Pogotowie informatyczne

Pytanie z excela.

Jak napisać wyszukiwanie pionowe, żeby dodając kolumny do przeszukiwanej tabeli, formuła sama zwiększała zakres wyszukiwania o te dodatkowe kolumny? Czy to jest w ogóle możliwe?

Pytanie z excela.

Jak napisać wyszukiwanie pionowe, żeby dodając kolumny do przeszukiwanej tabeli, formuła sama zwiększała zakres wyszukiwania o te dodatkowe kolumny? Czy to jest w ogóle możliwe?
Mówisz o Wyszukaj.Pionowo ?

Tylko jak miałoby to działać skoro ta funkcja zwraca ci wartość z określonej kolumny? Dodanie kolumny jak miałoby działać że podajesz ciąg do wyszukiwania (np.: "Dijaz") i to by miało przelecieć kolumny Imię, Nazwisko, ID, email, adres, ..., i zwrócić kolumnę rozmiar wacka (niezaleznie od kolumny w ktorej znalazlby to Dijaz)?

21.jpg

Zakupione. Już torrenty się kręcą na ostro

Systemy postawione, dane skopiowane i dyski wymienione.
Dziesiątkę miałem do tej pory zainstalowaną na 840evo, który to kupiłem chyba w 2015 :D
Untitled.png

Moje odkrycie roku. uTorrent na androida. Ściągam sobie filmy na telefonie a nie na prądożernym kombajnie.
Screenshot_2024-11-04-17-27-32-199_com.utorrent.client-edit.jpg

Prędkości słabe bo Internet mobilny. Później zobaczę jak działa na WiFi

Nje
Android mu nie ubija działania w tle?
Nie. Działa elegancko. Sprawdzę za kilka dni jak się będzie sprawował jak zostawię telefon na cały dzień włączony tylko muszę kartę pamięci większą kupić

Proszę się później podzielić filmem Cure... byle nie wtedy kiedy śpię albo jestem w pracy :awesome:
magnet:?xt=urn:btih:A852AA8C0997742B3D6E7AA67C82AD52D9FCE94E&dn=Cure.1997.Criterion.1080p.BluRay.x265.HEVC.FLAC-SARTRE&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.opentrackr.org%3A1337&tr=udp%3A%2F%2Fopen.stealth.si%3A80%2Fannounce&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.torrent.eu.org%3A451%2Fannounce&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.bittor.pw%3A1337%2Fannounce&tr=udp%3A%2F%2Fpublic.popcorn-tracker.org%3A6969%2Fannounce&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.dler.org%3A6969%2Fannounce&tr=udp%3A%2F%2Fexodus.desync.com%3A6969&tr=udp%3A%2F%2Fopen.demonii.com%3A1337%2Fannounce

musisz przypomnieć za kilka dni bo jestem poza domem to gdzieś wrzucę

**Je jakis czas temu usuneli word pada...... a mialem tam mnóstwo plików tekstowych w nim zapisanych

co moge teraz zastepczego pobrać darmowego zeby mi odczytywalo?

bo nie bede placil microsoftowi oczywiscie

**Je jakis czas temu usuneli word pada...... a mialem tam mnóstwo plików tekstowych w nim zapisanych

co moge teraz zastepczego pobrać darmowego zeby mi odczytywalo?

bo nie bede placil microsoftowi oczywiscie
LibreOffice albo starszy OpenOffice ewentualnie Dokumenty Google w chmurze

@Roshi pomóż mi proszę.
Właśnie konfiguruję lapka od początku. Zainstalowałem Eseta.
Przypomnij mi te bloker reklam, ale to nie adblocker chyba, tylko ten lepszy a nie mogę sobie przypomnieć nazwy.

@Roshi pomóż mi proszę.
Właśnie konfiguruję lapka od początku. Zainstalowałem Eseta.
Przypomnij mi te bloker reklam, ale to nie adblocker chyba, tylko ten lepszy a nie mogę sobie przypomnieć nazwy.
direct x to ze stron MS pobierasz, a nie wiem czy on jako opcjonalna aktualizacja w Windows update nie widnieje.
Adblocker, chodzi o AdGuard? czy rozszerzenie do przeglądarki?

Napisałem serio Andrzej, Tobie antywirus nie jest potrzebny, tylko laptopa będzie Ci spowalnial i to mocno.
Mam wykupioną licencję na kilka urządzeń, a części się już pozbyłem.
Mają wisieć i gnić jak Bastek w norze po barmańskiej?
Antywirus zawsze się przyda :fjedzia:
Przecież ja na tym lapku nie będę wyścigów urządzał.

Back