respect
UFC Heavyweight
To nie Kłodzko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
w ogóle z jakże wspaniałego konta ta wrzutka, nie wiem co on tam obserwuje na x i chyba nie chce wiedziećTo pierwsze to kolejny fejk i wideo z Hiszpanii. Tink ogarnij dupe i sprawdzaj co wrzucasz bo to już drugi fejk który rozsyłasz

w ogóle z jakże wspaniałego konta ta wrzutka, nie wiem co on tam obserwuje na x i chyba nie chce wiedzieć
View attachment 108556
![]()

Jak zobaczyłem ostatnio Lądek to byłem mega zaskoczony jak to miasto się zmieniło. Moje znajoma po kilku zakrętach żywionych odnalazł tam „swoje miejsce na ziemi”, przeprowadziła się tam i zbudowala mały domek a teraz wszystko w pizdu…View attachment 108558
Szkoda mi Stronia i Lądka. Bo to kiedyś były w chuj dziadowskie miasta a w ostatnich latach super się rozwinęli. Dramat straszny.

Dobra Panowie teraz sytuacja będzie szybko opanowana.
![]()

Dobra Panowie teraz sytuacja będzie szybko opanowana.
![]()

Akurat mój dziadek budował zaporę w Solinie.
Wiem o co tobie chodzi, sprawy z cyklu ,,urzędnik pomylił krople do oczów z kropelką przed wydaniem zezwolenia na budowę" ale To jest bardziej skomplikowane. Są miasta w Polsce, gdzie trudno zamieszkać w miejscu, gdzie na 100% nigdy żadna powódź nie zaleje.Żywioł niesamowity, żal mi tych ludzi. W kilka godzin tracisz wszystko na co pracowałeś całe życie. Ale jest też druga strona medalu. Jeśli ktoś stawia dom na terenach zalewowych to musi liczyć się z ryzykiem. Budowanie domów w tak bliskiej okolicy rzek to chyba zwykła głupota. W Poznaniu budują "Portowo" czyli bloki prawie przy linii brzegowej Warty. A później będzie płacz i lament, że zalało. Druga sprawa, może ludzie w końcu zaczną głosować na kogoś kto zajmie się tematem regulacji rzek, budową odpowiednich zabezpieczeń, zbiorników itp. Widocznie powódź w '97 niewiele nas nauczyła.
Pamiętajmy, że inwestowanie w zbiorniki zaporowe niszczy przyrodę. (według lewactwa u władzy)
View attachment 108521
Niestety od kiedy twitter zaczął płacić twitterowiczom będzie tylko gorzej z tymi fejkami...To pierwsze to kolejny fejk i wideo z Hiszpanii. Tink ogarnij dupe i sprawdzaj co wrzucasz bo to już drugi fejk który rozsyłasz
Będą wprowadżac stan klęski żywiołowej. W ramach tego stanu dochodzi do pewnych ograniczeń swobód obywatelskich i poddanie się różnym obowiązkom w tym : szczepienia ochronne i obowiaźek poddania się kwarantannie. Zaczynacie łączyć kropki?
To kiedy mają wprowadzać stan klęski żywiołowej? Jak pół Polski zaleje?Będą wprowadżac stan klęski żywiołowej. W ramach tego stanu dochodzi do pewnych ograniczeń swobód obywatelskich i poddanie się różnym obowiązkom w tym : szczepienia ochronne i obowiaźek poddania się kwarantannie. Zaczynacie łączyć kropki?

To kiedy mają wprowadzać stan klęski żywiołowej? Jak pół Polski zaleje?
![]()