Pomysł na nową emotkę

• Thread starter Deleted member 6793
  • Start date
Przecież zasłonięte są oczy :matt:
wstydzisz się czegoś?
:jimcarrey:
Ja się nie wstydzę, dlatego nie robię awantury.
Po prostu myślałem, że oprócz beki, którą tu z siebie wszyscy toczymy to trzymany się jakichś podstawowych reguł, ale jak na to nie.

Po prostu myślałem, że oprócz beki, którą tu z siebie wszyscy toczymy to trzymany się jakichś podstawowych reguł, ale jak na to nie.
Bije się w pierś.
Nie miałem złych intencji... :awesome:

Ale jak poznałeś że to Siwy? To może być stu koksów z nadmiarową tkanką tłuszczową... Bo podpisane "pasożyd"? :lesnarhappy:

Btw jak to on, to nie jest ładnie docięty...

siury.gif

No, @Drzewo mówi, że na tym zdjęciu na klatce schodowej jesteś za mało docięty jak na porządnego koksa i trochę ulany :awesome: więc musisz się bardziej starać na tej siłowni, no!
A to o to zdjęcie chodziło. Ja pierdole.

Dobra idę właśnie na siłkę ostatni raz w życiu, zrobię regres mięśniowy i będę robił tylko planki i chwalił się wymyśloną formą.

:beczka:

A to o to zdjęcie chodziło. Ja pierdole.

Dobra idę właśnie na siłkę ostatni raz w życiu, zrobię regres mięśniowy i będę robił tylko planki i chwalił się wymyśloną formą.

To zajebisty plan na życie, kompletnie nieweryfikowalny :suchykarol:

Jeśli nie widziałem twoich zdjęć, to dla mnie twoja forma jest bardziej wymyślona, niż moja :pociesznymirek:

To zajebisty plan na życie, kompletnie nieweryfikowalny :suchykarol:

Jeśli nie widziałem twoich zdjęć, to dla mnie twoja forma jest bardziej wymyślona, niż moja :pociesznymirek:
Bo jest taki dział siłownia, ale tam nikt o plankach nie pisze, bo chuja dają.

Bo jest taki dział siłownia, ale tam nikt o plankach nie pisze, bo chuja dają.

Planki to izometryk tonizujący i tnący tłuszcz, ulańcom z siłki nie wypada takich ćwiczeń robić, na co to komu? To niedobra dla masy jest :wtf2:

Czy jest szansa aby jakiś specjalista od automatyzowania AI zrobił ładnego, kolorowego gifa, na którym ręka rzuca garść grochu o np., wyrastającą z ziemi kapustę? :awesome:

Back