Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tak bez ślubu? ;)Zaręczyć się ze swoją dziewczyną a potem ją zbrzuchacić.
Przebijcie to
@Wewiur potępia takie praktykiTak bez ślubu? ;)
Ponoć dobrze, żeby kobita urodziła przed 30-ką, więc nie ma co czekać na ślub ;)Tak bez ślubu? ;)
Kurwa nie podołałem zrealizować wszystkiego. Na ten rok takie same postanowienia mam.No to ja mam to ja mam odmienne postanowienia niz rok temu. Mianowicie
Wóda, koks, tajski boks.
I drugie: Masa, kasa, klasa.
No i ostatnie: wyruchać wińcej dupeczek niż w tym roku.
Musiałem wpaść w poważniejsze problemy i złapać sporego doła, żeby zrozumieć co na prawdę liczy się w życiu.
Pozdrawiam.
Koks i kasa są dość często sprzeczne, chyba, że masz łeb na karku. Ale musisz mieć bardzo mądry łeb, a nie łeb po omce... Choć czasem zdarza się i to, i to. Czego ci życzę. Jak już chcesz.Kurwa nie podołałem zrealizować wszystkiego. Na ten rok takie same postanowienia mam.
Koks i kasa są dość często sprzeczne, chyba, że masz łeb na karku. Ale musisz mieć bardzo mądry łeb, a nie łeb po omce... Choć czasem zdarza się i to, i to. Czego ci życzę. Jak już chcesz.
mam to samo. :vKurde, miałem jakieś postanowienia noworoczne? Bo mam wrażenie że nie
Ponapierdalales sie troszeczkę?1.Zdać na studiach w 1szych terminach
2.Ponapierdalać się
I jak ci poszło ?Zaręczyć się ze swoją dziewczyną a potem ją zbrzuchacić.
Przebijcie to
Kurwa zabrakło silnej woli jak zawsze przy takich postanowieniachNo to ja mam to ja mam odmienne postanowienia niz rok temu. Mianowicie
Wóda, koks, tajski boks.
I drugie: Masa, kasa, klasa.
No i ostatnie: wyruchać wińcej dupeczek niż w tym roku.
Musiałem wpaść w poważniejsze problemy i złapać sporego doła, żeby zrozumieć co na prawdę liczy się w życiu.
Pozdrawiam.
W listopadzie srebro na pucharze Polski Submission Fighting, ogolem 5 razy na zawodachPonapierdalales sie troszeczkę?