Postanowienia noworoczne na 2026

Ogarnąć równowagę pomiędzy pracą a życiem i rodziną albo wygrać kumulację w lotto i pierdolnąć robotą na dobre :awesome:
Trzymam kciuki. U mnie to staje się walką z wiatrakami :childcry:

W 2026 pewnie niewiele się zmieni

Moje postanowienie to iść na przełamanie w tym roku. Świat zawsze był subiektywny dla każdego, do tej pory dla mnie to kolektywny narzucany zbiór wyobrażeń i oczekiwań innych. A ja bym chciał po swojemu, bez ograniczeń i kompleksów. W końcu chyba też zrozumiałem że nigdy nie jesteś gotów na coś w 100%, więc wyczekiwanie to tylko trzymanie się w stanie hibernacji a czas ucieka, świat i tak idzie, z tobą czy bez ciebie....
A gdy już najdzie taka potrzeba by czuć i mieć przeświadczenie, to wjedzie fake it until make it, oczywiście zdrowo używane.
I tak to się kręci. Życzę wszystkim by wytrwali w swoich postanowieniach !

tu chyba wszyscy cierpią na pewien rodzaj samotności, inaczej by nas tu nie było
nick-jonas-really.gif

Dobry temat !

W tym roku rozwój - kursów od zajebania, utrzymanie powera i zdrowia

Reszta ogarnie się sama :) zero barier w głowie, wahań

Wyleczyć bebechy :boystop:

:kawulpokapoka:
Maślan sodu mordo, zacznij 150mgX2, a od razu kup też wersję 300mg i po tygodniu czy dwóch wjedź na 300mgX2.

Po miesiącu napisz jak wrażenia w kiblu :corn:

PS. Kurację ciśnij Jakieś 3 mce, potem miesiąc przerwy i znowu.

Do tego polecam Posterisan, bo ludzie często bebechy mają rozwalone przez e.coli, a nie wiedzą o tym. Robienie testów to 50/50, później leczenie szpitalne czy u lekarza to znowu 50/50, czyli masz 25% szans na wyleczenie.

Maślan plus Posterisan to jakieś 80% szans.

Mordo, to się przeprowadź. W każdym dużym mieście są ich setki.
Gadałem już z trzema, mówiącymi biegle Po polsku, widziałem takie w ilości 50 sztuk lekko, a Azjatek mieszkających na stałe w Polsce jest pewnie lekko kilkadziesiąt tysięcy, jak nie kilkaset. Bo ludzi z Azji było w poprzednich latach ok. 1.5 mln w Polsce.

Back