Uller
Bellator Heavyweight
Jak tam wysadzanie tam/zalanie Wrocławia?Za dużo science-fiction
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak tam wysadzanie tam/zalanie Wrocławia?Za dużo science-fiction
Poczytaj historię dolnego Śląska to będziesz wiedział po co saperzy chodzą po wałach, zresztą nie podniecaj się teraz największym zagrożeniem jest utrzymująca się wysoko woda, to powoduje przesiąkanie wałów. Nie wiem czy wiesz ale są różne typy powodzi, tymczasem ludzie skupiają się tylko na tym, że dużo i szybko wody i szybki jej spadek....yhym...z Mietkowa będą ją spuszczać regularnie i z Raciborza. Nie byłbym takim hurra optymistą jeszczeJak tam wysadzanie tam/zalanie Wrocławia?
Przemknęły mi archiwa z 97, że gdzieś ludzie z mniejszych miasteczek kładli się na wałach żeby ich nie wysadzono. Tak więc pomysł wysadzania wałów w celu ratowania większego miasta to nie jest jakieś odrealnione założenie.Jak tam wysadzanie tam/zalanie Wrocławia?
Nie jestem optymistą, nie wiem co będzie. Ty natomiast jeszcze kilka dni temu pisałeś tutaj scenariusze i byłeś pewien swojej wersji.Poczytaj historię dolnego Śląska to będziesz wiedział po co saperzy chodzą po wałach, zresztą nie podniecaj się teraz największym zagrożeniem jest utrzymująca się wysoko woda, to powoduje przesiąkanie wałów. Nie wiem czy wiesz ale są różne typy powodzi, tymczasem ludzie skupiają się tylko na tym, że dużo i szybko wody i szybki jej spadek....yhym...z Mietkowa będą ją spuszczać regularnie i z Raciborza. Nie byłbym takim hurra optymistą jeszcze
No niestety nie wygląda to dobrze. Spłaszczyli falę co powoduje dłuższe utrzymywanie się wody. Oni to po prostu spowolnili a nie zatrzymali całkowicie. I wciąż jestem pewny, że poza Breslau jeszcze kilka wiosek dostanieNie jestem optymistą, nie wiem co będzie. Ty natomiast jeszcze kilka dni temu pisałeś tutaj scenariusze i byłeś pewien swojej wersji.
Może tak, może nie, lepiej żeby nie. W każdym razie sianie fermentu od niby insajderskiej wiedzy nikomu nie służy, kropek nie połączy. Niczym to się nie różni od przygłupa w mundurze jezdzącego po wioskach i straszącego wysadzaniem wałów.No niestety nie wygląda to dobrze. Spłaszczyli falę co powoduje dłuższe utrzymywanie się wody. Oni to po prostu spowolnili a nie zatrzymali całkowicie. I wciąż jestem pewny, że poza Breslau jeszcze kilka wiosek dostanie
"Spende für bautrockner"Jakby ktoś chciał rzucić kilka złotych dla powodzian to podrzucam tutaj wpis Pawła. Paweł to mój kumpel. Ja mu ufam i wiem, że te pieniądze pójdą bezpośrednio na pomoc dla konkretnych potrzebujących a nie dla „ogółu”. Paweł przede wszystkim zbiera kasę na osuszacze, które w tym momencie są kluczowe dla tych ludzi żeby mogli jakkolwiek dalej funkcjonować w swoich mieszkaniach.
Jedzenia, wody, środków chemicznych itd jest już zebrane aż nadto.
Rozumiem, że możecie nie ufać, ale z drugiej strony czym różni się taka zbiórka od tych wszystkich innych „zweryfikowanych”?
Dzięki.
View attachment 109020

Chłop mieszka i ma konto w Niemczech. Ma firmę. Przelew musi być dobrze opisany żeby się nie dojebali."Spende für bautrockner"
![]()
To ten wermacht co rudy mówił, że przyjdzie?Chłop mieszka i ma konto w Niemczech. Ma firmę. Przelew musi być dobrze opisany żeby się nie dojebali.
Lepiej. Nowa SzwabiaTo ten wermacht co rudy mówił, że przyjdzie?
Nie wiem gdzie wrzucić. Polecam nitkę. Pokazuje co obecnie dziesięć się w południowo-wschodniej Hiszpanii. Już prawie 100 ofiar śmiertelnych.

A to nie Putin znowu coś odpierdala?Amerykanie odpalili darpę i harpę.
![]()

Pejsate mendy robią wodny rozpierdol. Tydzień temu Francja, we wrześniu my i inne kraje teraz Hiszpania. USA tez stukną.Amerykanie odpalili darpę i harpę.
![]()