Shajs
UFC Middleweight
Poczytałem trochę o tym procku i masz rację. Ciekawe, czy Intel tego nie żałuje, bo kto teraz będzie kupował i3 :)Lepiej i5, ale 600zl drozej:) Mysle, ze nie ma sensu dokladac w Twoim przypadku, ale to jak juz chcesz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Poczytałem trochę o tym procku i masz rację. Ciekawe, czy Intel tego nie żałuje, bo kto teraz będzie kupował i3 :)Lepiej i5, ale 600zl drozej:) Mysle, ze nie ma sensu dokladac w Twoim przypadku, ale to jak juz chcesz.
Teraz to jest hit. Wszyscy lutuja g4560 i rx470 do budżetowych zestawów. Już wszystkie wyprzedane na morele, a jak Ci składałem to jeszcze były :) na esc jeszcze sa http://www.esc.pl/product_info.php?products_id=239604 Tylko pamietaj, ze trzeba nowy bios wgrac, zeby obslugiwało procesor.Poczytałem trochę o tym procku i masz rację. Ciekawe, czy Intel tego nie żałuje, bo kto teraz będzie kupował i3 :)
Zawsze tak jest. Ja tam siedze na i5-2500k, kupiłem za 300 zł chyba, w zeszłym roku :) Procek legenda.Ceny procków strasznie się wahają. Np. swoją i5-4590 kupowałem w tamtym roku i kosztowała 860zł, a teraz jest po 950 zł. Co ciekawe jeszcze 2 lata temu była po 650zł..... Dlatego nie dziwię się, że teraz się ludzie rzucili.
U mnie była przesiadka z C2D. W dodatku po raz pierwszy kupiłem używaną część do kompa i od razu się okazało, że procek walnięty, także pechowo. Na szczęście 14dni teraz na oddanie i już kupiłem droższy o 200zł proc ten sam model, ale nowy.Zawsze tak jest. Ja tam siedze na i5-2500k, kupiłem za 300 zł chyba w zeszłym roku :) Procek legenda.
Ja przesiadałem sie z dual core e2200 :) Chciałem coś tanio ulepszyc, ale moja plyta obslugiwała tylko 2gb ram. To wyjebałem wszystko i kupiłem i5-2500k do tego nowa plyta, 16gb ram, dysk ssd, zasilacz i gtx 580 3gb, dyski i obudowe ze starego. Procek i karta uzywka, reszta nowka. Dałem chyba z 1200zl za wszystko. Montuje w premierze na tym kompie :)U mnie była przesiadka z C2D. W dodatku po raz pierwszy kupiłem używaną część do kompa i od razu się okazało, że procek walnięty, także pechowo. Na szczęście 14dni teraz na oddanie i już kupiłem droższy o 200zł proc ten sam model, ale nowy.
A ten i5-2500k to sam bym kupił, ale płyta główna zrobiłaby pod niego kolejną kasę, a już nie chciałem kombinować. Jednak procek to wydatek raz na 5 lat, poprzednia C2D też była spoko, ale niestety lubię gierki i 4 rdzeni czasem brakowało.
Sprawdzone. Nie ma roznicy. Losowo przechodzi przez ekran windowsa lub nie. Komp hula ale w momencie zakonczenia ladowania win odlacza sie hdmi.Sprawdz inny kabel, inne wejścia.
Masz podpiete pod tv cos innego po hdmi?Sprawdzone. Nie ma roznicy. Losowo przechodzi przez ekran windowsa lub nie. Komp hula ale w momencie zakonczenia ladowania win odlacza sie hdmi.
Hdmi1 - tvMasz podpiete pod tv cos innego po hdmi?
Masz monitor, żeby podłączyć?Hdmi1 - tv
Hdmi2 - pc
Zamienialem miejscami, podlaczalem tylo pc. I nic.
Skoro gaśnie w momencie włączenia się systemu, to może być kwestia ustawień.Hdmi1 - tv
Hdmi2 - pc
Zamienialem miejscami, podlaczalem tylo pc. I nic.
Moglyby byc to opcje zasilania, ale napisal, ze czasem dziala. Cos jest walniete w kompie. Moze hdmi w karcie, moze cos innego.Skoro gaśnie w momencie włączenia się systemu, to może być kwestia ustawień.
Kliknij prawym guzikiem myszy na pulpicie, w menu które się pojawi powinieneś mieć opcje grafiki.
Zobacz, czy masz tam ustawione wyświetlanie obrazu tylko na monitorze.
Masz monitor, żeby podłączyć?
Mam, na monitorze hula elegancko.Moglyby byc to opcje zasilania, ale napisal, ze czasem dziala. Cos jest walniete w kompie. Moze hdmi w karcie, moze cos innego.
W ustawieniach wykrywa tv i jak sie zalaczy to dziala dobrze. Sek w tym ze zalacza sie kiedy chce. Wczoraj za 4 razem.Skoro gaśnie w momencie włączenia się systemu, to może być kwestia ustawień.
Kliknij prawym guzikiem myszy na pulpicie, w menu które się pojawi powinieneś mieć opcje grafiki.
Zobacz, czy masz tam ustawione wyświetlanie obrazu tylko na monitorze.
Monitor pod hdmi, czy dvi?Mam, na monitorze hula elegancko.
W ustawieniach wykrywa tv i jak sie zalaczy to dziala dobrze. Sek w tym ze zalacza sie kiedy chce. Wczoraj za 4 razem.
HdmiMonitor pod hdmi, czy dvi?
Odlaczales monitor?Hdmi
Podlaczam tv zamiast monitora.Odlaczales monitor?
Podlaczam tv zamiast monitora.

Uruchamiam kompa, jest ekran biosu, jest ladowanie systemu windows i wtedy czarny ekran i brak sygnalu hdmi. Komp chodzi, slysze muzyczke z uruchamiania windowsa.
czyli jak to wygląda. Uruchamiasz kompas, ładuje się i potem wyskakuje brak sygnału na tv, a komp chodzi?
Na tv nie zmienia się samo, np. z hdmi1 na hdmi2? jak masz kabel to podlacz tv i monitor jednocześnie i wtedy zobacz.Uruchamiam kompa, jest ekran biosu, jest ladowanie systemu windows i wtedy czarny ekran i brak sygnalu hdmi. Komp chodzi, slysze muzyczke z uruchamiania windowsa.
Windows 7
Nie zmienia. Jest caly czas hdmi2.Na tv nie zmienia się samo, np. z hdmi1 na hdmi2? jak masz kabel to podlacz tv i monitor jednocześnie i wtedy zobacz.
Właśnie o to mi chodzi. Podłącz przez DVI.Nie zmienia. Jest caly czas hdmi2.
Wtedy musial bym podlaczyc monitor na dvi a tv na hdmi bo z karty mam jedno wyjscie hdmi.
Ok sprawdze jak wroce na jame.Właśnie o to mi chodzi. Podłącz przez DVI.
Zapomnialem odpisac wczoraj.Właśnie o to mi chodzi. Podłącz przez DVI.
Pisałem ci o trybie normalnym, to nie był żart. F8 po tym jak się załaduje BIOS i powinien być do wyboru tryb "normalny"Od wczoraj mam włączony tryb awaryjny windows 7. Robiłem czyszczenie kompa itp., potem reset i nagle jest tryb awaryjny. Zmieniałem już konta, robiłem przywracanie systemu, ale nic nie dało. Pomocy panowie !