POTĘŻNY Tomasz z Fightsport dymi do Orła Białego Olimpijczyka

Tylko, że redaktorek jest na wszystkich frikach i nabija wyświetlenia na nich.

TYLKO SPORTOWE MMA PRECZ Z FRIK FAJTAMI!
Tez racja. No ale sam Tomasz nie jest zbytnio pociągający dla nowych widzów (jak widać nawet dzieciaki nie chcą go słuchać) :beczka:
Dodam ze tvreklama które robi tylko friki nie ma nawet 100k na YT

Byku ringpolska tez dziala sporo lat a subow 117k.
Takie kanały nie mogą liczyć na wiele więcej.
Mmarocks na Jutubie 121k sub. :fjedzia:
Wstyd się przyznać ale na mmarocks to oglądałem tylko szczękę, zero wywiadów.
Więc nie ma się co dziwić. Myślę że wielu z nas ma podobnie, ja nawet nie pamiętam ile miesięcy czy lat temu byłem na YT mmarocks. Nikt o to nie dba, portal już chyba skupia się tylko na internetowej publicystyce.

Więc nie ma się co dziwić. Myślę że wielu z nas ma podobnie, ja nawet nie pamiętam ile miesięcy czy lat temu byłem na YT mmarocks. Nikt o to nie dba, portal już chyba skupia się tylko na internetowej publicystyce.
A ja oglądałem tylko wtedy jak wywiady robiła ta petarda dubertowa czy jakoś tak!!!

Nawet nie wiem jak obecnie wygląda główna. :beczka:

Tylko, że redaktorek jest na wszystkich frikach i nabija wyświetlenia na nich.

TYLKO SPORTOWE MMA PRECZ Z FRIK FAJTAMI!

Wywiady FF to już nie to co kiedyś. Te same twarze od 6 lat więc wyświetlenia strasznie spadły. Co ciekawe Pasternak to dziś top nazwisko obok Denisa. Wiele jego wywiadów robi ponad 100 tysiecy. Sam jestem ciekawy z czego to się bierze, bo kompletnie nie wiem.

Wszystko zależy od tego ile zostało pary we wraku Olimpijczyka.

Niewykluczone że chłopa powali przeciąg na hali.

Back