Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Parobek Binia. Zaprzyjaźnili się w czasie gdy Orzeł Kanadyjski biwakował pod PKiNMówi mi to tyle co nic mordo.
![]()

Parobek Binia. Zaprzyjaźnili się w czasie gdy Orzeł Kanadyjski biwakował pod PKiN

no już próbuje sobie walkę wykrzyczećWygląda jakby to on chciał na plecach Olimpijczyka trochę fejmu złapać.
![]()
I pewnie dostanie walke na PRIME za 5 koła.no już próbuje sobie walkę wykrzyczeć
To po chuju interes!!I pewnie dostanie walke na PRIME za 5 koła.
O kurwa. Majewski nie potrafi boksować. Biniu przez śmierć.
Oj dostanie po glowce od Binkiego oj dostanieMa technikę jak Pudzian, zamyka oczy przy wyprowadzaniu ciosów.
I ta praca nóg …
To co, bezzębny żul z Kanady bez szans według ekspertów kilka stron temu?
Tomek uczył się zadawać ciosy w betonowych butach bo inaczej nie można tego wytłumaczyć.

ZROBIŁ W CHUJA 30 MILIONÓW POLAKOW JEDNĄ OBROTÓWKĄ KTÓRĄ KRĘCIŁ PÓŁ DNIA NIM WESZŁO, ZOBACZ JAK! (KLIK)Garniak miał zaciasny i lakierki o numer za małe.
![]()

A kto pisał, że jest bez szans? Boksu to on nie zapomniał, jest dużo większy od Tomka. Natomiast poczekajmy do walki, zobaczymy czy organizm wytrzyma na pełnych obrotach i jak długo.To co, bezzębny żul z Kanady bez szans według ekspertów kilka stron temu?
Tomek uczył się zadawać ciosy w betonowych butach bo inaczej nie można tego wytłumaczyć.
Ale co ma wytrzymać ?? 15 sekund i dziadek będzie leżał sztywny!!A kto pisał, że jest bez szans? Boksu to on nie zapomniał, jest dużo większy od Tomka. Natomiast poczekajmy do walki, zobaczymy czy organizm wytrzyma na pełnych obrotach i jak długo.
Kumpel, wrócimy do tej rozmowy po gali. Dla mnie faworytem oczywistym jest kanadyjski menel, jednocześnie chciałbym żeby przegrał.Ale co ma wytrzymać ?? 15 sekund i dziadek będzie leżał sztywny!!
Jak ma przegrać z grubym dziadkiem co rusza sie jak Maciej Lubicz po mefedronie ?? Biniu ma pracę nóg jak Rocky Balboa!!!Kumpel, wrócimy do tej rozmowy po gali. Dla mnie faworytem oczywistym jest kanadyjski menel, jednocześnie chciałbym żeby przegrał.
Nie życzę mu tego, mimo braku sympatii, ale w warunkach stresu i długu tlenowego, może być zawał, udar. Może się okazać, że ma tlenu na 20 sekund, a potem będzie stał z rękami na kolanach. Kondycja ucieka najszybciej, a najdłużej się ją buduje. Gość 20 lat prawie nic nie robi. Umiejętności mu wystarczy, zdrowia może zabraknąć.Jak ma przegrać z grubym dziadkiem co rusza sie jak Maciej Lubicz po mefedronie ?? Biniu ma pracę nóg jak Rocky Balboa!!!
Gość 20 lat prawie nic nie robi.
Komentujący w tym temacie pisali, ja i Patroxxx od początku gadaliśmy że biniu go rozjebieA kto pisał, że jest bez szans? Boksu to on nie zapomniał, jest dużo większy od Tomka. Natomiast poczekajmy do walki, zobaczymy czy organizm wytrzyma na pełnych obrotach i jak długo.

Dzięki za korektę.Miał walkę z Zimnym w 2013 a rok później z Cieślakiem.
Pierwsza to było 8 rund zapasów i gryzienia, druga szybka deklasacja.
Binki go ciezko rozkurwi. Na poczatku mialem inne zdanie ale po przeanalizowaniu stawiam i KIBICUJE Binkiemu !!Komentujący w tym temacie pisali, ja i Patroxxx od początku gadaliśmy że biniu go rozjebie![]()
i KIBICUJE Binkiemu !!
Ciekawe czy Szpilka jest zły na Kostyrę,Borka i Turskiego za promocję Binkowskiego.Maciuś po banie w KSW jeszcze bardziej poszedł we friki. Robi programy u siebie, dzień z zawodnikiem dla FAME i ostatnio po raz pierwszy poprowadził konferencję.
Ajtek jest po przemianie, godził się z wrogami Kostyra i Michalczewskim. Zresztą widzieli się na gromdzie i Szpila zlał go, jak ten leciał z łapą wystawioną. Dawny Ajtuj to by go zgasił tam jednym strzałem.Ciekawe czy Szpilka jest zły na Kostyrę,Borka i Turskiego za promocję Binkowskiego.
I dobrze ze go zaprosił do KS jak Biniu będzie trzymał ciśnienie to będzie fajny program