Shajs
UFC Middleweight
Teraz sprawdziłem i zapisuje.Libre bie zapisuje w doc.
Klikasz zapisz jako i zaraz pod nazwą pliku masz "zapisz jako typ" - tam sobie możesz wybrać doc.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Teraz sprawdziłem i zapisuje.Libre bie zapisuje w doc.
No normalka. Format .doc jest otwarty, nie ma problemu z zapisem z Libre, czy Open.Teraz sprawdziłem i zapisuje.
Klikasz zapisz jako i zaraz pod nazwą pliku masz "zapisz jako typ" - tam sobie możesz wybrać doc.
W pracy? Jesteś na działalności? Czy etat? Licencja nie jest zaporowo droga...Po prostu w pracy potrzebuję pisać w word. Pliki libre nie otwierają się tym co mają tylko worda, więc przy przesyłaniu dokumentów tekstowych mam "reklamacje".
Ooo, "zabrzmiałeś" jak donosicielW pracy? Jesteś na działalności? Czy etat? Licencja nie jest zaporowo droga...

Nie spojrzałem nawet, bo zawsze dokumenty z libre zapisuje odt., z którymi word ma problem. Dobrze wiedzieć, dzięki.No normalka. Format .doc jest otwarty, nie ma problemu z zapisem z Libre, czy Open.
Zaden donosiciel, z mojego punktu widzenia to wygoda po prostu, pomijam uczciwosc.Ooo, "zabrzmiałeś" jak donosiciel
Wiem ile kosztuje licencja. Na pozistałych kompach w domu mam tylko legalne oprogramowanie, ale teraz mam potrzeby zawodowe, które zbiegają sie z innymi ważniejszymi, niezbyt fajnymi wydatkami.
Żarcik takiZaden donosiciel, z mojego punktu widzenia to wygoda po prostu, pomijam uczciwosc.
Jezeli masz firme, wrzucasz w koszty i tyle.

Po torrentami nie znam nic, dzięki wielkie za pebexa, mam nadzieje ze coś z tego wyjdzie.

jestem bez telefonu i netu aktualnie - nie moge pomoc :(
https://stackoverflow.com/questions/15150586/how-to-open-spss-data-files-in-excelWitam. Potrzebuję pilnie namiarów na darmowy program do otwierania (i najlepiej edycji) plików z rozszerzeniem "sav" - pkiki dot. analizy danych, badania, itd.
Z góry dziękuję, bo wiem, że dacie radę![]()
To całą klawiaturę trzeba wymienić czy jak to działa? Rozkręcają całego lapka?Tasma na 90%.
Wymiana klawiatury pewnie ok 100zl ( tyle kosztowalo to u mnie) + 10m.
Czyli co, coś po prostu wyszło i trzeba to samemu wsadzić? Lapek to Lenovo g50-70.@baju @Dzihados tez stawiam na taśmę, żyłki właśnie po skosie odpowiadają za klawisze.
Zależy od modelu lapka, jak masz gwarancje to nie ma problemu, samemu też raczej łatwe do zrobienia, jakieś 1-3 śrubki i ewentualnie zatrzaski u góry klawiatury, tasiemka pod klawiaturą - łatwa do wsadzenia - nie ma problemu.
Czyli co, coś po prostu wyszło i trzeba to samemu wsadzić? Lapek to Lenovo g50-70.
Albo się tasiemka poluzowała i to bym najpierw sprawdził - otworzyć, wyjąć przeczyścić i wsadzić na miejsce - albo uszkodzona to wymiana na nową.Czyli co, coś po prostu wyszło i trzeba to samemu wsadzić? Lapek to Lenovo g50-70.
Dobry sprzęt :DLapek to Lenovo g50-70.
G50-80, dopiero teraz sprawdziłem, ale sam proces pasował idealnie. Niestety, mimo dzikiej satysfakcji rozkręcenia pierwszego lapka w życiu i zerwania taśmy producenta, dalej nie działa te kilka przycisków. Wyczyściłem taśmę, podłączyłem jeszcze raz, przy okazji całego go odkurzyłem - nie udało się jednak naprawić problemu.Albo się tasiemka poluzowała i to bym najpierw sprawdził - otworzyć, wyjąć przeczyścić i wsadzić na miejsce - albo uszkodzona to wymiana na nową.
Dobry sprzęt :D
Dokładnie, ja pierdyle ale tanio!@Dzihados oznaczam Cię w nowym poście, bo po edycji nie mam pewności, że pyknie.![]()