Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pocztą ? Czy fb ?Mauricz się mnie pyta na FB co mu wysłaliśmy a ja nie wiem
Tzn wiem, że coś z glutenem kombinowaliśmy![]()
Nie pierdol, że wysłałeś mu zdjęcie ze słodami na fb? :-DMauricz się mnie pyta na FB co mu wysłaliśmy a ja nie wiem
Tzn wiem, że coś z glutenem kombinowaliśmy![]()
Mi żeś do browara wrzucił gluten. Musiałeś być zdrowo najebany:DNa FB-chyba mial być film ale się nie otwiera. Chyba śpiewaliśmy coś o glutenie.
Ja dupce po trzech piwach taka boruta #cohones
Faktycznie były jakieś przyśpiewkiNa FB-chyba mial być film ale się nie otwiera. Chyba śpiewaliśmy coś o glutenie.
Ja dupce po trzech piwach taka boruta #cohones

Mam foto, ale nie wstawię :D
"O jaka fajna miejscóweczka tu jest" - @MysticBębenView attachment 3349
Foto może nie - ale rysunek i tak mówi wiele ;)

GoMam 5 czy 6 fotek na komie - mogę zarzucić. Nic kompromitującego![]()
Zobaczyć mogą tylko Ci co mają do niego link, więc daleko po internecie się to nie rozniesie![]()

Do żurnala to te mordy nie trafią.
Bo my z synem w czepku jesteśmy urodzeni. Jemu uchodzą płazem krzyki, a mnie - kimanie na przypadkowych powierzchniach poziomych :DNikt go nie wyjebał za darcie tak tego ryja![]()
Właśnie nie. Niektórzy mieli bekę, niektórzy udawali, że nic się nie dzieje. Tylko jeden typ poprosił Wewiura o chwilową ciszę, bo chciał posłuchać, co Juras ma do powiedzenia o walce Mameda z Azizem. Właściwie śpiewaliśmy przez całą galę. Najgłośniej chyba szło "Grappling Kraków" podczas walk ludzi z Krakowa oraz "Aziz Karaoglu", hehe. Reszty nie pamiętam, bo byłem najebany. Wiem, że przy wyjściu przeprosiłem kelnerki i kelnera za bydło. Zaczęli się śmiać.Nikt go nie wyjebał za darcie tak tego ryja![]()
Ja już w trakcie gali przeprosiłem.Właśnie nie. Niektórzy mieli bekę, niektórzy udawali, że nic się nie dzieje. Tylko jeden typ poprosił Wewiura o chwilową ciszę, bo chciał posłuchać, co Juras ma do powiedzenia o walce Mameda z Azizem. Właściwie śpiewaliśmy przez całą galę. Najgłośniej chyba szło "Grappling Kraków" podczas walk ludzi z Krakowa oraz "Aziz Karaoglu", hehe. Reszty nie pamiętam, bo byłem najebany. Wiem, że przy wyjściu przeprosiłem kelnerki i kelnera za bydło. Zaczęli się śmiać.
PS. Najgorsze ze wszystkiego były wybuchające od glutenu piwa, hehe.

A ja przeprosiłem awansem, zaraz na początku.Ja już w trakcie gali przeprosiłem.

To gdzie teraz kolejny zlot ???
Pewnie do Krakowa. Do Szczecina na pewno się nie wybiorę

W Krakowie są lepsze warunki do oglądania. Nie ma ścisku, pixelozy i zacinającego się streama :D
Do tego zacniejsze piwa.W Krakowie są lepsze warunki do oglądania. Nie ma ścisku, pixelozy i zacinającego się streama :D