Pokaż drukarzu co masz w swoim anturażu

Dzisiaj byłem na robocie (niestety) i używałem zagłębiarkę. Gościu zajarany sprzętem no ale mówię, że wszystko fajnie ale leci syf bokiem i że widziałem gdzieś na necie jak do Makity gościu sobie drukował na drukarce 3D zaślepkę. On słucha, przytakuje, coś tam dopytał i sobie poszedł. Mniej więcej za godzinę przychodzi i mi daje taką zaślepkę, okazało się, że ma drukarkę na chacie i ogarnął od ręki :lol:
Dojebana sprawa.

Takie coś
IMG_9014.jpeg

Oczyma wyobraźni widzę już @Miskatonic w wydrukowanej kolczudze i zbroi płytowej jak nagina do swojej pracy na poranną zmianę :antonio::jarolaugh:
Deus vult
:gabi_much_love:
Miałem takiego sąsiada, świętej pamięci, chłop dłubał ręcyma kółeczko po kołeczku i kolczugi wychodziły spod jego ręki konkretne.

Jak taką na siebie założyłem to od razu czułem się jak pojazd pancerny, pewność siebie o 100% w górę :redford:

Miałem takiego sąsiada, świętej pamięci, chłop dłubał ręcyma kółeczko po kołeczku i kolczugi wychodziły spod jego ręki konkretne.

Jak taką na siebie założyłem to od razu czułem się jak pojazd pancerny, pewność siebie o 100% w górę :redford:
A później seba wyjebał Ci front kicka na klatę i odpierdoliłeś biedronkę - leżałeś na plecach, machałeś kutasami i nie mogłeś się podnieść :lol:

A później seba wyjebał Ci front kicka na klatę i odpierdoliłeś biedronkę - leżałeś na plecach, machałeś kutasami i nie mogłeś się podnieść :lol:
Jakby Seba zajebał kopa w ciężkozbrojnego (lekko) Andrzeja to by se nogę złamał, miednicę i kręgosłup z przemieszczeniem :suchykarol:

Później byłaby już tylko średniowieczna egzekucja... :conorwalk:
Czymś takim? :tellmemore:

Mam kilka elementów do wydruku z petg i zastanawiam się czy muszę koniecznie mieć suszarkę do filamentu? Jakie macie doświadczenia z tym materiałem?

Back