Podludzie

Co ty pierdolisz! Przecież wszyscy o tym mówią. Dla lewaków i wykształconych z wielkich miast ksiądz=pedofil. Problem z pedofilią to nie tylko ksiądz na zakrystii. W wielu placówkach, gdzie jest kontakt z dziećmi są pedofile i wszędzie temat najczęściej jest zamiatany pod dywan. Kiedyś czytałem artykuł na ten temat i gość tam podał masę przypadków pedofilii w szkołach, gdzie jedyne konsekwencje dla sprawcy to utrata pracy, bądź zmiana placówki. Wszystko podbite linkami z lokalnych źródeł. Tyle, że pierdolenie o księdzu pedofilu lepiej się klika.
Wszyscy o tym mówią, ale mało kto idzie pierdzieć w pasiak? Tylko na inną parafie? To zajebiście się mówi. I z tym się zgadzam z Tobą co powiedziałeś, taki nauczyciel czy kto kolwiek, powinen iść do pierdla.

Wszyscy o tym mówią, ale mało kto idzie pierdzieć w pasiak? Tylko na inną parafie? To zajebiście się mówi. I z tym się zgadzam z Tobą co powiedziałeś, taki nauczyciel czy kto kolwiek, powinen iść do pierdla.

Ale podaj jakieś źródła które udowadniają że księża są częściej wypuszczani przez sąd niż inni pedofile.

Bo może właśnie więcej jest pierdolenia pod publiczkę niż tych księży pedofili.

Bo może właśnie więcej jest pierdolenia pod publiczkę niż tych księży pedofili.
Jak znajdę to wrzucę: bodaj w 2013 księża stanowili 1 % wszystkich czynów pedofilskich z tamtego roku. Wiekszość o ile dobrze pamiętam to byli fizole oraz nauczyciele lub opiekunowie. Niestety w TVN, newsweeku czy wyborczej nie powiedzo. Za to tam tylko Księża gwauco i obciete uszy gwauconych pod koloratko noszo i nic im nie grozi.

Ale podaj jakieś źródła które udowadniają że księża są częściej wypuszczani przez sąd niż inni pedofile.
akurat to chuja prawda, tylko ci dekle z TVN czy Wyborczej napiszą że każdy ksiądz to pedofil, a potem przeczyta to taka julka lat 15 i powie aha to musi być prawda, bo to nie jest PiS

Żeby nie było nie popieram tego co robi PiS czy TVP ale dla mnie trzeba być kretynem żeby myśleć ,,skoro PiS jest zły i całe prawactwo to opozycja jest dobra" a potem masz takich annasów jak żukowska co pierdoli że dzieci się rodzą częściej u Homo niż u hetero :DC:. A poza tym TVP by nadawało zależnie od rządu chyba

Jak znajdę to wrzucę: bodaj w 2013 księża stanowili 1 % wszystkich czynów pedofilskich z tamtego roku. Wiekszość o ile dobrze pamiętam to byli fizole oraz nauczyciele lub opiekunowie. Niestety w TVN, newsweeku czy wyborczej nie powiedzo. Za to tam tylko Księża gwauco i obciete uszy gwauconych pod koloratko noszo i nic im nie grozi.
Jest ich 99 %, ale są kryci.

I było po kutasiarzu

:juanlaugh:
A wszystko zaczęło się od tego, że arabsko/pakistańsko-muslimskie obce kurwy na wyjeździe w innym państwie (w tej lepszej, pełnej prawa cywilizacji zachodu)
robią sobie kółeczko gwałcicieli dzieci,
to się zaraz obrońcy znaleźli, że w Polsce, że ksiądz.
Z automatu niektórym się włącza obrona biednego muzola, tzw. szybka zmiana punktu odniesienia,
że to nie do końca ich wina, że w Polsce i tak gorzej.
Ręce opadają, pewnie tak samo skretyniali angole do tego podchodzą stąd i brudasom jest zawsze wybaczone. Bo skrzywdzeni, bo wojna, bo to inna kultura.
:zakręcony:
Zapominając o jednym czynniku, że te kurwy robiły to grupowo i jeszcze śmiali się ofiarom w twarz podczas spraw sądowych.

:juanlaugh:
A wszystko zaczęło się od tego, że arabsko/pakistańsko-muslimskie obce kurwy na wyjeździe w innym państwie (w tej lepszej, pełnej prawa cywilizacji zachodu)
robią sobie kółeczko gwałcicieli dzieci,
to się zaraz obrońcy znaleźli, że w Polsce, że ksiądz.
Z automatu niektórym się włącza obrona biednego muzola, tzw. szybka zmiana punktu odniesienia,
że to nie do końca ich wina, że w Polsce i tak gorzej.
Ręce opadają, pewnie tak samo skretyniali angole do tego podchodzą stąd i brudasom jest zawsze wybaczone. Bo skrzywdzeni, bo wojna, bo to inna kultura.
:zakręcony:
Zapominając o jednym czynniku, że te kurwy robiły to grupowo i jeszcze śmiali się ofiarom w twarz podczas spraw sądowych.

