DIDASKALIA
M-1 Global Middleweight
kurwa dobry sposób na dymanie tych zjebów na hajs, może i ja założę perukę i będę trenerką wokalną dla osób, którym popierdoliło się w bani od dobrobytu
Przetlumaczy ktoś z karateckiego?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
kurwa dobry sposób na dymanie tych zjebów na hajs, może i ja założę perukę i będę trenerką wokalną dla osób, którym popierdoliło się w bani od dobrobytu

Tak słodko spał w namiocie gdy wróciła ze stacji benzynowejTo nie jakaś była kolegi Halibuta?
Dupa za duża, cyc za mały, nogi jak kolumny Zygmunta (oczywiście w szerz a nie na wysokość). To wyjaśnia wyrzut tłumionej agresji i frustracji. Ciekawe jak wygląda desperat który ją zalał.Skąd tyle agresji w tych kobitach? Skrywane kompleksy i nienawiść do samej siebie?
Nie wiem choć się domyślam.
Kurwa jakie to jest chore.. dajcie mi pieniążki no bo samochodzik mi się popsuł.
Że ludziom nie jest wstyd prosić na takie rzeczy.
Chwała Odynowi za tę wspaniałą cechęCóż, to już chyba lepiej być tzw elementem aspołecznym.

Kurwa jakie to jest chore.. dajcie mi pieniążki no bo samochodzik mi się popsuł.
Że ludziom nie jest wstyd prosić na takie rzeczy.