Nagrywać możesz, ale nie upubliczniać.Urzędnik państwowy nagrany podczas wykonywania swoich czynności może się nie zgodzić na upublicznianie wizerunku? Jest tu jakiś prawnik? ;)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nagrywać możesz, ale nie upubliczniać.Urzędnik państwowy nagrany podczas wykonywania swoich czynności może się nie zgodzić na upublicznianie wizerunku? Jest tu jakiś prawnik? ;)
To pewnie jakiś ksiondz!
No i chuj i tak nikt na to scierwo nie zgalosujePo Karatecku
Ciekawe, że akurat z tymi nie poleciały na aborcję, nie?białe kurwy nie widzą
Ciekawe, że akurat z tymi nie poleciały na aborcję, nie?
Pewnie nie chciały być nazwane rasistkami...

Najlepiej jakby ten kurwiszon trafił pod rękę jakichś brudasów to by to dobrze wspominała na pewnoZ twarzy dobra. Zjazd na Niemcy znowu to jakiś stary Helmut chętnie weźmie eskortke czy dupę na boku.
No i prochowa nie uratowała życia ani mu, ani tej kobiecie. Z artykułu zrozumiałem, że ją miał przy sobie, czyli jakaś napięta sytuacja musiała być - porachunki.![]()
Strzelanina w Wielkopolsce. Nie żyją dwie osoby
W miejscowości Obrzycko w województwie wielkopolskim doszło do strzelaniny. Nie żyją dwie osoby - kobieta i mężczyzna.www.rmf24.pl
Jak ktoś myśli, że czarny proch się nadaję do dynamicznych działań czy obrony osobistej to się na prawdę bardzo myli bo przede wszystkim może być chociażby sytuacja, że pierwszy wystrzał nie pójdzie, a to będzie kluczowe gdy mowa o sekundach jednak jak zawsze teraz trzeba najeżdżać na czarny proch - jak dla mnie to oni chcą jeszcze bardziej rozbrajać to społeczeństwo.No i prochowa nie uratowała życia ani mu, ani tej kobiecie. Z artykułu zrozumiałem, że ją miał przy sobie, czyli jakaś napięta sytuacja musiała być - porachunki.
No i prochowa nie uratowała życia ani mu, ani tej kobiecie. Z artykułu zrozumiałem, że ją miał przy sobie, czyli jakaś napięta sytuacja musiała być - porachunki.
Ale o jakiej obronie, czy porachunkach mówicie? Przecież tutaj wszystko wskazuje na to, że koleś odpalił babkę, a później siebie. Rzecznik policji już potwierdził wykluczenie osób trzecich.Jak ktoś myśli, że czarny proch się nadaję do dynamicznych działań czy obrony osobistej to się na prawdę bardzo myli bo przede wszystkim może być chociażby sytuacja, że pierwszy wystrzał nie pójdzie, a to będzie kluczowe gdy mowa o sekundach jednak jak zawsze teraz trzeba najeżdżać na czarny proch - jak dla mnie to oni chcą jeszcze bardziej rozbrajać to społeczeństwo.
A może to ona odpaliła jego, potem siebie a później podrzuciła broń facetowi żeby było na niego?Ale o jakiej obronie, czy porachunkach mówicie? Przecież tutaj wszystko wskazuje na to, że koleś odpalił babkę, a później siebie. Rzecznik policji już potwierdził wykluczenie osób trzecich.
Do tego zmierzałem. My tu na dole powinnismy miec mozliwosc obrony miru domowego także bronią współczesną.Jak ktoś myśli, że czarny proch się nadaję do dynamicznych działań czy obrony osobistej to się na prawdę bardzo myli bo przede wszystkim może być chociażby sytuacja, że pierwszy wystrzał nie pójdzie, a to będzie kluczowe gdy mowa o sekundach jednak jak zawsze teraz trzeba najeżdżać na czarny proch - jak dla mnie to oni chcą jeszcze bardziej rozbrajać to społeczeństwo.
A to przepraszam, czytałem na telefonie w biegu, zrozumiałem ze kolesia znaleziono z bronia poza domem, a ją w domu i jakos to ulozylem ze ktos najpierw jego "przy plocie" a potem ją w środku. Chyba nie bylo info wtedy o wykluczeniu osob trzecich, ale jak mowie czytalem w biegu.Ale o jakiej obronie, czy porachunkach mówicie? Przecież tutaj wszystko wskazuje na to, że koleś odpalił babkę, a później siebie. Rzecznik policji już potwierdził wykluczenie osób trzecich.
A może to ona odpaliła jego, potem siebie a później podrzuciła broń facetowi żeby było na niego?
To mama była ;)A w ogóle co to za koleś co w wieku 34 lat rozgląda się za niemal pięćdziesięcioletnią babą?![]()
To zła babcia byłaA w ogóle co to za koleś co w wieku 34 lat rozgląda się za niemal pięćdziesięcioletnią babą?![]()
Ja od razu pomyślałem o "podwójnym samobójstwie" ale po co miałby wychodzić przed dom żeby siebie odpalić? Nie mógł już w domu?Ale o jakiej obronie, czy porachunkach mówicie? Przecież tutaj wszystko wskazuje na to, że koleś odpalił babkę, a później siebie. Rzecznik policji już potwierdził wykluczenie osób trzecich.
Jak dla mnie, to był jankonesiak! Obczaił tego murzyna co wziął dwie kobity i poszedł do teściowej, tam nakryła go żona i odjebała oboje (jakaś dziwna, że ten układ jej nie podpasował) podrzucają broń mężowiJa od razu pomyślałem o "podwójnym samobójstwie" ale po co miałby wychodzić przed dom żeby siebie odpalić? Nie mógł już w domu?
Następnie pomyślałem, że pewnie przyszedł wkurwiony mąż, zabił gospodarza, który wyszedł do bramy, a następnie wszedł do domu po swoją żonę.
Wtedy nastąpiło olśnienie i zrozumiałem, że w sumie co mnie to obchodzi i poszedłem wydmuchać nos...

Jebać stare baby i młodych policjantów!Jak dla mnie, to był jankonesiak! Obczaił tego murzyna co wziął dwie kobity i poszedł do teściowej, tam nakryła go żona i odjebała oboje (jakaś dziwna, że ten układ jej nie podpasował) podrzucają broń mężowi![]()