Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Posprawdzaj dodatki i wtyczki w przeglądarce.win 7 avasta mam, muzyczka z harrego pottera leci na cohonesto co dał Dreacreator tyż dupa
Masz gdzieś może pod ręką listę najbardziej niezbędnych? Ja tam zielony jestem internetowo, trzy lata sam to będę szukał.Pewnie chca kontrolowac dystrybucje softu. Zawsze recznie mozesz dodac.
A to zalezy czego uzywasz. Tzn, kazdy soft ma swoje repo, i wtedy mozesz zaciagac najnowszy, nawet nie do konca potestowany soft, a nie czekac, az dolacza oficjalnie do dystrybucji. Co bys chcial miec super aktualne?Masz gdzieś może pod ręką listę najbardziej niezbędnych? Ja tam zielony jestem internetowo, trzy lata sam to będę szukał.
javę, bo mi lekko nawala.A to zalezy czego uzywasz. Tzn, kazdy soft ma swoje repo, i wtedy mozesz zaciagac najnowszy, nawet nie do konca potestowany soft, a nie czekac, az dolacza oficjalnie do dystrybucji. Co bys chcial miec super aktualne?
sudo add-apt-repository ppa:webupd8team/java
sudo apt-get update
sudo apt-get install oracle-java9-installer
W punkt, trafiłeś, antywir i te inne programy wykrywały i niby usuwały dziadostwo ale dalej egzystowało jako dodatek do przeglądarki. Usunięte na szczęście bo nie miałem ochoty za bardzo się bawić w jakieś przywracania czy formaty.
SELECT DataOd, DataDo, DATEDIFF(day, DataOd, DataDo) AS DataDelta FROM blabla
Każdy maabsolutnie nie może mieć wentylacji od spodu sprzęt