Rycho
Heavy Weight
bedzie ładnie chodzil?Możesz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
bedzie ładnie chodzil?Możesz.
Oj byndzie byndzie.bedzie ładnie chodzil?
a da sie np zrobic aktualizacje zeby stare dane zostaly?Oj byndzie byndzie.
Nie wiem, nie znam się na komputerach Windows.a da sie np zrobic aktualizacje zeby stare dane zostaly?
musi byc legal windows
Mówisz o Wyszukaj.Pionowo ?Pytanie z excela.
Jak napisać wyszukiwanie pionowe, żeby dodając kolumny do przeszukiwanej tabeli, formuła sama zwiększała zakres wyszukiwania o te dodatkowe kolumny? Czy to jest w ogóle możliwe?
Pytanie z excela.
Jak napisać wyszukiwanie pionowe, żeby dodając kolumny do przeszukiwanej tabeli, formuła sama zwiększała zakres wyszukiwania o te dodatkowe kolumny? Czy to jest w ogóle możliwe?
NAS.. jest dobrze.. a na przyszlosc nie bierz tak duzych pojemnosci. lepiej mniejsze a wiecej nosnikow

Była zajebista oferta na te dyski. Mogłem dwa brać ale zeszły jak ciepłe bułeczki. Dałem 140 funtówNAS.. jest dobrze.. a na przyszlosc nie bierz tak duzych pojemnosci. lepiej mniejsze a wiecej nosnikow![]()
Fapdysk pod nazwą archiwum... SprytnieSystemy postawione, dane skopiowane i dyski wymienione.
Dziesiątkę miałem do tej pory zainstalowaną na 840evo, który to kupiłem chyba w 2015 :D
View attachment 112803

Android mu nie ubija działania w tle?Moje odkrycie roku. uTorrent na androida. Ściągam sobie filmy na telefonie a nie na prądożernym kombajnie.
View attachment 112919
Prędkości słabe bo Internet mobilny. Później zobaczę jak działa na WiFi
Nie. Działa elegancko. Sprawdzę za kilka dni jak się będzie sprawował jak zostawię telefon na cały dzień włączony tylko muszę kartę pamięci większą kupićAndroid mu nie ubija działania w tle?
Proszę się później podzielić filmem Cure... byle nie wtedy kiedy śpię albo jestem w pracyMoje odkrycie roku. uTorrent na androida. Ściągam sobie filmy na telefonie a nie na prądożernym kombajnie.
View attachment 112919
Prędkości słabe bo Internet mobilny. Później zobaczę jak działa na WiFi

Proszę się później podzielić filmem Cure... byle nie wtedy kiedy śpię bo jestem w pracy![]()

magnet:?xt=urn:btih:A852AA8C0997742B3D6E7AA67C82AD52D9FCE94E&dn=Cure.1997.Criterion.1080p.BluRay.x265.HEVC.FLAC-SARTRE&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.opentrackr.org%3A1337&tr=udp%3A%2F%2Fopen.stealth.si%3A80%2Fannounce&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.torrent.eu.org%3A451%2Fannounce&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.bittor.pw%3A1337%2Fannounce&tr=udp%3A%2F%2Fpublic.popcorn-tracker.org%3A6969%2Fannounce&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.dler.org%3A6969%2Fannounce&tr=udp%3A%2F%2Fexodus.desync.com%3A6969&tr=udp%3A%2F%2Fopen.demonii.com%3A1337%2FannounceProszę się później podzielić filmem Cure... byle nie wtedy kiedy śpię albo jestem w pracy![]()
LibreOffice albo starszy OpenOffice ewentualnie Dokumenty Google w chmurze**Je jakis czas temu usuneli word pada...... a mialem tam mnóstwo plików tekstowych w nim zapisanych
co moge teraz zastepczego pobrać darmowego zeby mi odczytywalo?
bo nie bede placil microsoftowi oczywiscie
LibreOffice albo starszy OpenOffice ewentualnie Dokumenty Google w chmurze

uBlock origin?@Roshi pomóż mi proszę.
Właśnie konfiguruję lapka od początku. Zainstalowałem Eseta.
Przypomnij mi te bloker reklam, ale to nie adblocker chyba, tylko ten lepszy a nie mogę sobie przypomnieć nazwy.
direct x to ze stron MS pobierasz, a nie wiem czy on jako opcjonalna aktualizacja w Windows update nie widnieje.@Roshi pomóż mi proszę.
Właśnie konfiguruję lapka od początku. Zainstalowałem Eseta.
Przypomnij mi te bloker reklam, ale to nie adblocker chyba, tylko ten lepszy a nie mogę sobie przypomnieć nazwy.
Zainstalowałem Eseta.
O to, to, dzięki!uBlock origin?
No i już wiem kto miał dostać głos w Cohones awards, a dostanie Bastkowego chuja do dupy

Napisałem serio Andrzej, Tobie antywirus nie jest potrzebny, tylko laptopa będzie Ci spowalnial i to mocno.O to, to, dzięki!
No i już wiem kto miał dostać głos w Cohones awards, a dostanie Bastkowego chuja do dupy![]()
@Miskatonic Roshi ma rację wystarczy wbudowany w windowsa defenderNapisałem serio Andrzej, Tobie antywirus nie jest potrzebny, tylko laptopa będzie Ci spowalnial i to mocno.
Mam wykupioną licencję na kilka urządzeń, a części się już pozbyłem.Napisałem serio Andrzej, Tobie antywirus nie jest potrzebny, tylko laptopa będzie Ci spowalnial i to mocno.