Organizacja FAME ogłosiła kolejny pojedynek, który odbędzie się na gali FAME 32: The Game. 29 sierpnia podczas wydarzenia w Radomiu, Michał Królik zmierzy się z Marcinem Sianosem.
Pomiędzy zawodnikami będzie ogromna różnica warunków fizycznych. Z jednej strony Królik mierzący 169 centymetrów wzrostu i ważący 75 kilogramów, z drugiej natomiast Sianos z 193 centymetrami wzrostu i 128 kilogramami. Różnica pomiędzy nimi wynosić więc będzie 24 centymetrów wzrostu oraz około 53 kilogramy na wadze.
Michał Królik pod szyldem FAME jest niepokonany. We wrześniu 2025 roku wygrał w 48 sekund przez przerwanie lekarza z Alanem Kwiecińskim, w marcu 2026 roku jednogłośnie na punkty wygrał z Michałem Pasternakiem, a w maju 2026 roku pokonał większościową decyzją sędziów z Dawidem Załęckim. Poza walkami na FAME, Królik w ostatnich latach wygrywał między innymi z Bartoszem Batrą na WOTORE czy Krystianem Bernatowiczem na Babilon MMA, przegrywał natomiast z Vaclavem Sivakiem na KSW Epic czy Oskarem Siegertem na One Puch.
Marcin Sianos ostatnią walkę stoczył w lipcu na gali Babilon MMA 59, gdzie jednogłośną decyzją sędziów pokonał Przemysława Mysialę. Wcześniej stoczył dwa starcia w FAME - w lipcu 2025 roku wygrał przez dyskwalifikację z Patrykiem Tołkaczewskim, a w styczniu 2026 roku został wypunktowany przez Makhmuda Muradova. W poprzednich latach Sianos wygrywał między innymi z Marcinem Kalatą, Patrykiem Dubielą czy Pawłem Biernatem, przegrywał natomiast z Arturem Bizewskim, Olim Thompsonem czy Michałem Andryszakiem.