Ty masz jakąś paranoję? Nikt nikogo nawet w naciąganej sugestii tu nie bronił :zakręcony:

Ty masz jakąś paranoję? Nikt nikogo nawet w naciąganej sugestii tu nie bronił :zakręcony:
Dla mnie paranoją jest porównywanie gwałtów grupowych 40 chłopa na wiązanej i nie wypuszczanej dziewczynie przez wiele dni do gwałtu jednostkowego. Ale co ja tam wiem, paranoję mam.

Dla mnie paranoją jest porównywanie gwałtów grupowych 40 chłopa na wiązanej i nie wypuszczanej dziewczynie przez wiele dni do gwałtu jednostkowego. Ale co ja tam wiem, paranoję mam.

Ale też nikt tego nie porównał. Po prostu usłyszałem o chujowym wyroku i mi się przypomniało jak mnie wkurwiają wyroki w Polsce.

Ale ok. Zadowole cię: nie na nic złego że w Polsce gwałciciele są wypuszczani, bo za granicą gorszych gwałcicieli wypuszczają.

Ogólnie tak mnie naszło, że nasza lewica powinna być wdzięczna wszystkiemu. Przecież jakby takie dekle jak żukowska czy Staśko urodziły się w Arabii Saudyjskiej to byza takie poglądy i jebanie Boga by osądzili na karę śmierci ale pewnie też by katowali i wyciągali na kontry a potem by powiedzieli ,,Inshallah, Allhabmudiliah" i tyle

A tak poza tym to chyba w takich krajach jest skazywane na śmierć bycie pedałem. Ale to u nas jest ciemnogród wg julki bo homosie nie mogą mieć małżeństwa :pociesznymirek:

.

Część cohones tam pojechała i działa w sądach?

Mam pytanko, jaki motyw skłonił cię do wstawienia tego zdjęcia?
1657539368606.png

Poczucie humoru i miłość do tego musicalu , a że razem jest to niegroźna prowokacja...
Pytam bo przypominasz mi trochę jakże lubianego użytkownika o nicku żelanzaręka który możliwe że znudząwszy się pisaniem z samym sobą w działach frikowych postanowił założyć drugie konto by podyskutować z tutejszą społecznością.

Pytam bo przypominasz mi trochę jakże lubianego użytkownika o nicku żelanzaręka który możliwe że znudząwszy się pisaniem z samym sobą w działach frikowych postanowił założyć drugie konto by podyskutować z tutejszą społecznością.

Nie, nie. Ja nigdy nie miałem dwóch kont. Kiedyś odchodząc poprosiłem o perm bana , i wróciłem po latach.
Czasy żelaznej ręki mnie ominęły. Moje to były czasy Mahonka, Kaczki41, Tytusa i...Halibuta.

akurat dziadek inaczej piszę, i AD za mało emotek używa.

To jest kurwa. W rocznicę Wolynia wykorzystywać te zbrodnię by uderzać w "polski nacjonalizm". By siać antypatriotyczna propagandę. Oczywiście w rocznicę Katynia nie wspomina o tym, że lewactwo zabija i nie wymienia setek zbrodni komunistów.

To jest kurwa. W rocznicę Wolynia wykorzystywać te zbrodnię by uderzać w "polski nacjonalizm". By siać antypatriotyczna propagandę. Oczywiście w rocznicę Katynia nie wspomina o tym, że lewactwo zabija i nie wymienia setek zbrodni komunistów.

no co, partia razem przyjacielu :suchykarol:
Tak naprawdę to jest taki debil kurwa że to szok.
On ci za chwilę udowodni że komunizm to prawactwo:beczka:

mnie już od tych dzbanów nic nie zaskoczy po tym jak przesłuchałem te dwie kwestie:

Albo czytać posty Mai Staśko, one te wszystkie kurwy najchętniej by chciały świat jak w seksmisji :siara:

Oni stoją raptem jeden poziom niżej(a to sztuka być niżej od Godek) od szaleńców prawicy, typu Korwin i Pawłowicz, Godek, ale są bardziej niebezpieczni.

Nie do pierdla, tylko powinni być zajebani siekierami

Przecież jasne że będzie zmieniał trochę styl pisania by go nie zdemaskowano.

Aha.
on jest taki durny że nie pomyśli. Szuga czemp przerzucił się z rudiego i kuriwszona o malale na Ciapajewa ale styl taki sam, a dziadek ze swoim niedorozwojem i wiekiem ni chuja by pomyślał

Back