Podludzie

kurwa, co one mają w baniach?

edit: oczywiście nei znaleziono, bo politycznie się nei zgadza :siara:
kolejna juleczeka z czrnuchem
kurwa te młode polski to zwykłe szmaciska, na szczęście to już nie mój problem
ale jednak coś kłuje w serduszku
obraz_2024-10-28_163457317.png

View attachment 112290

Mordo to tylko przypadek, to przypadkowy murzyn, polki takie nie som. Polacy też gwalco auuuu

View attachment 112290

Wczoraj widziałem taką parkę w wieku około 18 lat w podpoznańskim Stęszewie. To już wychodzi z wielkich miast.
W Stęszewie jest fabryka, która trochę takich nasprowadzała. Byłem tam z 3 lata temu na robocie i już wtedy pewnie z jedna trzecia obsady to byli opaleni.

View attachment 112290

Pranie mózgu i programowanie. U mnie na osiedlu się pajeety wprowadziły to jak mijałem to raczej wiedzieli, że jestem bardzo mile nastawiony do tych wszystkich kultur, które najeżdżają Polskę. Od razu sobie pomyślałem, że pewnie p0lczyska już skaczą w koło nich - i co? Nie dalej jak dzień-dwa widzę julkę w niebieskich włosach z tymże pajeetem jak sobie po osiedlu chodzi. Kurwy to są bo od Polaka miliony wymagań, a brud świata bierze sobie co chce za sam fakt bycia brudnym.

Pranie mózgu i programowanie. U mnie na osiedlu się pajeety wprowadziły to jak mijałem to raczej wiedzieli, że jestem bardzo mile nastawiony do tych wszystkich kultur, które najeżdżają Polskę. Od razu sobie pomyślałem, że pewnie p0lczyska już skaczą w koło nich - i co? Nie dalej jak dzień-dwa widzę julkę w niebieskich włosach z tymże pajeetem jak sobie po osiedlu chodzi. Kurwy to są bo od Polaka miliony wymagań, a brud świata bierze sobie co chce za sam fakt bycia brudnym.
No ale Julka z niebieskimi włosami to sfrustrowany odpad więc wszystko pasuje.

Back