alww
UFC Middleweight
Co tam sie dzieje internetowy kolego?W zasadzie to na cud, który raczej już nie nastąpi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Co tam sie dzieje internetowy kolego?W zasadzie to na cud, który raczej już nie nastąpi
Trochę mi się ostatnio wszystko nawarstwiło – wiek + samotność. Nie dramatyzuję, ale jest mi zwyczajnie ciężko i chyba nie potrafię sobie z tym poradzić.Co tam sie dzieje internetowy kolego?
Trzymam kciuki. U mnie to staje się walką z wiatrakamiOgarnąć równowagę pomiędzy pracą a życiem i rodziną albo wygrać kumulację w lotto i pierdolnąć robotą na dobre![]()
Zawsze możesz wbić popisaćTrochę mi się ostatnio wszystko nawarstwiło – wiek + samotność. Nie dramatyzuję, ale jest mi zwyczajnie ciężko i chyba nie potrafię sobie z tym poradzić.
tu chyba wszyscy cierpią na pewien rodzaj samotności, inaczej by nas tu nie było a na pewno nie w takim natężeniu.tu chyba wszyscy cierpią na pewien rodzaj samotności, inaczej by nas tu nie było
Szczególnie tych z siusiaczkami?Więcej Azjatek na liczniku
Byku, nie poddawaj się. Trzeba wziąć życie za mordę. Jak coś to zakładaj osobny temat i oznaczaj będziemy radzić:)Trochę mi się ostatnio wszystko nawarstwiło – wiek + samotność. Nie dramatyzuję, ale jest mi zwyczajnie ciężko i chyba nie potrafię sobie z tym poradzić.

w chińskiej czy koreańskiejGdzie poznać Azjatke morda w Polsce ?!(

Gdzie poznać Azjatke morda w Polsce ?!(

Maślan sodu mordo, zacznij 150mgX2, a od razu kup też wersję 300mg i po tygodniu czy dwóch wjedź na 300mgX2.Wyleczyć bebechy
![]()

Chuja prawda nie ma ich na ulicy!!
A poważnie to wystarczy wyjść z domu...![]()
Mordo, to się przeprowadź. W każdym dużym mieście są ich setki.Chuja prawda nie ma ich na ulicy!!
Gadałem już z trzema, mówiącymi biegle Po polsku, widziałem takie w ilości 50 sztuk lekko, a Azjatek mieszkających na stałe w Polsce jest pewnie lekko kilkadziesiąt tysięcy, jak nie kilkaset. Bo ludzi z Azji było w poprzednich latach ok. 1.5 mln w Polsce.Mordo, to się przeprowadź. W każdym dużym mieście są ich setki.
Azjatek mieszkających na stałe w Polsce jest pewnie lekko kilkadziesiąt tysięcy, jak nie kilkaset.
Gratulacje i powodzenia w realizacji reszty postanowienDostałem pracę w Lexusie w Poznaniu. Karta chyba się odwraca.![]()

Powodzenia. Niech fortuna sprzyjaDostałem pracę w Lexusie w Poznaniu. Karta chyba się odwraca.![]()

Dziękuję. To było chyba najgorsze wejść na rynek pracy po tylu latach.Gratulacje i powodzenia w realizacji reszty postanowien
![]()
Dziękuję. Wracam na stare śmieci do tęczowego Poznania.Powodzenia. Niech fortuna sprzyja![]()
czyli nie chcesz tuskowi płacić większego zusu? No przecież jest tak wspaniale w tej nowej PolsceDziękuję. To było chyba najgorsze wejść na rynek pracy po tylu latach.
Dziękuję. Wracam na stare śmieci do tęczowego Poznania.
Jebać tego zdrajcę. Od nowego roku przyszykował tyle nowych atrakcji że szczerze go pierdolę. Szara strefa górą.czyli nie chcesz tuskowi płacić większego zusu? No przecież jest tak wspaniale w tej nowej Polsce
Karta chyba się odwraca.![]()
To było chyba najgorsze wejść na rynek pracy po tylu latach.