Paria S.
UFC Middleweight
Masz rację, to ścierwo jest gorsze od plastiku, do pieca i chuj, najekologiczniejNo nie wiem, gówno przynajmniej spełnia jakąś rolę w przyrodzie, mimo wszystko
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Masz rację, to ścierwo jest gorsze od plastiku, do pieca i chuj, najekologiczniejNo nie wiem, gówno przynajmniej spełnia jakąś rolę w przyrodzie, mimo wszystko
![]()
Złota kobieta.Moja żona psycholog nazywa takie wytwory „popierdoliszcze”

To jak udawać wdowcaWykazywać stratę a mieć stratę to zupełnie inne sprawy.
musieliby bardzo duże zakupy robić ale to też niełatwo bo us zapyta za co, wiadomo są tez inne machlojki do zrobieniaWykazywać stratę a mieć stratę to zupełnie inne sprawy.
Umowy ze spółką matką. I cyk cały zysk wyprowadzonymusieliby bardzo duże zakupy robić ale to też niełatwo bo us zapyta za co, wiadomo są tez inne machlojki do zrobienia

no ale to spółka matka w hiszpanii przynosi straty wejdź na x i poczytaj, co roku bulą kary po 100 200mln euroUmowy ze spółką matką. I cyk cały zysk wyprowadzony
Podatki w Polsce są dla maluczkich
Może dalej transferują, a może Solorz płaci. Kto to wie.no ale to spółka matka w hiszpanii przynosi straty wejdź na x i poczytaj, co roku bulą kary po 100 200mln euro
Pamiętacie tę brytyjkę co ją oralnie gwałcił małpiszon aż odwaliła kitę?
Ale plot twist, zasłużyła.
![]()
ulubieńcy karatetixa, tak pędził by mu żarcie z gównem przywieźć

Doskonale wie, że wpierw trzeba zażegnać zagrożenie, zdeptać robaka.Kobita zamiast w pierwszej kolejności zająć się dzieckiem i sprawdzić czy nic mu nie jest, zaczyna okładać smolucha.![]()

Przymiarki chyba były juz w poprzednim superkryzysie, bo sporo walk 2 wojny światowej było na wschodzie ukrainy a także wielka klęska głodu była w 1919 roku w tamtych rejonach. Albo to były czystki rozłożone w szerokim czasie.pójrzcie teraz na załączoną mapę, czy dzisiejsza wojna na Ukrainie nie jest o terytoria (Donbas, Krym)
pewnie mają tę stratę, przy tak wysokich przychodach (nie podano, ale można się domyślić po wysokości strat) mają obowiązkowy audyt finansowyWykazywać stratę a mieć stratę to zupełnie inne sprawy.
Przymiarki chyba były juz w poprzednim superkryzysie, bo sporo walk 2 wojny światowej było na wschodzie ukrainy a także wielka klęska głodu była w 1919 roku w tamtych rejonach. Albo to były czystki rozłożone w szerokim czasie.
Tak się ostatnio zastanawiam, czy tajemnicze dzwięki na świecie , ktore zaczęły sie w kijowie i baku, tzn miastach chazarskich nie są właśnie dziełem tych żymian, co ma symbolizowac tąby apokaliptyczno-jerychońskie. Również umowna data rozpoczęcia projektu niebiańskiej jerozolimy to 2012, a dzwięki były z 2011.

to niezły battelfildprzecież to były wszystko fejki człowieku te dzwieki z battlefilda wziete![]()
Low IQ peopleKobiety, które wybierają małżeństwo ze śniadym księciem+przejście na Islam, porównałbym do osób, które widząc takie filmiki jak poniżej (z ludźmi po fentanylu) nadal mają w głowie myśl typu "hmm.. nic nie szkodzi spróbować".