Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przecież zasłonięte są oczy

Ja się nie wstydzę, dlatego nie robię awantury.Przecież zasłonięte są oczy
wstydzisz się czegoś?
![]()
Bije się w pierś.Ja się nie wstydzę, dlatego nie robię awantury.
Po prostu myślałem, że oprócz beki, którą tu z siebie wszyscy toczymy to trzymany się jakichś podstawowych reguł, ale jak na to nie.

Ale jak poznałeś że to Siwy? To może być stu koksów z nadmiarową tkanką tłuszczową... Bo podpisane "pasożyd"?Ja się nie wstydzę, dlatego nie robię awantury.
Po prostu myślałem, że oprócz beki, którą tu z siebie wszyscy toczymy to trzymany się jakichś podstawowych reguł, ale jak na to nie.
@Siwy25_1 !! Musisz się bardziej starać z tą sztangą!Ale jak poznałeś że to Siwy? To może być stu koksów z nadmiarową tkanką tłuszczową... Bo podpisane "pasożyd"?
Btw jak to on, to nie jest ładnie docięty...

Ulaniec jeden!Ale jak poznałeś że to Siwy? To może być stu koksów z nadmiarową tkanką tłuszczową... Bo podpisane "pasożyd"?
Btw jak to on, to nie jest ładnie docięty...
Nie znam kontekstu, stąd halucynacje i wizja ulanego Siwego, który jest przecież wspaniale docięty w realuAnalityk systemowygubi kontekst zupełnie jak AI

No, @Drzewo mówi, że na tym zdjęciu na klatce schodowej jesteś za mało docięty jak na porządnego koksa i trochę ulanyPrzegapiłem powiadomienie. Nie wiem o co chodzi.
![]()
więc musisz się bardziej starać na tej siłowni, no!A to o to zdjęcie chodziło. Ja pierdole.No, @Drzewo mówi, że na tym zdjęciu na klatce schodowej jesteś za mało docięty jak na porządnego koksa i trochę ulanywięc musisz się bardziej starać na tej siłowni, no!

To zajebisty plan na życie, kompletnie nieweryfikowalnyA to o to zdjęcie chodziło. Ja pierdole.
Dobra idę właśnie na siłkę ostatni raz w życiu, zrobię regres mięśniowy i będę robił tylko planki i chwalił się wymyśloną formą.
![]()

Bo jest taki dział siłownia, ale tam nikt o plankach nie pisze, bo chuja dają.To zajebisty plan na życie, kompletnie nieweryfikowalny
Jeśli nie widziałem twoich zdjęć, to dla mnie twoja forma jest bardziej wymyślona, niż moja![]()

Planki to izometryk tonizujący i tnący tłuszcz, ulańcom z siłki nie wypada takich ćwiczeń robić, na co to komu? To niedobra dla masy jestBo jest taki dział siłownia, ale tam nikt o plankach nie pisze, bo chuja dają.
![]()

Może garść bobu?Czy jest szansa aby jakiś specjalista od automatyzowania AI zrobił ładnego, kolorowego gifa, na którym ręka rzuca garść grochu o np., wyrastającą z ziemi kapustę?![]()

Roszi na czym dzisiaj lecisz?Może garść bobu?![]()