Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I jak wrażenia?Przesłuchane już w pracy![]()
Całkiem spoko ale widać, że bez przygotowaniaI jak wrażenia?![]()
Będzie. NaCałkiem spoko ale widać, że bez przygotowaniaCzekam na podcast poświecony UFC205!
Chwalę AśkęJest coś ciekawego?
To obowiązekChwalę Aśkę
To obowiązek
Najlepsze jest to, że jej wypowiedzi, pomimo niskiej wartości i tak zostały wcześniej przygotowane.
ale za występy medialne bezsprzecznie jest się należało, w porówaniu do Karoliny i Zabora![]()
A to nie wiem. Ale 65k followersów ma, Zabor mówił w Embedded :DNajlepsze jest to, że jej wypowiedzi, pomimo niskiej wartości i tak zostały wcześniej przygotowane.
Będzie na to czas dzisiaj bo szykuje się Masu w KorkuA to nie wiem. Ale 65k followersów ma, Zabor mówił w Embedded :D
W każdym razie przesłuchaj. Może docenisz mój masterpiece, że chwaląc Aśkę jednocześnie pojechałem Konura :)
Źle mnie zrozumiałeś-będę słuchał a nie nagrywał. Nie chcę ci chleba zabierac
Kseroboj![]()
Nagrywać też będziesz. Z Murasem opracowaliśmy już kawałek na rozpoczęcie. Możesz wymyślić tytuł, ale "Hejtercast" nam zajęli jużŹle mnie zrozumiałeś-będę słuchał a nie nagrywał.
Coś z Władcy Pierścieni?Nagrywać też będziesz. Z Murasem opracowaliśmy już kawałek na rozpoczęcie. Możesz wymyślić tytuł, ale "Hejtercast" nam zajęli już
W kopalni u Gimliego ?Coś z Władcy Pierścieni?
Myślałem o nawiązaniu do nicków... i MMA (do tego nawiązuje tez piosenka na rozpoczęcie)Coś z Władcy Pierścieni?
Myślałem o nawiązaniu do nicków... i MMA (do tego nawiązuje tez piosenka na rozpoczęcie)
MMM
MMMAsakrując Słowem #1![]()
A kto go sponsoruje? Smalec Podlaski?Nawet reklame zjebał![]()
Kupił jej jeansy?A kto go sponsoruje? Smalec Podlaski?
BTW Już nawet nasza redaktorka ma sponsora :O