Uller
Bellator Heavyweight
Trochę wygląda jakby miała nowotwór kości.View attachment 146465
To be, or not to kurwa be.
Fajny motyw czachy. Trochę przeskalowany w górę względem oryginału, ale drukareczka dała radę
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Trochę wygląda jakby miała nowotwór kości.View attachment 146465
Fajny motyw czachy. Trochę przeskalowany w górę względem oryginału, ale drukareczka dała radę
To już nie będzie korzystać z szuflady na kupęMoja córka ostatnio zażyczyła sobie meble do domku dla lalek, wśród mebli znalazło się coś takiego
View attachment 146468

View attachment 146465
No nic, chyba jednak trzeba będzie kupić drukarkęO chuju złoty, policz wszystkie czaszki
Nie moja stylistyka, ale kogoś trzeba chyba wezwać... @Miskatonic !!!

Ostrzegam, motywów z czachami jest tyle, że praktycznie możesz jej nie wyłączaćNo nic, chyba jednak trzeba będzie kupić drukarkę![]()
Ostrzegam, motywów z czachami jest tyle, że praktycznie możesz jej nie wyłączać
No nic, chyba jednak trzeba będzie kupić drukarkę![]()
Co z tego, że kupi? Jak i tak pewnie wyląduje w kartonie w piwnicyOstrzegam, motywów z czachami jest tyle, że praktycznie możesz jej nie wyłączać

może najpierw wydrukuje sobie dodatkową piwniceCo z tego, że kupi? Jak i tak pewnie wyląduje w kartonie w piwnicy![]()

Z ciekawości ile czasu zajęło zrobienie tego? Szczegółów sporo, przy pracy nie wydziela się jakiś toksyczny zapach?View attachment 146465
wydziela, są filtry i odciągi do drukarek 3d, a najlepiej to mieć osobne pomieszczenie do druku (jeśli ktoś myśli o tym zarobkowo)przy pracy nie wydziela się jakiś toksyczny zapach?
Zajebista.
Najlepsze jest to, że ja to mogę ustawić w robocie i może to napierdalać nawet 24h.może najpierw wydrukuje sobie dodatkową piwnice
![]()

Mam bambulab a1 combo (z AMS) - powinno wyjść poniżej 2000. Taka jaką ma @hatemenow bez AMS też powinna dać radę poniżej 2000. Minusem A1 jest ruchomy stół, więc potrzebuje więcej miejsca, ale tak poza tym to jest świetna na pierwszą drukarkę.Pany co polecacie na pierwszą drukarkę?
Ma być bezobsługowa i najlepiej poniżej 2000zł, żeby zminimalizować straty w razie znudzenia się tematem :D
Z miejscem nie mam problemu. Druk w kilku kolorach byłby bardzo mile widziany.Mam bambulab a1 combo (z AMS) - powinno wyjść poniżej 2000. Taka jaką ma @hatemenow bez AMS też powinna dać radę poniżej 2000. Minusem A1 jest ruchomy stół, więc potrzebuje więcej miejsca, ale tak poza tym to jest świetna na pierwszą drukarkę.
Pewnie nie będzie większej różnicy. Dzisiejsze drukarki to nie to co 10 lat temu gdzie prktycznie musiałeś być hobbystą-dłubaczem. Teraz to takie bardziej plug and play. Kompletnie się w to nie zagłębiam, więc nie czuję się kompetentny by doradzać wybór pomiędzy różnymi modelami. Często się spotykałem z opinią, że bambulab jest najlepsze dla amatorów i to mogę potwierdzić - bez doświadczenia w temacie szybko ogarnąłem.Z miejscem nie mam problemu. Druk w kilku kolorach byłby bardzo mile widziany.
Podana przez Ciebie jest spoko, znalazłem jeszcze coś takiego
No właśnie czytałem o szkodliwości, pla niby ok choć te kolorowe podobno też nie są całkowicie nieszkodliwe.@Shajs ta co wstawiłeś ma zamkniętą komorę, więc pewnie i ABS możesz drukować. Tylko że takie rzeczy to już nie w domu (dla własnego zdrowia)
Nie, niczego nie dokupiłem poza wiatraczkami i pleksą, bo dorobiłem zabudowę i wydrukowałem kilka filtrów, które zasypuję węglem aktywnym i uruchamiam przy drukarce. Do drukarki dodrukowałem z gotowych wzorów wzmocnienie (dwie dodatkowe nóżki usztywniające ), mocowanie AMS, które zamocowałem na górze drukarki, więc już nie stoi z boku, nakładki na AMS, żeby móc zakładać nieoryginalne rolki filamentu o średnicach innych niż bambulabowe i stojak z ułożyskowanymi rolkami na którym mogę postawić trzykilogramową rolkę.No właśnie czytałem o szkodliwości, pla niby ok choć te kolorowe podobno też nie są całkowicie nieszkodliwe.
Kupowałeś jakieś dodatkowe akcesoria do Twojej A1?
Zajebisty model, jakiś random czy postać z gry?
Zajebisty model, jakiś random czy postać z gry?
To daj linka do druku![]()
Gallos (sculpture) - Wikipedia
en.wikipedia.org

To daj linka do druku![]()
Ale dojebany… teraz tylko muszę znaleźć co by się przydał mojej żonie
Gdy kupowałem drukarkę to wziąłem też dyszę 0,2 z założeniem "bo może coś dokładniejszego wydrukuję", ale pół roku minęło a ja nawet nie wiem w którym miejscu skitrałem tę dyszę (pierdol się Stonoga, bo przez ciebie musze jakieś wygibasy słowne robić@szplin a1 combo jest w sklepie botland za 1640 zł, chyba spoko cena.
Stostujesz inne dysze, czy tylko standard?
) i nawet nie wiem jeszcze jak się dyszę wymienia. Wciąż jadę na tej standardowej.Teraz Kobra S1 z ACE jest chyba za około 1700Taka jaką ma @hatemenow bez AMS
Wejdź na makerwold lub printtable i zobacz sobie doniczki, pierdoły do kuchni, łazienki i inne duperele.Ale dojebany… teraz tylko muszę znaleźć co by się przydał mojej żonie