Podludzie

Wybielanie jest tu nie na miejscu

Ja tu nikogo nie wybielam, odnoszę się tylko do fałszywej informacji która jest podana razem z wideo.

Przyjmujmy murzynów, bo oni som biedni i potrzebujom schronienia od europejczyków, i som wdzienczni za to.

Osobie która dokonała tego czynu i na szczęście nieudolnego, chuj w dupę i maczeta w plecy.

Czarnych ciśnijmy za ich czyny i tyle w temacie.

Tylko że nieudolny sprawca jest biały. :śmiech:
Dlatego mu się nie udało.

143398-8dcf6a8999c94f3a74a1048798189bbe.jpg

HE1P8DEWMAAsrLt

ponoć jakiś latynos

tam widać że to nocnik kartonowy, sami takich używaliśmy no ale nie w sklepie
:werdum:

kloc już chyba był na wylocie w innym przypadku tak trochę słabo
:tiphatb:

View attachment 143873
Kiedyś był taki pijaczyna i dosypali mu do vipa środek na przeczyszczenie. Gość się zesrał w gacie, po czym wbiegł do lumpa przebrał spodnie i osrane zostawił w przebieralni. A ten kartonik na wynos to nie głupie jest :penn:

A ten kartonik na wynos to nie głupie jest :penn:
polecam, zwłaszcza jak dzieciak dopiero się przesiada z pampersa na majtki i nie ogarnia kiedy się chce. Zawsze był w plecaku albo wózku i zawsze się przydawał

Edit a jak nie wiecie to zawsze możecie spytać obsługi sklepu i też Was wpuszczą z dzieckiem do kibelka, przynajmniej nam nigdy nie robili problemu w Lidlu np

polecam, zwłaszcza jak dzieciak dopiero się przesiada z pampersa na majtki i nie ogarnia kiedy się chce. Zawsze był w plecaku albo wózku i zawsze się przydawał

Edit a jak nie wiecie to zawsze możecie spytać obsługi sklepu i też Was wpuszczą z dzieckiem do kibelka, przynajmniej nam nigdy nie robili problemu w Lidlu np
Pewnie, że można normalna ludzka czynność. Ale ojciec chyba improwizował albo wyjebane miał.

Ahaaaa.

-Proszę Pana młody musi do toalety.
Obsługa prowadzi to toalety.
-Tate ja nie wytrzymie.
-Poczekaj jeszcze nie chwilę, nie skończyłem.
Wychodzi, mija obsługę.
-Niech nikt tam na razie nie wchodzi, młody musiał czymś się przytruć.

:mamed:

Ahaaaa.

-Proszę Pana młody musi do toalety.
Obsługa prowadzi to toalety.
-Tate ja nie wytrzymie.
-Poczekaj jeszcze nie chwilę, nie skończyłem.
Wychodzi, mija obsługę.
-Niech nikt tam na razie nie wchodzi, młody musiał czymś się przytruć.

:mamed:
I ostatecznie skończyłeś za garażem?
:roberteyeblinking:

Co ciekawe jechali wtedy z rozprawy koleżanki, Niny, która wcześniej miała udział w innym morderstwie. Tutaj też była prowodyrem, bo chłopak powiedział, żeby zdjęła buty.

Back