Slavic Warriot
ONE FC Flyweight
Nie no kurwa, akcja T4 jak chuj powinna być grana w takich przypadkach
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

A czym by wtedy handlowali ci najbogatsi?Wystarczy uczniowie podejść do zakazu handlu ludźmi...
Może niech wracają do handlu czarnym kolorem?A czym by wtedy handlowali ci najbogatsi?
Po kilkunastu eopkach im się znudziłoMoże niech wracają do handlu czarnym kolorem?
pedałom dadzą dzieci do zabawy a normalnemu ojcu (bo tak można domniemywać z braku negatywnych opisów) zabierają dzieciaka

Kurwa, to jest bardzo prawdopodobne, pijany nie był ani nic, bo na pewno go badali i gdyby coś wyszło, byłoby to główną częścią artykułu. Mnie akurat dzisiaj przybiła koljna akcja, o której przypadkowo się dowiedziałem w związku z moją tragegiczną sytuacją z synkiem.... kurwa napisałem bardzo dużo, ale kasuję, to zbut osobiste na forum
Trzym się mordo. Oby wszystko znalazło pozytywny koniecKurwa, to jest bardzo prawdopodobne, pijany nie był ani nic, bo na pewno go badali i gdyby coś wyszło, byłoby to główną częścią artykułu. Mnie akurat dzisiaj przybiła koljna akcja, o której przypadkowo się dowiedziałem w związku z moją tragegiczną sytuacją z synkiem.... kurwa napisałem bardzo dużo, ale kasuję, to zbut osobiste na forum
W każdym razie część bab to naprawdę bezwględne, pazerne, bezczelne złe, złe istoty zdolne do wszystkiego. I że też z taką kurwą zrobiłem Synka, najabrdziej cierpi w tym wszystkim on

Trzymam kciuki by się poukładałoKurwa, to jest bardzo prawdopodobne, pijany nie był ani nic, bo na pewno go badali i gdyby coś wyszło, byłoby to główną częścią artykułu. Mnie akurat dzisiaj przybiła koljna akcja, o której przypadkowo się dowiedziałem w związku z moją tragegiczną sytuacją z synkiem.... kurwa napisałem bardzo dużo, ale kasuję, to zbut osobiste na forum
W każdym razie część bab to naprawdę bezwględne, pazerne, bezczelne złe, złe istoty zdolne do wszystkiego. I że też z taką kurwą zrobiłem Synka, najabrdziej cierpi w tym wszystkim on

Jej matka do podludzi należy:
Chory kurwa krajW temacie kobiet podludzi. Dziś dzwonił mój kolega. Wrócił właśnie z wojaży zagranicznych. W międzyczasie jego była (nie żona) sfabrykowała jakieś dokumenty na wynajem samochodu że niby ona jemu. Chłop nie stawił się w sądzie bo nic o tym nie wiedział siedząc za granicą. Rozprawa, wyrok, komornik i zdążyła zajebac z jego konta 20k złotówek. Komornik jej wypłacił w ciągu 4 dni. Reszta kont po blokowanych - jak coś wejdzie to strata od razu. Typ nie może firmy prowadzić bo ciężko obracać pieniędzmi w tej sytuacji. Już złożył pozew przeciw tej pani ale teraz to on musi udowodnić że nie jest wielbłądem i wygrać drugą sprawę. Niewiarygodne.
![]()
Jej matka do podludzi należy:

TVN właśnie przebił swoje dwa szlagiery, Ibrahima pływającego zimą, który w 6 dni osiągnął Gdańsk i pryncypałki w kształcie swastyki na torcie dla Adolfa w lesie.
TVN właśnie przebił swoje dwa szlagiery, Ibrahima pływającego zimą, który w 6 dni osiągnął Gdańsk i pryncypałki w kształcie swastyki na torcie dla Adolfa w lesie.

W tym państwie z dykty i kartonu?Tak właściwie to jest podkładka pod sprawę karną, nie można sobie grzebać ludzi (i brudasów) gdzie popadnie.

Wychodzi na to, że brudasów można wszędzie zakopać i w każdej opcji. Skoro była trumna a nie całun dla muzułmanina, równie dobrze mógł być dół z wapnem. No chyba, że ekipa TVN nie odrobiła lekcji i zakopali pustą skrzynie. Po pływaku Ibrahimie, który trzymał telefon komórkowy nad taflą wody kiedy pływał, żeby następnie w nocy użyć go do pisania smsów do tej co dostała nagrodę za ten wzruszający materiał, można spodziewać się wszystkiego.Tak właściwie to jest podkładka pod sprawę karną, nie można sobie grzebać ludzi (i brudasów) gdzie popadnie.