Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pomyśl jak niskie trzeba mieć IQ żeby wyjść do ludzi i pomyśleć sobie: "a zabiję sobie kogoś przypadkowego, no co złego może mi się stać?"proponuję rozstrzelać

Dokładnie. Tylko ich nie powinno się zamykać tylko od razu do odstrzału, jak wściekłe psy, wyobraź sobie, że idzie tam na dole Twój syn.Pomyśl jak niskie trzeba mieć IQ żeby wyjść do ludzi i pomyśleć sobie: "a zabiję sobie kogoś przypadkowego, no co złego może mi się stać?"
Mózg, dosłownie, nie wytwarza obrazów potencjalnych konsekwencji działań.
Później w szoku, że więzienia są nimi zapchane albo, że jakiś John z wąsem i odznaką nie będzie się pierdolił i od razu, na ulicy go odstrzeli![]()
Nic nowego, w tych stanach czy europie mudżyny co chwilę przez plemienno kowbojsko gangsterską kulturę biją się po ulicach i padają głowami na... asfaltPomyśl jak niskie trzeba mieć IQ żeby wyjść do ludzi i pomyśleć sobie: "a zabiję sobie kogoś przypadkowego, no co złego może mi się stać?"
Mózg, dosłownie, nie wytwarza obrazów potencjalnych konsekwencji działań.
Później w szoku, że więzienia są nimi zapchane albo, że jakiś John z wąsem i odznaką nie będzie się pierdolił i od razu, na ulicy go odstrzeli![]()
rozpierdalając łby, nie mówiąc że co bardziej zryte głowy sięgają od razu za kopyto albo nóż przy sprzeczkach słownych
Żesz w kurwę!
zajebałbym bez mrugnięcia okiem
Żesz w kurwę!
Nawet nie patrzyłem na Twój wpis, a się okazuje, że to co wrzuciłem pod Twoim postem dotyczy własnie tego czegoś co Ty udostępniłeś xD

Żesz w kurwę!
To już szkoda gadać, ale wiadomo co się z takimi kiedyś robiło
Pedzian rozpocznie krucjatę. Skończy się śmieszkowanie.Ustawa ponoć wjechała że lbgciaki mają ochronkę i już pod prawo karne będzie podlegało atakowanie ich. Szkoda kurwa![]()
Bo "tolerancja" to tylko nazwa znacznie większej operacji zwanej "cenzurą". Między "hejtem" a "krytyką" jest bardzo cienka linia i rządy będą robić teraz wiele, aby mieć moc regulowania zarówno jednego jak i drugiego. Ponadto myślałem, że mamy już chociażby Art. 256. KK, więc lgbty są chronione jak każdy inna grupa etniczna czy wyznaniowa w Polsce, jeśli więc to co piszesz to prawda, to celem jest jedynie rozszerzenie wpływu na wolność słowa w Polsce przy pomocy regulacji prawnych w domniemaniu mających służyć ochronie jednej grupy społecznej, a w rzeczywistości kierującej nas drogą Anglii. Kolejny koń trojański po ustawach anty-terrorystycznych wprowadzonych dla "naszego bezpieczeństwa" a tak na prawdę otwierających drogę do inwigilacji obywateli. Daj Panie Boże, żeby w zbliżających się wyborach nie wygrała żadna lewicowa marionetka, bo ten kraj i jego przyszłość już wiszą na włosku, a przy "pełni władzy" zarówno, cenzura, migracja, inwigilacja i prywatyzacja wjeżdżają na pełnej. Taka sytuacjaUstawa ponoć wjechała że lbgciaki mają ochronkę i już pod prawo karne będzie podlegało atakowanie ich. Szkoda kurwa![]()
Potężne combo
On w taki obleśny sposób mieli jęzorem jak jaszczurka

Rączka sprzączką, w tył do oporuPowinny przed protestem ze dwa tygodnie spędzić na unitarce, może by ich nauczyli maszerować.
Tak słabo zgranego pododdziału dawno nie widziałem.

W Paryżu mieszka ponoć 2 miliony osób. Tych kobiet w trakcie marszu idzie ile? 50? Większość tego typu marszów czy tych lgbtq, które miały u nas miejsce to tylko opakowanie. Cyrk obwoźny z tymi samymi ludźmi-memami, ażeby wyglądało to na silną reprezentację danej grupy czy poglądów. W kontrze do manifestacji lgbtq mającej miejsce w Białymstoku przed kilkoma lat przyszło kurwa nie wiem.. chyba całe miasto, a maszerowało może z 2 tysiące osób przywiezionych autokarami z całej Polski. Dodaj do tego tych, którzy obrali inną formę protestu niż kazanie im wypierdalać i uniemożliwianie przejścia pochodu, jak msze, różańce czy pikniki ku czci rodzinie i klaruje się obraz społeczeństwa niemal w pełni zjednoczonego pod wspólną pogardą dla tych dewiantów.
Ale chujowe te bimbały.
*Ciekawe to socjologicznie. Szefem prawicy jest kobieta w Francji, która chce ogarnąć kraj. W Paryżu syf, kryminał , przestępstwa sexualne na kobietach, a te jebnięte protestują.
Już pomijam to chujowe zagranie marketingowe zjednywać prawicę zawsze do *azizm* , gdzie istniało wiele innych odmian, po dzisiejsze rzekł bym naprawdę lekkie, tylko konserwatywne odłamy.