bomba vs TBA
  • Josef Bratan vs TBA
  • Alan Kwieciński vs TBA
  • Maksymilian "Wiewiór" Wiewiórka vs TBA
  • Robert Karaś
  • Brajan "Bojan" Bojanko

Mieć prawie 60 lat, ciągle dostawać manto z mnóstwem ciosów i nadal próbować jeszcze raz...
...choroba psychiczna, długi, pazerność, atencyjność - pewnie coś z tego albo wszystko naraz :suchykarol:
Pewnie tak, ale ten stary mitoman "walczy" dopiero od jakichś 5 lat. Późno zaczął i wyciska cytrynę ten prymitywny czub do ostatniej kropli.

Pederator "walczy" 17 lat a Mahmed bije się od 22 lat. Im też wciąż mało. A wszystko tylko dla kibiców ;-)

Pewnie tak, ale ten stary mitoman "walczy" dopiero od jakichś 5 lat. Późno zaczął i wyciska cytrynę ten prymitywny czub do ostatniej kropli.

Pederator "walczy" 17 lat a Mahmed bije się od 22 lat. Im też wciąż mało. A wszystko tylko dla kibiców ;-)
Mamed na tyle walk przyjął dość mało ciosów (nawet możliwe, że nie jeden rugbysta więcej dostał po głowie), Pudzian zawsze szybo klepał gdy było zagrożenie, zawsze chyba zdążył :suchykarol:
Chociaż ze sportowcami tak jest, że dopóki będą mogli podnieść rece do góry to będą walczyć, a Materla to nawet z jedną ręką, a jakaś organizacja wymyśli dla niego formułę - sportowcy no są szaleni/uzależnieni od adrenaliny.

Murański wyrabia normę za kilku zawodników w liczbie otrzymanych ciosów. Najman to przynajmniej wie, że gówno umie (chociaż widać, że go to boli) i szybko klepie, a ten chyba naprawdę wierzy w zwycięstwo.

Murański wyrabia normę za kilku zawodników w liczbie otrzymanych ciosów
Może się przynajmniej czemuś przysłuży. Zgon we frikach wydaje się być nieunikniony. Lepiej, mimo wszystko, żeby padło na starego niż młodego.

A jak to się stanie to zamkną cały ten kram -- niezależnie od tego, kto będzie rządził. Władza zrobi pokazówkę i akurat w tym przypadku będę za tym.

Może się przynajmniej czemuś przysłuży. Zgon we frikach wydaje się być nieunikniony. Lepiej, mimo wszystko, żeby padło na starego niż młodego.

A jak to się stanie to zamkną cały ten kram -- niezależnie od tego, kto będzie rządził. Władza zrobi pokazówkę i akurat w tym przypadku będę za tym.
W samej idei freaków nie ma nic złego. Jedni oglądaliby Zandberg vs Braun, drudzy Ziemkiewicz vs Lis - dużo by się to nie różniło od wielu freakowych zestawień z początku Fame.Społeczeństwo chce igrzysk, żeby tylko to było sprzedawane dla dorosłych, a nie nieletnich...
Tylko później zaczęli promować bandytów i to już nie jest dobre już w I tak bandyckim polskim Mma...
Konserwatyści u władzy przymykali na to oko, a prezydenci miast udostępniali hale sportowe.
Nawet po tym co zrobili kibole na High League (już przemilczę tłumaczenia Jurasa). ..
Skutki śmierci na gali freakowej będą ciężkie też dla mma, a taki Jarosz i ekipa bawiący się w gale, gdzie zasady są tylko sugestią to...

W samej idei freaków nie ma nic złego. Jedni oglądaliby Zandberg vs Braun, drudzy Ziemkiewicz vs Lis - dużo by się to nie różniło od wielu freakowych zestawień z początku Fame.Społeczeństwo chce igrzysk, żeby tylko to było sprzedawane dla dorosłych, a nie nieletnich...
Tylko później zaczęli promować bandytów i to już nie jest dobre już w I tak bandyckim polskim Mma...
Konserwatyści u władzy przymykali na to oko, a prezydenci miast udostępniali hale sportowe.
Nawet po tym co zrobili kibole na High League (już przemilczę tłumaczenia Jurasa). ..
Skutki śmierci na gali freakowej będą ciężkie też dla mma, a taki Jarosz i ekipa bawiący się w gale, gdzie zasady są tylko sugestią to...
Idee zazwyczaj mają brutalnie zderzenie z rzeczywistością.

Dla mnie nie sprowadza się to tylko do kwestii bandytów, ale propagowania tych pożal się Boże quasi influenserów, quasi artystów -- oraz znanych po prostu z różnych idiotycznych akcji -- którzy są często gęsto zwykłą patologią. Prymitywami, którzy są wzorcami dla dzieciaków. Są to e-kurwiszcza z OF, udający artystów czy typy, którzy streamują wszelkiej maści gówno.

Język jaki jest dla tych konferencjach frików to jest totalny dramat – to jest propagowanie już takiego skrajnego językowego zbydlęcenia w przestrzeni publicznej, a widzowie na takiej Sali podczaj konferencji to często gęsto dzieciaki.

Aktorzy w tym rynsztokowym teatrze to niekoniecznie przestępcy w ścisłym znaczeniu tego słowa, ale to wciąż jest społeczny margines, który dostał przestrzeń do tego, by móc zaistnieć i dotrzeć do szerszej grupy odbiorców. A przede wszystkim młodociani oglądający to zyskuję przeświadczenie, ze takie zachowanie są akceptowalne. To jest normalizowanie patologii.

