Szczelał z dlugopisu bede, czy ubije to zobaczymy.A pokonasz go, chociaż, w przyszłych wolnych wyborach demokratycznych? XD
A ty tam cwicz snajperke czy tam wezel szubieniczny, bo nie wiem asasynie jakie metody preferujesz XD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Szczelał z dlugopisu bede, czy ubije to zobaczymy.A pokonasz go, chociaż, w przyszłych wolnych wyborach demokratycznych? XD
Zauważyłeś, że kiedy kończą Ci się argumenty to zaczynasz podjazdy ad personam?Szczelał z dlugopisu bede, czy ubije to zobaczymy.
A ty tam cwicz snajperke czy tam wezel szubieniczny, bo nie wiem asasynie jakie metody preferujesz XD

Co tam jeszcze @Dzihados chciałbyś obgadać ciekawego?
Zawsze tak dużo się uczę podczas rozmów z Tobą.
XD
Nie tak szybko mlody czlowieku, poki co to cały czas na trawię to, czego sie dzisiaj dowiedzialem XD
Szczelał z dlugopisu bede, czy ubije to zobaczymy.
Zauważyłeś, że kiedy kończą Ci się argumenty to zaczynasz podjazdy ad personam?
Ja zauważyłem, niby taki świadomy i dostojny rozmówca, a jednak takich niskich praktyk nie potrafił się wyzbyć![]()
Edit:
Asasyn nie jest ad personam, tylko drwiną z zaprezentowanych poglądów politycznych, az dziwne ze to muszę tłumaczyć.
W kontekscie tej dyskusji to "Idz zaglosuj" jest taka sama drwiną z demokracji jak "idz i asasynuj" z wizji podmieniania dyktatorow pod swoje preferencje. Ciekawe tylko dlaczego tej symetrii nie widzisz?
U nas się je karpia z arbuza, literalnie faszysto!Ad personam? Nie za powaznie?
Ty mozesz drwic i podszczypywac, ale inni to juz nie iksde?
Panie, robote mam, pozdrawiam z ubijania karpi, to łatwiejsze niż szczylanie do zlych dykatorów i ich zastepowanie dobrymi, az do pożądanego skutku
Edit:
Asasyn nie jest ad personam, tylko drwiną z zaprezentowanych poglądów politycznych, az dziwne ze to muszę tłumaczyć.
W kontekscie tej dyskusji to "Idz zaglosuj" jest taka sama drwiną z demokracji jak "idz i asasynuj" z wizji podmieniania dyktatorow pod swoje preferencje. Ciekawe tylko dlaczego tej symetrii nie widzisz?
U nas arbuza z karpiaU nas się je karpia z arbuza, literalnie faszysto!
Do teraz myślałem, że ten edit to do posta, który już czytałem więc nie zwróciłem uwagi na tę górną część.Ad personam? Nie za powaznie?
Ty mozesz drwic i podszczypywac, ale inni to juz nie iksde?
ale przecież nie będę.
Do teraz myślałem, że ten edit to do posta, który już czytałem więc nie zwróciłem uwagi na tę górną część.
No właśnie "za poważnie", często przy takich luźnych rozmówkach wjeżdżasz ad personam i nie chodzi o podszczypywanie tylko Twoją frustrację kiedy czujesz, że nie możesz uzyskać przewagi mimo, że to tylko takie kliku kliku dla zabawy w internecie (przynajmniej dla mnie).
Myślisz, że tak zbędziesz to teraz "asasynem" a to nie tylko o to chodzi, musiałbym wyciągnąć całą historię naszych "poważnych dysput" z działu polityka żeby Ci to paluszkiem pokazać jak w momentach frustracji nie trzymasz ciśnienia pomimo, że myślisz, że jesteś taki stoikale przecież nie będę.
Bij karpia i nie zatruwaj sobie wieczoru takimi prostaczkami jak ja![]()

Dajcie sobie po buziaku i ma być zgoda
żeby się tak nie skończyło
Kto się czubi ten się lubiżeby się tak nie skończyło
![]()

jebaniutki jak się szybko podlizał dyktatorowi
Ci są najgorsi. Przed dyktatorem, trzeba się takich pozbyćjebaniutki jak się szybko podlizał dyktatorowi

Ci są najgorsi. Przed dyktatorem, trzeba się takich pozbyć![]()
Ale ze ja dyktatorem? Ty cwaniaku ty, nie wypychaj mnie naprzód, przeciez wiemy jak koncza dyktatorzy XDjebaniutki jak się szybko podlizał dyktatorowi
Lepiej niż prezydenci Korei Płd.Ale ze ja dyktatorem? Ty cwaniaku ty, nie wypychaj mnie naprzód, przeciez wiemy jak koncza dyktatorzy XD
No wiemy, wiemy. Wszyscy wiedzą oprócz Ciebie.Ale ze ja dyktatorem? Ty cwaniaku ty, nie wypychaj mnie naprzód, przeciez wiemy jak koncza dyktatorzy XD
Póki co rozkminiam to:
Jeżeli to by było zorganizowane podobnie jak w teledysku to może i to ma sens? Ze jest takie ministerstwo (dalbym mu nazwe, ale juz nie chce pisac, bo byloby to zinterpretowane jako ad personam, choc przyznam ze nie bardzo rozumiem dlaczego), i dyktator miałby taką roczną ocenę no i wiadomo, do skutku.
Przyznam, że poszerzyłem swoje horyzonty myślowe i to mówię akurat poważnie.
bogaćmy się kulturowo i bądźmy tolerancyjni dla tych, co kochają dzieci