MysticBęben
UFC Featherweight
Raz na ruski rok wytrzymasz. U Egziego ciągle muza w tleStraszne te wrzuty muzyczne.
No more!!!![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Raz na ruski rok wytrzymasz. U Egziego ciągle muza w tleStraszne te wrzuty muzyczne.
No more!!!![]()
Nope. Odeszła mi ochota na inbę.Jest inba? Potrzebuje uśmiechu w ten kurewski dzień
Tak jak z odejściem z forumEeeee to już koniec ?
McGregor zrył mu banie:( A pomyśleć, ze to tylko mma. I zamiast skupić sie na dobrych pojedynkach i frajdzie z walk ludzie wolą sie frustować i zalewać jadem. Szkoda.Tak jak z odejściem z forum
Ps. Serio Bęben aż tak to bierzesz do glowy wszystko??
Szkoda zdrowia, serio.
Pół roku czy mniej?Szkoda ale decyzja Mystica.
Mnie załatwił Alvarez przegrywając walkę, trochę odpocznę od forum.![]()
Do 1 marca 2017, to też mam nadzieję że coś jeszcze nagrasz. PozdroPół roku czy mniej?
Szlo coraz chujowiej. Spadło i tempo nagrywania kolejnych, i zabrakło pomysłów. "Reklamy" nie wchodziły zbytnio, a ile można lecieć na oklepanym "nie znam się na MMA, więc się wypowiem" ? ;)McGregor zamknie Ci podcast? Ochujałeś? Poczekaj, aż zrobi to Mousasi![]()
Dla jaj/nie dla jaj, ale słucha się tego bardzo dobrze. Kontynuuj. Choćby krztynę więcej obiektywizmu i nie brania wyników aż tak do siebie i będzie naprawdę OK.Szlo coraz chujowiej. Spadło i tempo nagrywania kolejnych, i zabrakło pomysłów. "Reklamy" nie wchodziły zbytnio, a ile można lecieć na oklepanym "nie znam się na MMA, więc się wypowiem" ? ;)
Miał być dla jaj jeden odcinek inspirowany narzekaniem @Gaara a wyszły 3 dychy - z Olimpijskimi i Pożegnalnym nawet 4. To i tak nieźle :)
Może kiedyś w innej formie lub z kimś. Bęben w Korku i dźwięk migacza have gone foreverKontynuuj
Nagracie coś z @baju. Wierzę.Może kiedyś w innej formie lub z kimś. Bęben w Korku i dźwięk migacza have gone forever![]()
Jak będzie na główną wrzucał, to jak najbardziej ;)Nagracie coś z @baju. Wierzę.
na co narzekalem :DSzlo coraz chujowiej. Spadło i tempo nagrywania kolejnych, i zabrakło pomysłów. "Reklamy" nie wchodziły zbytnio, a ile można lecieć na oklepanym "nie znam się na MMA, więc się wypowiem" ? ;)
Miał być dla jaj jeden odcinek inspirowany narzekaniem @Gaara a wyszły 3 dychy - z Olimpijskimi i Pożegnalnym nawet 4. To i tak nieźle :)
Że jest sezon ogórkowy, ani gal, ani podcastów ;)na co narzekalem :D
Oj Bęben Bęben, w sobotę mam przekonywać jednego forumowicza kopnięciami do wyciągnięcia głowy z dupy. Z tobą też trzeba będzie?
Były w Go Sport tarcze czy gdzie indziej znalazłeś?Kogo?
By the way, to kuruj kolano i kurwa katarek, bo mam zamiar zamordować Cię tarczowaniem. Mam już pomysły na kombosy.
Kogo?
By the way, to kuruj kolano i kurwa katarek, bo mam zamiar zamordować Cię tarczowaniem. Mam już pomysły na kombosy.
Były w Go Sport tarcze czy gdzie indziej znalazłeś?
Pana W. Opowiem w sobotę
Kolanko chyba okej, nie chcę zapeszać ale w tej chwili bardziej boli mnie drugie od gorączki=nic strasznego już chyba nie będzie. Ja muszę się jakoś z michim ustawić w tygodniu bo sobota i niedziela to trochę za mało, żeby szybko kondycje bez biegania zrobić.
Ty mnie na tarczach a ja na stacjach tak tempo podkręce, że Goryl osobiście nas z klubu wypierdoli za zarzyganie maty.
Nie ma juz wenyA Dacia to się zepsuła czy co? Kiedy Szczena? yyy zaraz.. kiedy Bęben???