Specjalnie często nie korzystam z miejskiej komunikacji zbiorowej, ale jak dwa razy byłem mimowolnym słuchaczem dyskusji młodych nastolatków, ich podniety tymi patusami, to zrobiło mi się autentycznie smutno.

Większości normalnych dorosłych to frikowe gówno chyba nie może na dłuższą metę specjalnie interesować. Chyba, że ten dorosły był wcześniej dzieciakiem, który nasiąknął tym syfem. Organizacje frikowe przykleiły się do nastolatków, bo z nich czerpią największe profity i to oni nakręcają zainteresowanie ruchem na social mediach.

To już dawno przestało być czymś pociesznym – cyrkowymi bitkami różnych odmieńców. A jest tylko promocją ludzi ze społecznego marginesu i wynoszeniem ich na piedestał. Bo dostają pieniądze i rozpoznawalność. A to imponuje dzieciakom.

prezydenci miast udostępniali hale sportowe.

Dlaczego czas przeszły? Dopiero co była gala w Nysie, a ta będzie w Koszalinie.

PS- mega hujowa karta, byłem wręcz przekonany że oni coś więcej dorzuca do tego turnieju a tu tylko jakiś Deddy vs Polaczek i 2 vs 2.

Ale bidne te polskie friki, nie wiem jak z takiego uniwersum można było zrobić takie byle co.

Widzimy się na omówieniu gali.

Mógłbym nakręcić identyczny film tylko słowo Marvel zamienilbym na freak fighty. Dlatego już się tu nie udzielam.

Last edited:
Idee zazwyczaj mają brutalnie zderzenie z rzeczywistością.
W przypadku freaków mamy wadę fabryczną: jeśli od początku oparli freaki na zarabianiu na kontrowersji, a nie tylko oglądaniu czegoś dla beki -to niestety ciągle trzeba przesuwać granicę. Jak z narkotykami: odbiorca uodparnia się i tylko większa dawka będzie na niego działała. Kiedyś wyrzucili Najmana za łamania zasad, teraz Najman to pikuś...

Aktorzy w tym rynsztokowym teatrze to niekoniecznie przestępcy w ścisłym znaczeniu tego słowa, ale to wciąż jest społeczny margines, który dostał przestrzeń do tego, by móc zaistnieć i dotrzeć do szerszej grupy odbiorców. A przede wszystkim młodociani oglądający to zyskuję przeświadczenie, ze takie zachowanie są akceptowalne. To jest normalizowanie patologii.
Może to nie są asy świata przestępczego, ale mimo wszystko są groźni, bo zwykłemu obywatelowi częściej nerwów napsuje ,,leszczowa" przestępczość, a nie ta liga mistrzów przestępczości (jak to mówią czasami oficerowie CBŚ? Ten człowiek zatrzymany za przestępczość zorganizowaną był szanowany wśród sąsiadów, miał dobrą opinie, a we Włoszech najbezpieczniejszymi miejscami są pizzerie należące do gangsterów :einsteinsmoke:).
Prosty przykład z ostatnich newsów: nastolatkowie pobili ojca i syna za koszulkę złego klubu. Chcą zaistnieć, zaimponować starszym idolom...
Dlatego tym patusom nie powinno się odpuszczać: kibole za akcje na High League powinni dostać taki wpierdol aby do starości pamiętali, a jeśli broń Boże któryś miał tatuaże patriotyczne to najlepiej ogniem wypalić za znieważenie symboli narodowych...
Jeszcze rozpierdolił mnie Juras po tej akcji: no bo trzeba wyczuć nastroje, dogadać się jak niektórzy robią. No kurwa: może jeszcze o licencje wystąpić :aletoniedomnietak:
Fakt jednak, że policja jest w takim stanie rozkładu, że została im odpowiedzialność, a narzędzia to... Radzą sobie z przestępczością zorganizowaną, ale ale z tą gorzej zorganizowaną to już...

Specjalnie często nie korzystam z miejskiej komunikacji zbiorowej, ale jak dwa razy byłem mimowolnym słuchaczem dyskusji młodych nastolatków, ich podniety tymi patusami, to zrobiło mi się autentycznie smutno.
Aż mi się przypomniało:
Pasternak w realnym świecie doświadczający tego co szkodliwego robią freki

Chociaż parę plusów freaki miały: taki Korczarowski może zostałby kiedyś posłem, może nawet wiceministrem, a teraz każdy wie, że to zjeb. Kibole i kulturyści fajnie się ośmieszyli i oczywiście Paweł Jóźwiak :korwinlaugh:

Dobrze wiedzieć :fjedzia:
Trudno tego nie wiedzieć. Czy też nie wiem, jak można tego nie wiedzieć/widzieć. Wklejałeś filmiki z Twittera (X), które były rolkami z tiktoka – ruchome logo tegoż tworu – znak wodny – było aż nadto widoczne.

Trudno tego nie wiedzieć. Czy też nie wiem, jak można tego nie wiedzieć/widzieć. Wklejałeś filmiki z Twittera (X), które były rolkami z tiktoka – ruchome logo tegoż tworu – znak wodny – było aż nadto widoczne.
Skupiałem się na treści ulicznego przekazu.

Back